• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mertunc'un çeyizinde neler varmış:)

Herşey çok güzel güle güle kullanırsın umarım bu kadar güzellik arasından gide gide ilk sayfadaki renkli kavanozlarını merak ettim (gülen suratlı olanları). Onları nerden aldın acaba:)
canım ben onları görev yaptığım ilçedeki çeyizci mağazasından aldım bir markası varmı bilmiyorum şimdi bakamam çünkü onlar kendi evimde kaldı malum tatildeyiz:(( ama google gülen yüz kavanozlar yaz görsellerden aradığında bir kaç mağzanın internet sitasinde var:))

$mor nev.webpdays in colors
$düet nev.webpsays in colors
bugün bunları aldım kızlar:)))

$P1010659.webp
$P1010660.webp
$P1010664.webp
çerezliklerim keramika 10 tane aldım her renkten 2 tane:))
ispanyol tuzluğum kardeşimin hesiyesi:))
bugün bunları aldım arkadaşlar:))

hepsi çok güzelller güle güle kullan cnm :nazar::nazar::nazar: nihalenden bizdede var aynısı kırılır çatlar falan demiştim ama hiç bişi olmadı kullanıyoruz hala birde golden daisy nevresim takımını çok begendim yanında modelin ismi falan yazıyomu?

hepsi çok güzelller güle güle kullan cnm :nazar::nazar::nazar: nihalenden bizdede var aynısı kırılır çatlar falan demiştim ama hiç bişi olmadı kullanıyoruz hala birde golden daisy nevresim takımını çok begendim yanında modelin ismi falan yazıyomu?
canım çini o nihale birşeycik olmaz memleketim çini diyarı olunca nihalesizde olmuyor:))hangisini beğendin siyah mı beyaz olanı mı beyaz olanımı ben onları markafoniden aldım siyah olanın kumaşı çok güzel çıktıda beyaz olanı kumaş olarak tavsiye etmem::(( ben desenine yandım aldım:))

canım çini o nihale birşeycik olmaz memleketim çini diyarı olunca nihalesizde olmuyor:))hangisini beğendin siyah mı beyaz olanı mı beyaz olanımı ben onları markafoniden aldım siyah olanın kumaşı çok güzel çıktıda beyaz olanı kumaş olarak tavsiye etmem::(( ben desenine yandım aldım:))

beyaz olanının desenini bende çok begendim kumaşı iyi degilse kalsın bende markafonidn aldım bi tane golden daisy nevresim takımı tek kişilik hiç iyi çıkmadı :19:

maaşallah canımm çok güzeller
güle güle kullan sevdiceğinle inşallah...

golden daisy üzerinde kız olan nevresime bayıldımmmm:69: nerden aldın cnm? Bu arad topiğin hayırlı olsun:34:[/QU

teşekkürederim :))markafoniden almıştım 20 temmuzda canım indirimdeydi:))bu parisli olanı bunun birde istanbul olanı vardı çok güzeldi ama tükenmişti onda siyah beyaz bir istanbul kırmızı nostaljik tramway:(((

beraber beğenmiştikkkkkk:))

Back
X