Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
golden daisy üzerinde kız olan nevresime bayıldımmmmnerden aldın cnm? Bu arad topiğin hayırlı olsun
[/QU
teşekkürederim :))markafoniden almıştım 20 temmuzda canım indirimdeydi:))bu parisli olanı bunun birde istanbul olanı vardı çok güzeldi ama tükenmişti onda siyah beyaz bir istanbul kırmızı nostaljik tramway((
teşekkürederim canım:)))kahvaltı setin çok güzelmiş cnm.... poşetliğinde öyle
teşekkürederim:))doreden aldım canım::))Allah sağlıkla, huzurla kullanmayı nasip etsin. Hepsini çok beğendim.
P.S. Rendenize bayıldım, nerden aldınız acaba?![]()
Eki Görüntüle 236484 dört mevsim setim:))bu model bulamayınca nevrewsim resmini koydum:)))
60 a aldım tatlımda sonra pişpman oldum forujmda kullanalar çektiğini söylüyorlarne kadara aldın canım bende bu modeli çok beğeniyorum
60 a aldım tatlımda sonra pişpman oldum forujmda kullanalar çektiğini söylüyorlar(bu aron clasy die bir markanın:))
teşekkürederim:))doreden aldım canım::))
canım benim servis setim toplu tencere alınca hediye verdiler tencerelerin yanında yine tefalin ürünü canım bilmiyorum fiyatınıgüzelmiş cnm tefallerin, bende servis seti bakıorm bunun gibi, güzelmiş bunlar da ne kdra ve nerden almıstn öğrenebilir miyim?