• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mertunc'un çeyizinde neler varmış:)

golden daisy üzerinde kız olan nevresime bayıldımmmm:69: nerden aldın cnm? Bu arad topiğin hayırlı olsun:34:

golden daisy üzerinde kız olan nevresime bayıldımmmm:69: nerden aldın cnm? Bu arad topiğin hayırlı olsun:34:[/QU

teşekkürederim :))markafoniden almıştım 20 temmuzda canım indirimdeydi:))bu parisli olanı bunun birde istanbul olanı vardı çok güzeldi ama tükenmişti onda siyah beyaz bir istanbul kırmızı nostaljik tramway:(((

evet arkadaşlar devam edelim üşenmedim fotolarını çektim diğerlerininde:)))
$kahvalştı.webp$kahvaltı yakı.webp kütahya porselen kahvaltı takımım:))

$günlük yemek.webp günlük yemek takımım

$mutfak.webpbunblar elişi olmyan hazır seccadelerim:))elişleri sandıkta:)))
$poşetlik.webpbuda ablamın hesiyesi poşetliğim :)))
$şekerlik.webp kardeşimin hatyadan getirdiği bakır şekerlik ama ben onu lokumluk yapacağım:)))
$buldan.webp buldan işi pike:))çarşafı falan yok ama bayıldım:))
$P1010572.webp bursa işi bıkçaklarım çok güzel kesiyorlar:))nihalem hediye:))çaydanlığım tek kişilik çaydanlik:))tepsi tutacaklarım hesiye:))kabak soyacağım ve o minicik sevimli kaşık hediye:))

Eklentiler

• $seccade.webp
    $seccade.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 15
bunblarda canım annemin ben çok küçükken aldıkları:)))
[$uyku seti.webp uyku seti:))
$battaniye.webp battaniye:))
$nevresim,.webp işleme nevresim şekli kağıttaki gibi oluyor:))

bugünlük bu kadar arkadaşlar:)))

Allah sağlıkla, huzurla kullanmayı nasip etsin. Hepsini çok beğendim.

P.S. Rendenize bayıldım, nerden aldınız acaba? :3:

herseyin cok guzel benim de kasim da dugunum var siteye yeni yeni takiliyorum ayni telas icindeyim senin aldiklarinin 5 te biri bile yok benim:D

güzelmiş cnm tefallerin, bende servis seti bakıorm bunun gibi, güzelmiş bunlar da ne kdra ve nerden almıstn öğrenebilir miyim?

Herşey çok güzel güle güle kullanırsın umarım bu kadar güzellik arasından gide gide ilk sayfadaki renkli kavanozlarını merak ettim (gülen suratlı olanları). Onları nerden aldın acaba:)

Back
X