Merkez ariyorum

Selamlar;

Bende uzun süredir ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum bana Timur Gürgan ın ismini verdiler( Gürgan clinic ).Kendisi zaten hacettepede tüp bebek bölüm başkanıymış sanırım.Türkiyede tüp bebek konusunda ilk 3 ün içinde dediler.Aranızda burda tedavi olan ya da bu klinikle ilgili bilgisi olan var mı acaba?

iç iç yarasın hayatım bebişede sanada. artık her şeyi onu düşünerek yap tamammı.

Kızlar dün ikince beta hcg testimi yaptırdım 911 çıktı. Yani herşey yolunda gözüküyor. 20 gün sonra utrasyonda bakıcaklar. çoğul gebelik olma ihtimali varmış. Hepinizin geçtiği tedavilerden bende geçtim iki kere aşılama yaptırdım, rahim filmi çektirdim sonunda tüp bebek ve nihayet oldu. Ne zaman yardıma ve desteğe ihtiyacınız olursa çekinmeden yazın. İnşallah hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz.

hadi tekrar gözün aydin olsun.
allah bizlerede böyle hayirli ve sevindirici haberler nasip etsin. senin icin gercekten cok sevindik allah gönlünce versin

Aloooo Mavis ablacigim neler oluyor ankarada hic sesin cikmadi. insallah hersey yolunda gidiyordur. bizlere iki satir olandan bitenden haberdar etsen cok iyi olur. hadi sana hayirli tedaviler. allah dualarimizi kabul etsin.

slm iko ben yeni üyeyim medicano arastırması yapıyordum bu siteyi buldum acaba bana biraz bilgi verirmisin bu hastane nasıl sevgiler

canım kusura bakma gunlerım cok yogun gectı yazamadım daha dogrusu ınternete gıremedım burdan yanı turkıyeden canım gereken gorusme yapıldı guzel ılgılendıler doktor bey cok ılgılendı sagolsun butun testler yapıldı sonuclar alındı ıkı sonucun sonunda verılen karar kılo vermem gerekıyormus en az on bes kılo dıyetısyene yonlerdılrıldım gıdıp gorustum dıyet lıstesı aldım onu uglamaya basladım verırsem ıkı ayda kıloları 2 ay sonra tup bebek baslıyacak ayrıntıları sonra sana net bıldırırm canım hafta ya cuma donuyorum hollandaya orda vermeye calısacam
kıloları ınsallah verırsem ıcım rahat bır sekılde baslıyacam tedavıye yuazarım fırsat buldukca sana burda ınan olmuyo baskasını evınden ınternete gırmek hollandada yazarım artık sana sen ne yaptın gelecekmısın tr ye bıtırdınmı hazırlıgını ınsallah senın ısın tez hallolur burda!!...

Merhaba arkadaşlar

bizim bir tanıdık anatolia tüp bebek merkezinde tedavi oldu.

12 yıl sonra 3'üz hamile

tüp bebek safhasına geçersek ben de oraı düşünüyorum

Allah hepimizin yüzünü güldürsün İNŞALLAH

Merhaba ablacigim,
cok sükür sesini duydum, inan aklima kötü seyler gelmeye baslamisti. neyseki hersey yollunda gitmis. eee iki ay sonra gideceksen demekki beraber gideri artik veya en azindan orada görüsürüz, ha ne dersin...!
neyse sen bir evine dönde ben sana neler soracam neler herseyi cok merak ediyorum. ha birde beyim antalyo tüb bebek merkezide iyimis diye duymus o yuzden yine kararsisiz. neyse saglik olsun sen bir evine dönde sag saglim görüsürüz insallah. hadi seni cok cok öpüyorum aksarayin tadini cikar birazda. buralar cok soguk haberin olsun.

Merhaba Arkadaslar,
sizlere buradan hepinize hayirli bereketli ve dolu dolu Ramazanlar diliyorum. Insallah bu Mübarek ayda ettigimiz dualar en güzel sekilde kabul olur ve cok yakinda hepimiz kendi yavrumuzu kucaklarimizda tutariz.allah dualarimizi kabul etsin(amin)

Sevgili meralun, tavsiyen icin sana cok tesekkür ediyorum. esimde bir arkadasindan orasinin cok denegimli oldugunu duymus. aslinda biz kararimizi vermistik. Centrum´du aslinda ama hem buradaki arkadaslar hemde esimin arkadasi kafamizi karistirdi. ya üfff ya bu ne kadar zor bir secim allahim. insallah hepimiz dogru secimi yapariz allah yardimcimiz olsun.CADIARZUCADIARZUCADIARZU

canım bak ıyı dusun zor bılıyorum karar vermek hangı hastane daha ıyı bılemessınkı bu bır kumar gıbı bırsey kımısıne bı hastane ıyı gelır dıgerıne oburu ben memnun kaldım doktor beyden cok ılgılendı ısını cok cıddı yapan bırısı buda cok onemlı bu tedavıde senın ıcın hangısı hayırlıysxa o olsun ınsallah gorusuruz ankarada kısmetse olur bugun kayserıden annemı hollandaya gonderıyorum bı arkadasın evındeyız kayserıde sımdı ınternet varmıs hemen gırıp bı dolastım formu yazını gordum sevındım valla pek dolasamıyorum aksarayı geldıgımden bu yana alamancı ugurluyorum geldıgım hafta bır kaynımı dıgerını ondan bır hafta sonra sımdıde annemı ugurlıycam haftaya kendım donuyorum kısmetse bakalım bu senede boyle olsun canım kendıne ıyı bak takma kafana pek bıseyler daha gelmeden stres olma gorusuruz senle hollandaya varınca bende senı optum !!..

SLM..........
Arkadaşlar ben günlerdir ankara tüp bebek merkezi hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum bir türlü sonuç alamadım dr ismi vererek memnun olan varsa lütfen bilgi verirmisiniz.....:1hug:

Merhaba Arkadasim,

biliyorum bu arastirma süreci insani cok yoruyor, ama malesef bende sana seni rahatlatacak birseyler yazamiyacagim. en dogrusu bu siteyi arastirip kendine göre bir ön eleme yapman sonrada sectigin merkezlerle kontak kurman. özel ankara tüp bebek merkzi hakkinda bu sitede cok yaziliyor onlari takip et.allah yardimcimiz olsun.

selam canim almanyanin neresindensin bende almanyadayim ve ayni sorun bizdede var ama biz daha burda denemedik önce tese yapilmasi lazim

canim ben dondum evimdeyim geldigim gun hava orda cok guzeldi burasi soguk ve yagmurlu insanin icini karartiyor valla bakalim diyetime basliycam ne kadar surecte ne kadarini verecem 2 ay sonra doktor beni en a 10 kilo vermis olarak bekliyor orda kalacaktim ama orda veremeiyecegimi dusundum kilolari duraman yemek yiyolar bide burda sen kendi duzenini kuruyorsun orda baskalari esimede yaptiracam diyet kari koca ne verirsek bakalim
ozel baharatcidan da bir toz aldim garanti 1 ayda 8 kilo verdiriyormus onuda kullanacam kismet bakalim sen ne zaman gidecen tarihi belli oldumu canim bi karar verdinmi? kendine iyi bak optum

Merhaba Mavis Ablacigim,
aman kendine iyi bak ve sakin doktorlarin tavsiye etmedigi hap felan kullanma. televizyonlarda neler görüoruz. Allah muhafaza. eee anlat biraz tam olarak doktorlar ne yapti? baska neler söylediler neler tvsiye ettiler cok merak ediyorum, bu arada bizimde gidis tarihimiz kesinlesti onbirinci ayin 9unda yolcuyuz allah nasip ederse. esim 4 hafta izin alabildi aceba bu süre bize yeterlimi olur aceba.????

canim valla doktor neyin sonucuna baktiysa kilo dedi durdu anlayacagin pek birsey soylemedi esimin test sonucu iyi cikmadi dusuk cikti biraz dotorun niyeti tup bebek degilde baska bir yoldan gebe birakmakti beni bunu belirtmisdi ilk randevuda ama test istedigi gibi olmayinca tup bebek yapicaz dedi kilo ermemi bazi ilclarikullanmami soyledi basladim kullanmaya onlari derhal igneler var burda daha gitmeden kullanmam gereken onlari aldim suanda kiloyla ugrasiyorun verince adetin ikinci gunu basliycan sirayla haplara daha sonra igenelere bitince tr ye gidecem orda diger igneler baliycak yumurtayi buyuten aksaraydaki doktorumla gorustu ankaradaki doktorum
ona neler yapmasi gerektigini anlatti bengittigimde aksaarayda vurunacam igneleri yumurta takibi orda yapilacak gunu geldigindede ankaraya gidicem yumurtalar toplanacak orda tup bebek bitene kadar 1 hafta kalicaz yeterliymis ben aksaraya donecem esim hollandaya sonrada bekleme sureci basliycak cok heycanli canim anlatmasi dusunmesi bakalim kismet!!!...
senin icinde cok sevindim tarihin belli olduguna canim 4 hafta fazlasiyla yeterli yinede sen onu net ogrenmek icin hastaneyle gorusursen sor bi nereye gidecegine hangi hastaneye karar verdinmi ? nereye karar verirsen insallah senin icin orasi hayirlidir canim..
ozlemisim senle yazismayi kendine iyi bak gorusuruz optum ALLAHA EMANET OL

merhaba mavis ablacigim,

seninle yazismayi bende cok özlemisim ne yazikki benim internetim bir haftadan belli calismiyor. calisacagida yok gibi. neyse bosver sen bunlari tarihimiz belli oldu biletleri aldik 11inci ayin 9unda ucuyoruz. ama maglesef daha iki merkezde kararsizim ya centrum yada anatolia olacak. ikisiylede temasa gectik. hazirlik yapmaya basladik yani senin anlayacagin. ya ne kadar zormus bir merkeze karar vermek. senin icindede hayirlisi olur insallah.allahim dualarimizi geri cevirmez insallah. sana bir sorum olacakti sen aksarayda hangi doktora göründün benim tanidigim iyi bir doktor var Zeki Bey, sendemi ona gittin aceba ??? zayiflaman nasil ilerliyor kilo verebildinizmi birazcik.esindedemi var kilo problemi benim esimde biraz kilolu aceba bizedemi zayiflayin derler. allah size kolaylik verir insallah.seni cok öpüyorum cevaplarini bekliyorum allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…