Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Darısı başınıza. İnşallah herşey yolunda gider, perşembe günü tekrar test yaptırıcam. Ama bu sicakta acaip çorba içmeye başladım sürekli ekşili çorba içiyorum :) umarım hayırlısı olur.Bende hepiniz için dua ediyorum.
canım kusura bakma gunlerım cok yogun gectı yazamadım daha dogrusu ınternete gıremedım burdan yanı turkıyeden canım gereken gorusme yapıldı guzel ılgılendıler doktor bey cok ılgılendı sagolsun butun testler yapıldı sonuclar alındı ıkı sonucun sonunda verılen karar kılo vermem gerekıyormus en az on bes kılo dıyetısyene yonlerdılrıldım gıdıp gorustum dıyet lıstesı aldım onu uglamaya basladım verırsem ıkı ayda kıloları 2 ay sonra tup bebek baslıyacak ayrıntıları sonra sana net bıldırırm canım hafta ya cuma donuyorum hollandaya orda vermeye calısacam
kıloları ınsallah verırsem ıcım rahat bır sekılde baslıyacam tedavıye yuazarım fırsat buldukca sana burda ınan olmuyo baskasını evınden ınternete gırmek hollandada yazarım artık sana sen ne yaptın gelecekmısın tr ye bıtırdınmı hazırlıgını ınsallah senın ısın tez hallolur burda!!...
Merhaba arkadaşlar
bizim bir tanıdık anatolia tüp bebek merkezinde tedavi oldu.
12 yıl sonra 3'üz hamile
tüp bebek safhasına geçersek ben de oraı düşünüyorum
Allah hepimizin yüzünü güldürsün İNŞALLAH
canim ben dondum evimdeyim geldigim gun hava orda cok guzeldi burasi soguk ve yagmurlu insanin icini karartiyor valla bakalim diyetime basliycam ne kadar surecte ne kadarini verecem 2 ay sonra doktor beni en a 10 kilo vermis olarak bekliyor orda kalacaktim ama orda veremeiyecegimi dusundum kilolari duraman yemek yiyolar bide burda sen kendi duzenini kuruyorsun orda baskalari esimede yaptiracam diyet kari koca ne verirsek bakalim
ozel baharatcidan da bir toz aldim garanti 1 ayda 8 kilo verdiriyormus onuda kullanacam kismet bakalim sen ne zaman gidecen tarihi belli oldumu canim bi karar verdinmi? kendine iyi bak optum
canim valla doktor neyin sonucuna baktiysa kilo dedi durdu anlayacagin pek birsey soylemedi esimin test sonucu iyi cikmadi dusuk cikti biraz dotorun niyeti tup bebek degilde baska bir yoldan gebe birakmakti beni bunu belirtmisdi ilk randevuda ama test istedigi gibi olmayinca tup bebek yapicaz dedi kilo ermemi bazi ilclarikullanmami soyledi basladim kullanmaya onlari derhal igneler var burda daha gitmeden kullanmam gereken onlari aldim suanda kiloyla ugrasiyorun verince adetin ikinci gunu basliycan sirayla haplara daha sonra igenelere bitince tr ye gidecem orda diger igneler baliycak yumurtayi buyuten aksaraydaki doktorumla gorustu ankaradaki doktorum
ona neler yapmasi gerektigini anlatti bengittigimde aksaarayda vurunacam igneleri yumurta takibi orda yapilacak gunu geldigindede ankaraya gidicem yumurtalar toplanacak orda tup bebek bitene kadar 1 hafta kalicaz yeterliymis ben aksaraya donecem esim hollandaya sonrada bekleme sureci basliycak cok heycanli canim anlatmasi dusunmesi bakalim kismet!!!...
senin icinde cok sevindim tarihin belli olduguna canim 4 hafta fazlasiyla yeterli yinede sen onu net ogrenmek icin hastaneyle gorusursen sor bi nereye gidecegine hangi hastaneye karar verdinmi ? nereye karar verirsen insallah senin icin orasi hayirlidir canim..
ozlemisim senle yazismayi kendine iyi bak gorusuruz optum ALLAHA EMANET OL