Merkez ariyorum

Merhaba Zeros, Ve sayfadaki herkese merhaba,

bende henüz yeni bir üyeyim ve hepiniz ile aynı sorunu paylaşıyorum.Benimde eşimin sperm sayısı düşük olduğu için çocuğumuz olmuyordu. Bende herhangi bir problem gözükmüyor. Ayrıca eşimde varikoselde çıktı. İki kere aşılama yaptırdık olmadı bu arada 3 yıllık evliyiz böyle bir problemimiz olduğunu bilmeyek 2 yılda korunduk :) Neyse neticede tüp bebek yaptırdık şimdi 3 eylülde sonuç belli olucak tabi ben heycandan ölüyorum günleri sayıyorum.Bende bu işe başlarken çok kortum, heycanlıydım ama abartıldığı kadar değilmiş herşeyi atlattım sonuç bekliyorum, inşallah hayırlı olur. Ben Antalya tüp bebek merkezini kullandım. Erkeğin hiç spermi olmazsa bile yardımcı tekniklerle sperm elde edebiliyorlar.Ben çok memnun kaldım birkere Antalya tüp bebek merkezi birçok merkeze göre çok daha ucuz, üstelik en büyük avantajı size otel rahatlığında lojman imkanı sağlıyorlar ve bunun için ek ücret talep etmiyorlar, üstelik lojmanda diğer ailelerle çok güzel bir arkadaşlık kuruyorsun, aile gibi oluyorsun. Bir araştır istersen www. antalyatupbebek.com. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Merhaba Zeros, Ve sayfadaki herkese merhaba,

bende henüz yeni bir üyeyim ve hepiniz ile aynı sorunu paylaşıyorum.Benimde eşimin sperm sayısı düşük olduğu için çocuğumuz olmuyordu. Bende herhangi bir problem gözükmüyor. Ayrıca eşimde varikoselde çıktı. İki kere aşılama yaptırdık olmadı bu arada 3 yıllık evliyiz böyle bir problemimiz olduğunu bilmeyek 2 yılda korunduk :) Neyse neticede tüp bebek yaptırdık şimdi 3 eylülde sonuç belli olucak tabi ben heycandan ölüyorum günleri sayıyorum.Bende bu işe başlarken çok kortum, heycanlıydım ama abartıldığı kadar değilmiş herşeyi atlattım sonuç bekliyorum, inşallah hayırlı olur. Ben Antalya tüp bebek merkezini kullandım. Erkeğin hiç spermi olmazsa bile yardımcı tekniklerle sperm elde edebiliyorlar.Ben çok memnun kaldım birkere Antalya tüp bebek merkezi birçok merkeze göre çok daha ucuz, üstelik en büyük avantajı size otel rahatlığında lojman imkanı sağlıyorlar ve bunun için ek ücret talep etmiyorlar, üstelik lojmanda diğer ailelerle çok güzel bir arkadaşlık kuruyorsun, aile gibi oluyorsun. Bir araştır istersen www. antalyatupbebek.com. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.
cok sagol arkadasim, insallah hayirli ve olumlu cevap alirsin ama egerki alamassan yinede üzülme ve kendini strese sokma lütfen. ben bugüne kadar es ten dostan o kadar hikayeler duydumki, cogunun ilk tüp bebek denemesinde tutmuyor o yüzden tutmasada kendinizi bunalima sokmayin ve ilkmis gibi bu yolda devam edin. tabiiki ilk denemende tutmasini dilerim allahtan. allahim su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarimizin kabul olmasini dilerim. sizlerin ve kendim icin hergün dua ediyorum. verdigin öneri ve tavsiyen icinde tekrar tesekkür ederim. bizim kararimiz kesin ama yinede bir arastirmakta fayda olduguna inaniyorum. hadi bizi 3 eylülde sevindir tamammi:dance:

Teşekkürler arkadaşım, şuana kadar gayet güzel gitti piskolojim fazla düşünmemeye çalışıyorum. Kaldı 4 gün. inşallah hepimiz dileklerimize kavuşuruz.

tamam canim yazarim her firsatta valizimi hazirladim yarin yolculuk basliyor
inanirmisin canim hersey o kadar hayirli gelisiyorki Rabbim buyuk doktor bana adetinin ikinci gunu gel demisti bende adet olammadigimi soylemistin bugun adet olmusum ve iki gun sonra ankarada olucam ALLAHIN IZNIYLE kismet iste valla canim benim hic bir hazirligim yok bakalim doktor bey ne diyecek sendende bahsederim olmassa bana onerdigi birseyi sanada onerirse yazarim oldumu canim merak etme Rabbim istedimi hersey yolunda gidiyor sen bol bol dua et !!!.. kendine ve banada
Ablacigim benim sanki icime doguyor bu is bu sever kesin olacak insallah yanilmam. sana hayirli yolculuklar diliyorum. merak etme hergün senin icin benim icin ve bizim gibi olan aileler icin dua ediyorum. sana simdi ne demem gerekir onuda bilemiyorum ama söyle söyleyeyim. allah sana o sürecte kolaylik versin tabiiki esinede onun icinde kolay degil. insallah allahim gönlünüzce verir herseyi. moralini yüksek tut lütfen, bak bu cok önemli sakin moralini bozacak bir duruma düsme.bu türkiye gidisinde en önemli kisi sen ve esinsin.bana bakarsan bosver akrabanin eslerin ve dostlarin sorunlarini. ben kendimden biliyorum cünki bizim insanlarimiz öyle. nedemek istedigimi anlamissindir herhalde. hic bir seyi kafaniza takmayin. buraya gelismelerini aktarmayi unutma lütfen tabiiki zaman ve mekan bulabilirsen. insallah yarabbim sana hayirli evlatlar aman (allah yazdirdi bak)evlat nasip etsin.

canım ınsallah dedıgın gıbı olur <allahın soylettıgı olurda bende bu sıkıntıdan kurtulurum canım suanda tr deyım aksaraydayım
yarıun ankarada 16:30 da randevum var dr beyle sana yazarım gorustuklerımı doktorla takmıyorum kafama hıcbırsey moralım ıyı rabbım bozmasın burdakı doktorumlada gorustum o aldı randevuyu bana bakalım rabbım neler gosterecek hadı canım yarın aksam yazarım ınsallah fırsat bulunca

merhaba kızlar bende ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum. Ankara ya gelip merkezlerde tedaviye başlayacak arkadaşları evimde ağırlarım. nasıl olsa bizler kader arkadaşlarıyız ha bu arada maliyette biraz düşmüş olur dimi ama.

canim ben ilkin belcikada tedavi olacaktim turk doktordu adida yucel kahraman diye duymustum 1 hafta belcikada bir 3 hafta tr de gorevini yapiyormus dedilerdi. ve arstirdigimda hastalarini tup bebek tedavisi icin istanbula yonlendirdigini gordum istemedigimden istanbulu ankaradaki doktoru buldum dr. reacai pabutcunun yaptigi bir reportaji dinledim dr.Yucel kahramanla birlikte calistiklarinii anlatti onun istanbulda kendisininde ankkarada gorev aldigini anlatti duyunca o kadar cok sevindimki cabuk ve icim rahat karar vermeme sebep oldu dun gorustum hastaneyle doktorun cep numarsini verdiler kendisini ariyacam yarim aksam nasil heycanliyim anlatamam kismetse onumuzdeki hafta gidiyoruz bir ay yeterliymis tedavi icin ama ben yinede biletimin donusunu acik alicam insallah hamile kalirsam dinlenme dikkat etme kismini orda tr de gecirmek istiyorum!!!...
mavişcim bana recai pabuccuyla nasıl görüşebileceğimi söylermisin. merkez tel numarası . adresi yardımcı olursan beni mutlu edersin

merhaba kızlar bende ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum. Ankara ya gelip merkezlerde tedaviye başlayacak arkadaşları evimde ağırlarım. nasıl olsa bizler kader arkadaşlarıyız ha bu arada maliyette biraz düşmüş olur dimi ama.
merhaba arkadasim teklifin icin cok tesekkür ederim. istersen adresi ve telefon numaralarini ögrenebilecegin internet adresini ben sana vereyim. www.centrum.com.tr adli internet adresinde her aradigini bulabilirsin. sizdeki sorun tam olarak ne??? sorularin varsa bizlere sorabilirsin. belki bi faydamiz dokunur sana. hadi öpüyorum seni.allah herseyi gönlüne göre versin.:sm_cool:

merhaba arkadasim teklifin icin cok tesekkür ederim. istersen adresi ve telefon numaralarini ögrenebilecegin internet adresini ben sana vereyim. www.centrum.com.tr adli internet adresinde her aradigini bulabilirsin. sizdeki sorun tam olarak ne??? sorularin varsa bizlere sorabilirsin. belki bi faydamiz dokunur sana. hadi öpüyorum seni.allah herseyi gönlüne göre versin.:sm_cool:

merhaba canım bilgin için teşekkürler. Bizde sorun yok bende var Tubal faktör ve polikistik over. tüplerim tıkalı geçiş çok zor. Sorularım olduğu zaman yazarım şu an sorum yok teşekkürler canım.bu arada ben bugün merkezime tam olarak karar verdim .bende seni öpüyorum. yardımlarınızı bekliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin hepimize yardımcı olsun
:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar uzun zaman dır yoktum geldim aranızda olmak güzel bi çok kişi de katılmış herkese hoşgeldiniz diyim ilk önce
benim üç aşılamam oldu ve sonuç negatif artık tüpbebek için hazırlık yapıyorum çamlıca medicana da yaptıran var mı aranızda yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar, biraz önce beta hcg sonucum çıktı. 437 hamileymişim. Hala inanamıyorum şaka gibi bu ilk tüp bebek denememdi ve oldu. İki gün sonra tekrar kantesti yaptırıcam. Darısı başınıza.Hepiniz için dua edicem.

merhaba arkadaşlar, biraz önce beta hcg sonucum çıktı. 437 hamileymişim. Hala inanamıyorum şaka gibi bu ilk tüp bebek denememdi ve oldu. İki gün sonra tekrar kantesti yaptırıcam. Darısı başınıza.Hepiniz için dua edicem.

:teytey::teytey::teytey:
ya ben gercekten senin icin cok sevindim. hayirli ugurlu olsun. insallah ikinci testinde positif cikar. sana cok güzel bir hamilelik dönemi diliyorum. insallah saglikli sihatli nurtopu gibi bir evlat getirirsin dünyaya. allah hepimize bu duygulari yasatir insallah.

merhaba canım bilgin için teşekkürler. Bizde sorun yok bende var Tubal faktör ve polikistik over. tüplerim tıkalı geçiş çok zor. Sorularım olduğu zaman yazarım şu an sorum yok teşekkürler canım.bu arada ben bugün merkezime tam olarak karar verdim .bende seni öpüyorum. yardımlarınızı bekliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin hepimize yardımcı olsun
:emir_bebek:

merhaba funda ablacigim,

karar verdim demissin ama merkezin adini yazmamissin. sana sahmet bizlere hangi merkezi ve neden sectigini yazarsan beni ve bizleri mutlu edersin. simdiden sana tesekkür ederim. allah bizlerin yardimcisi olsun.

:emir_bebek::hooray:a.s.canım çok sevindim allah mutluluğunu daim ettsin. senin için şimdi daha çok dua ediyorum çok sevindim. inşallah hiç bir sorun çıkmadan bebeğini kucağına alırsın öpüyorum seni. Bizi haberdar edersen sevinirim.:sm_cool::teytey:

:
merhaba funda ablacigim,

karar verdim demissin ama merkezin adini yazmamissin. sana sahmet bizlere hangi merkezi ve neden sectigini yazarsan beni ve bizleri mutlu edersin. simdiden sana tesekkür ederim. allah bizlerin yardimcisi olsun.

:emir_bebek: merhaba canım merkezimin adı Anatolia ekip çok deneyimli ve hala araştırmaları var ve hacettepe üniversitesinde ikiside öğretim görevlisi. Jinekolog bir yakınımızda burayı seçmem gerektiğini söyledi.Ankaradaki bütün merkezleri araştırdım. Gidenler çok memnun bana güven verdi. donanımları iyi. merkeze gidip dolaştım ortam huzur verici ve ne sorarsam cevabını aldım. (Bilgisayardan incelemiştim ama banayetmedi) bakalım yarın arayıp randevu alıcam. Diğer ayrıntılardan seni haberdar ederim öpüyorum. Amin canımwww.anatoliatupbebek.com.tr

:emir_bebek::hooray:a.s.canım çok sevindim allah mutluluğunu daim ettsin. senin için şimdi daha çok dua ediyorum çok sevindim. inşallah hiç bir sorun çıkmadan bebeğini kucağına alırsın öpüyorum seni. Bizi haberdar edersen sevinirim.:sm_cool::teytey:

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Darısı başınıza. İnşallah herşey yolunda gider, perşembe günü tekrar test yaptırıcam. Ama bu sicakta acaip çorba içmeye başladım sürekli ekşili çorba içiyorum :) umarım hayırlısı olur.Bende hepiniz için dua ediyorum.

X