canim spora ancak basliyabildim bulamadim duzgun basortumle spor yapacak bir yer o yuzden erteledim biraz ankarayi. kismetse iki ay sonra artik verirsen kilolari giderim .. canim biz ankarada bir otelde bi gece kaldik ama pahalli bir oteldi orasi sen merak etme gidecegin hastane ayarlamistir bir iki yer indirimle kalabilecegin mutlaka vardir arasinda iyi bir yer ankarada cok kalacak otel var taksiciyede sorun onlarda biliyor nerde ne var bulursun insallah iyi bir yer
rabbim yardimciniz olsun insallah giderde hayirli haberlerle donersiniz beklerim sende yaz bir gelisme olursa turkiyeden buraya bi haber ver optum seni kendine iyi bak[/QUOTE
merhaba mavis ablacigim,
bosver takma kafana. sen kilo vermene konsantre ol lütfen. ha iki ha bir ay sonra gitmissin pek fark etmez öyle degilmi? yeterki yakin bi zamanda olsunda varsin birkac gün sonra olsun. allaha sükür otel isinide simdilik cözdük ilk geceyi merkezin konaklama yerinde gecirecegiz. ondansonraki günleride o zaman bakmaya karar verdik.neyse gün geldikce bizdede bi garip heycan var. hem annemleri görecegim hemde tedavi süresi heycani. cokda stres yapiyor bu durum insallah hayirlisiyla bi gitseydik memlekete. hadi simdilik bu kadar ben sana insalaah türkiyeden olani biteni yazarim tabiiki firsat buldukca.
seni kocaman öpüyorum bana dua et lütfen.