Merkez ariyorum

selam zeros esimde sperm yok yazmissin,sizede yani esine tese yapildimi

merahaba melissa,

evet canim burda almanyada birdefa tese amaliyati oldu esim. cok aramis biyolog alinan biopside ama sperm bulundu. o yüzden bu defa micro tese yaptirmayi düsünüyoruz. sen hic burda tedavi olmusmuydun almanyada. olmadiysan buralarda hic deneyip moralini bozma. gidin türkiyeye iyi bir merkeze orda yapin tedavinizi. bizim türk merkezlerin inan bana burdakilerden daha deneyimli. ve kanuni imkanlari almanyadan daha iyi.
öpüyorum seni allaha emanet ol allah herseyim gönlümüzce verir insallah.

merhaba canim benim aksarayda gittigim doktorun adi ibrahim yucel kose yeride dogum evi karsisinda zeki beyle arasi yakin sayilir ben ilk doktorum zeki biydi iyi bir doktor oda ama yillar oldu yucel beye gidiyorum alistim ona en son iki sene evel zeki beye annem gitmisti ben de vardim yaninda ona annem benden gbahsetti ve kizima yardimci ol dedi cocuk icin
oda bana demistiki istersen benim tanidigim ankarada iyi uzman doktorlar var onlara gonderirim yardimci olurlar sana bende ona tamam esime bir sorim gelirim dedim bi dahada gitmedim
canim eger taniyorsan zeki beyi git ona bir sor ankaraya gitmeden hani o kimi tavsiye ediyor onlar doktorlar bilgileri daha cok bizlerden birde olurya tup bebek yaptirisaniz ki (insallah gerekmez ) size aksaraydan takibini o gerceklestirir ve sende benim gibi maliyetini dusurmus olursun tedavinin canim allah yardimcin olsun !!..

merhaba kızlar bana en yakın yer çanakkale ama ordada aşılama yaptırabileceğim yer yok edirnede varmı bilmiyorum netten ulaşamadık istanbula gitmektense bursa ya karar kıldık malum herşey maddiyat konaklama bile masraf bana yardımcı olurmusunuz kafam karıştı sizce nerede aşılama olayım tahlillerimin hepsi 3 ay önce yapıldı tekrar tahlil isterler mi ve bana nekadara tutar aşılama işlemi çok yazdım ama aklım çok karıştı ltf bana yazın

canım ben ist oturuyorum ama sana ist yaptır diyemem bursada büyük bir yer iyice sor hangisi daha makul geliyosa araya git tahlillerin 3 aylık olduğu için istemeyebilirler bizim aşılama 1500ytl yi tuttu yani genellikle o civarlarda inş emeğinin karşılığını alırsın

beyaz karamel çok saol artık düşünmekten yoruldum kader heralde 5 yıl oldu ama biz anca aşılamaya karar verdik dr lar normal bi sorun yok bekleyin dediler bu kadar yıl geçti olmadı. eşimin izin sorunu var bende çalışıyorum aşılama için kaç gün yeterli olur peki galiba 2007 de de anne olamayacağım

valla canım adetinin ikinci günü başlıyosun yumurtalıkların aşılama için uygun oluncaya kadar gün aşırı kontroller oluyo benim adetimin 18 günü aşılamam yapıldı ama ben pko hastasıyım

geçmiş olsun beyaz kramel hastalığının ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama inan dert veren dermenını da verir önemli olan sabretmek

merhaba canim benim aksarayda gittigim doktorun adi ibrahim yucel kose yeride dogum evi karsisinda zeki beyle arasi yakin sayilir ben ilk doktorum zeki biydi iyi bir doktor oda ama yillar oldu yucel beye gidiyorum alistim ona en son iki sene evel zeki beye annem gitmisti ben de vardim yaninda ona annem benden gbahsetti ve kizima yardimci ol dedi cocuk icin
oda bana demistiki istersen benim tanidigim ankarada iyi uzman doktorlar var onlara gonderirim yardimci olurlar sana bende ona tamam esime bir sorim gelirim dedim bi dahada gitmedim
canim eger taniyorsan zeki beyi git ona bir sor ankaraya gitmeden hani o kimi tavsiye ediyor onlar doktorlar bilgileri daha cok bizlerden birde olurya tup bebek yaptirisaniz ki (insallah gerekmez ) size aksaraydan takibini o gerceklestirir ve sende benim gibi maliyetini dusurmus olursun tedavinin canim allah yardimcin olsun !!..

Mavis ablacigim sana birkere daha cok cok tesekkür ediyorum. sana bisey diyeyimmi. zeki beye teklefon acipta, doktor bey sizinde tanidiginiz bi merkez varmi diye sormak simdiye kadar aklima hic gelmedi biliyormusun. kendi kendime kiziyorum su an. ben bunu hemencecik bi yapayim sonra pisman olmayayim degilmi. seni kocaman öpüyorum ve senin simdiden bayramin mübarek olsun diyorum. allah herseyi gönlümüzce versin.

amin canim !!.. seninde bayramin kutlu olsun simdiden.gorusursen bir haber ver zeki beyle hani kimi tavsiye edecek bide www.cocukistiyorum.com sitesine uye ol guzel bilgiler veriyor tipta neler yeni gosteriyor orda gitmeden daha fazla bilgi toplarsin iyi olur guzel ilginc olaylardan basediyor insana umit veriyor , bide kendine kizma nerden aklina gelecek ben on yildir ugrasiyorum daha bu sene akil edebildim canim oyle boyle bu yollarda ilerliycez RABBIM CABALARIMIZI BOS CEVIRMESIN.(amin) seni opuyorum kendine iyi bak gorusuruz ...

:1hug:benimde eşimde sperm yoktu geçirdiği küçük bir operasyonla (tese işlemi) sperm bulundu ve ilk denememizde hamile kaldım şu an dört haftalık !!! bu yüzden sana gittiğim merkezi öneriyorum ankarada anatolıa tüp bebek merkezii doktor hakan yaralı yada bülent tıraş her ikisinide tavsiye ederim hakan bey yurt dışında olduğu için bütün operasyonlarımıza bülent bey :1hug::1hug:girdi konularında çok başarılılar.denemekte fayda var allah yardımcın olsun her şeyin hayırlısını dilee bol şansş...

:1hug:benimde eşimde sperm yoktu geçirdiği küçük bir operasyonla (tese işlemi) sperm bulundu ve ilk denememizde hamile kaldım şu an dört haftalık !!! bu yüzden sana gittiğim merkezi öneriyorum ankarada anatolıa tüp bebek merkezii doktor hakan yaralı yada bülent tıraş her ikisinide tavsiye ederim hakan bey yurt dışında olduğu için bütün operasyonlarımıza bülent bey :1hug::1hug:girdi konularında çok başarılılar.denemekte fayda var allah yardımcın olsun her şeyin hayırlısını dilee bol şansş...

merhaba ve bayraminiz mübarek olsun.

verdigin bilgi ve moral icin sana cok tesekkür ediyorum. insallah sende saglikli sihatli bir bebis getirirsin dünyaya. bizde zaten ya o merkez diyoruz yada centrum´da reccai beyde. iki merkezde cok iyi diyorlar. allah bizler icin en hayirlisi neyse o merkezi sectirsin. gercekten karar almak cok cok zor. seni öpüyorum ve tekrar tesekkür ediyorum

Alooooo Mavis ablacigim,

nasilsin iyisindir insallah diyetin nasil gidiyor. hic sesin sedan cikmiyor meraklandim vallahi.
bizim gidis tarihimiz erkene alindi biliyormusun. aslinda 11 ayin 9 unda gidecektik ama bu ay haplardan dolayi birkac gün erken adet gürdüm. su an hala kullaniyorum 7gün oldu daha 14 gün kullanacam sonrasinda 7 gün icerisinde adet olmam gerekiyormus. cok korkuyorum aceba erken adet görürsem diye bütün planimiz alt üst olur diye. esimde iznini aslinda 11inci ayin 1den itibaren istedi vermediler. aceba yanlismi hesapladim. bana bi yardim etseniz arkadaslar ve mavis ablacigim. neyse baya kafani sisirdim. seni kocaman öpüyorum hersey gönlünce olur insallah

Merhaba Arkadaslar dün anatoliadaki Dr.Hakan beyle görüstük ve 11 ayin 5inde randevu aldik. arkadaslar merkez atakuleye yakinmis orada hesapli ve temiz otele ihtiyacimiz olacak bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.hadi ankarali hemsehrilerim bana yardimci olun,

merhaba canim cok oldu gorusmeyeli valla kilo verdim desem yalan olur hic ugrasamadin ramazanda tutuamadim rejimi sonrada spor salonu ayarliyamadim deken bugun birtansine yazildim onumuzdeki cuma gunu basliyorum ALLAHIN izniyle
bakalim verirsen 2 ay icinde gidecem bende senin icinde sevindim biran once git ayarla su islerini bi belirle yolunu bakalim kismet neymis otelide bulursun insallah sikma canini hicbirseye rabbim hakinda herseyi hayirlisini versin tabi gonlundekinide yaninda seni optum kendine iyi bak gorusuruz byy!!

Merhabalar
Benim kızkardeşim Bahçeci kliniğinde mikroenjeksiyon yaptırdı. Çok profesyonel ve düzgün bir ekip fakat İstanbul'da...

Mavis abla,

sen ankarada hotelde kaldinmi eger kaldiysan ismini ve nerde oldugunu bana söylersen sevinirim.

Insallah kilolarinizdan kurtulup tekrar gidersiniz. simdi sen 11 ayda gitmiyorsun yani türkiyeye öyle anladim dogrumu.???? neyse vardir bundada bi hayir. seni öpüyorum.allah yardimcimiz olsun.

canim spora ancak basliyabildim bulamadim duzgun basortumle spor yapacak bir yer o yuzden erteledim biraz ankarayi. kismetse iki ay sonra artik verirsen kilolari giderim .. canim biz ankarada bir otelde bi gece kaldik ama pahalli bir oteldi orasi sen merak etme gidecegin hastane ayarlamistir bir iki yer indirimle kalabilecegin mutlaka vardir arasinda iyi bir yer ankarada cok kalacak otel var taksiciyede sorun onlarda biliyor nerde ne var bulursun insallah iyi bir yer
rabbim yardimciniz olsun insallah giderde hayirli haberlerle donersiniz beklerim sende yaz bir gelisme olursa turkiyeden buraya bi haber ver optum seni kendine iyi bak

canim spora ancak basliyabildim bulamadim duzgun basortumle spor yapacak bir yer o yuzden erteledim biraz ankarayi. kismetse iki ay sonra artik verirsen kilolari giderim .. canim biz ankarada bir otelde bi gece kaldik ama pahalli bir oteldi orasi sen merak etme gidecegin hastane ayarlamistir bir iki yer indirimle kalabilecegin mutlaka vardir arasinda iyi bir yer ankarada cok kalacak otel var taksiciyede sorun onlarda biliyor nerde ne var bulursun insallah iyi bir yer
rabbim yardimciniz olsun insallah giderde hayirli haberlerle donersiniz beklerim sende yaz bir gelisme olursa turkiyeden buraya bi haber ver optum seni kendine iyi bak[/QUOTE

merhaba mavis ablacigim,

bosver takma kafana. sen kilo vermene konsantre ol lütfen. ha iki ha bir ay sonra gitmissin pek fark etmez öyle degilmi? yeterki yakin bi zamanda olsunda varsin birkac gün sonra olsun. allaha sükür otel isinide simdilik cözdük ilk geceyi merkezin konaklama yerinde gecirecegiz. ondansonraki günleride o zaman bakmaya karar verdik.neyse gün geldikce bizdede bi garip heycan var. hem annemleri görecegim hemde tedavi süresi heycani. cokda stres yapiyor bu durum insallah hayirlisiyla bi gitseydik memlekete. hadi simdilik bu kadar ben sana insalaah türkiyeden olani biteni yazarim tabiiki firsat buldukca.
seni kocaman öpüyorum bana dua et lütfen.

hayirli haberlerini bekliyorum canim?
beni habersiz koyma gelimelerden dualarim senle optum!!...

X