Merkez ariyorum

zeros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2007
54
0
Merhaba, Arkadaslar adim Zehra ve Internette derdime derman ararken bu sayfayi buldum ve cok hosuma gitti. benim sorunum bu forumda olduguma göre bebisimizin olmamasi. ben aslen aksarayli olup almanyada yasamaktayim. 2 sene lik evliyim ve esimin spermleri olmadigindan tüp bebek tedavisini almanyada yaptirdik sonuc malesef negativ. simdi bir daha denemek istiyoruz yalniz bu kez türkiyedeki merkezlerden birisinde. bizim arzumuz aksarayya yakin yani ankara konya kayseri adana´daki illerdeki tüp bebek merkezlerinde yaptirmak. aslinda istanbuldaki memoriali düsündük ama maglesev maliyeti cok yüksek oranin ve bir de ayriyetten konaklama masraflari var ve birazcikde korku ( istanbul bizi yutar diye, ayak basmis degiliz). size sorum bize cok iyi bir tüp bebek merkezi önerebilirmisiniz. eger öneremeyiz derseniz nelere dikkat etmemiz lazim. eger bana yardimci olursaniz cok memnun olurum. ya da sadece kendi deneyimlerinizde bize faydali olabilir.
herkese simdiden cok tesekkürler. allah hepinizden razi olsun ve kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin.

Zeros

Tesekkürler, ama bir fikrin varsa sana zahmet yazarsan dahada mutlu olurum

sevgili zeros seninle hem adaşız hem kader ortağıyız bende seninle ayni durumdaydım yurt dışında yaşıyorum ve ayni sorunlardan bende korktum ama hiç korkulacak gibi değil ben ingiltereden istanbula geldim öncelikle merkezile telefonlan görüştüm ve anlaşmalı uygun fiyata oteleri vardı yerimi ayırtım 20 gün bir süre yeterliydi bu süre de otelde kaldım gitiğim merkezi sorar isen Metropolitan florence Nightingale hastahanesi ben çok memnunum netice ilk deneme başarılı ama 6. haftada düşük oldu oda benden kaynaklanıyordu tekrar edenemek için ayni yere gideceğim tavsiye ederim doktorum Mehmet Ali Akman merkezi interneten şu adresde bulabilirsin www.istanbulivf.com inşalah herşey gönlünce olur.

sevgili zeros . ben ankarada ankara tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. biz çok memnunuz. benimde bir ay önce ilk tüp bebek denememde tutmadı. şimdi 2.ye başlıyoruz tekrar aynı yerde . merkezde doktorlar da tek kelimeyle mükemmel.

merhaba arkadaşım bu bahsettiğn merkez özelmi?banada özel ankara tüp bebek merkezini tavsiye ettiler acaba aynı yerdenmi bahsediyoruz? doktorları nasıl?bilgilendirirsen sevinirim çünki bende 2.kez denemek istiyorum ve araştırıyorum.inşallah iyi bir merkez bulurum.ilkdenemem haziranda oldu. araştırmalarıma göre ben 3 ay dinlenmem lazımmış. şimdi dinlenmedeyim. senin 2.deneme için ara vermen gerekmiyormu?hemen mi başlıyacaksın

evet özel bi merkez gelintacı. benim ilk denenemem de haziranda başlamıştık 1 temmuzda ttansferim olmuştu. gecen hafta doktora gittim. muayene oldum. hemen ilaç listemi vwerdi. bikaç gün içinde adet olucam. adetle birlikte doğum kontrol hapı verdi adetin 17. günüde iğnelere başlıycaz. ilkinde kısa protokol uygulamıçlardı. eşimin acele etmesi üzerine. şimdi uzun protokol uygulayacaklar. eylülün ortalarında transferim olur heralde. ben orayı tavsiye ederim. ben çok utanıyodum başta. o kadar iyiki doktorların tutumu şimdi çok rahatım. şakalar yapıp sohbet ediyoruz muayene sırasında. gidip görüşmeni tavsiye ederim ankarasın heralde sende .önceki denemeni nerde yaptırmıştın. başlamak istiyosan adet olmadan gitmen lazım. ben çok sabırsızlanıyorum. bian önce olsun istiyorum. sormakj istediğin bişey olursa memnuniyetle cevaplarım. görüşmek üzere...

fikirleriniz ve tavsiyeleriniz icin cok cok tesekkürler. adasim istanbul bizi korkutuyor, cünki daha önce hic gitmedik yani ayak basmisligimiz bile yok. nerede kalinir, merkezi nasil bulunur vs. bizi gercekten korkutuyor. ama bize birazcik detayli bilgi verirsen belki cesaretlendiirrsin bizi. otelin numarasni felan verebilirmisin. bayan stres sanada sonsuz tesekkürler. bahsettiginiz Merkezlerde acaba mikro tese uygulaniyormu??? bu bizim icin cok önemli simdiden sizlere tesekkürler. bu arada gecmis mirac kandilinizi birde ben kutlamak istedim. insallah o gecede etigimiz dualar o mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kabul olur ve mevlam bizlerede öz evlat sevgisini tatirir.

arkadaşım cevabın için teşekkürlera.s.ben ankarada değilim ama ankaraya geldiğimde bu merkezle görüşmek isterim internetten araştırdım bu merkezi 2 doktor varmış galiba. sen hangisine gittin?niye 17.gün iğnelere başlıyorsun ben ilk yaptırdığımda doğum kontrolü hapı bittiğinin 2.günü iğneye başladılar farklı bi tedavi olmuşsun... hiç ara vermeyeceksin galiba bunun bi sakıncası olurmu?çünki 3 ay dinlenmemiz gerekiyormuş...sizdeki sorun neydi?bende ilk denememi ankarada özel bi klinikte yaptırdım. ALLAHIM hakkımızda hayırlısı neyse ona yöneltsin.RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın bebişlerimizi bizlere versin (amiiinnnn) :1hug::1hug:

iyi akşamlar gelintacı ve zeros.bizim problemimiz azosperm. eşimden pesa adı verilen bi işlemle sperm buldular. penise ve yumurtalığa iğneyle girip sperm alıyolar. eğer bulamasalardı microtese yapılıcaktı.4-5doktor var orda ama.doktorlar çok donanımlı. ekip bence kusursuz. bide bizi oraya eşimin kuzeni jinekolog o gönderdi. onun için hiçbi tereddut duymadan gittim. başka sormak istediğiniz bişey varsa sorun. aklıma gelmiyo şimdi. yardımcı olmak isterim

rahmi dinlendirmek içn veriyolar. bide benim doktorum herşeyi açıklıyo. en çok de onu seviyorum. çünkü meraklıyım bilmediğim hiçbiseyi yapamam

Merhaba,
Marmara bölgesi ve yurt dışından gelip bunu bu bölgede yaptıracaklar için Kadınlar Kulübü için referans doktorumuz Prof. Dr. engin Oral'dır.
Kişisel web sitesi www.enginoral.com olup kendisi aynı zamanda International Hospital Tüp bebek merkezi başkanıdır. İletişime geçip Kadınlar Kulübü adını verirseniz gereken her türlü kolaylığı sağlayacağına eminim.

kazen ben sana ne diyeyim yahu varmı senden daha iyi bir admin.:enbuyukkk:

zeros canim senin yazdiklarini okuyunca sasirdim cunku benimde ayni sorunum var sanki be yazmisim sen degil bende aksarayliyim tedavi olmak icin turkiyeye gidecem bu yil ankarada konyada hastane ariyordum senin gibi formda kimseye daha sormadan hanfgi doktoru onerdiklerini buldum bir aksarayli is adami sayesinde ankarada bir doktor cok sevindim bulduguma sanada tasiye ederim daha once memorialde oldum tedavi hamile kaldim ama dusuk oldu ama korkdugun gibi maaliyeti cok oluyor evden uzakta yaptirmak tedaviyi ve inan arkadasim otel mastrafi disardan yemek masrafi tedavini maaliyetini asabiliyor yalan degil istanbul buyuk sehir en azindan benim icin oyle oldu 4 hafta kaldim orda yasadiklari o kadar agir geldiki 3 senedir yeni toparladim ve cesaret ediyorum tedavi olmaya ankaradan cok umitlityim iyi bir profesor duyduguma gore doktor bey hastanenin linkini verim bir bak ben gidecem kara verirsen gorusuruz belki orda bana aksaraydaki is adami randevu alicak doktordan bu ayin sonunda gidiyorum insallah!!... www.centrum.com.tr illaki maaliyetli olucak ama aradaki bekleme surecini aksarayada bekleyerek gecirirsek maaliyeti kucultmus oluruz ve yakin oldugundan ufak bi sorunda oldugunda hemen gidip gelecebilecegin bir yer olur canim dilerim Rabbim gonlundekini tez verir sana (amin)

sevgili mavis. Bizi bilgilendirdigin icin cok tesekkür ederim. Insallah seninde en yakin zamanda hayirli haberlerini aliriz. sana bi sorum daha olacak? bize önerdigin merkez özel ankara tüp bebek merkezine mi bagli? ordaki tedavin boyunca izlenimlerini bana burdan aktarirsan cok sevinirim. tabi eger mümkünse simdiden sana Allah kolaylik versin. ve cabalarinizi bosa cikarmasin.

tabiki canim ne demek surekli burdan bildiririm yasadiklarimi sizlerle paylasmak iyi geliyor bana. canim bana onerilen hastanenin nereye bagli oldugunu bilmiyorum gordugum kadariyla ozel bir hastane
baktinmi sende sitesine orda doktor beyle bir raportaj var onu dinle guzel bilgilendiriyor beni umutlandirdi konusmasi. Canim bana oneren is adami dedigim kisi bir kac bayanida yonlerdirmis oraya hepsinin cocugu var simdi ben bir tanesiyle gorustum cok memnun oldugunu soyledi hizmetlerinden doktorlarindan. insallah oyledirde bende guzel bir sonuc alirim . canim sayet karar verirseniz beyinle ne zaman baslamayi dusunuyorsun tedaviye?

Merhaba zeros ,eşinde sperm olmadığını söyledin bu durumda bile tedaviye başlanıyor mu?çünkü bende çikolata kisti eşimde varikosel ve buna canlı sperm sayısı sıfıra yakın.nerden nasıl başlayacağız bilmiyorm.istanbulda yaşamakta çözüm değil yani.heryer para tuzağı.kimseye güvenemiyosun.

canım bende ilk aşılamamı medicanada yaptırdım jane hanımdı benim doktorum ama 2.aşılamayı nerede yaptıracağıma karar veremedim senin doktorun kimdi?

nazcigim tabiiki var. tese veya mikro tese uygulamasi var. esinin testisini( yumurtasini) amaliyatla acip doku aliyorlar. o dokunun icinde sperm bulunabiliyor. bu sitede de yanlis bilmiyorsam cok sey yaziyor bu konu hakkinda. allah yardimciniz olsun. ama esin varikoselse onun tedavisi dahda baska. bir uzmana gidin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…