sevgili zeros . ben ankarada ankara tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. biz çok memnunuz. benimde bir ay önce ilk tüp bebek denememde tutmadı. şimdi 2.ye başlıyoruz tekrar aynı yerde . merkezde doktorlar da tek kelimeyle mükemmel.
merhaba arkadaşım bu bahsettiğn merkez özelmi?banada özel ankara tüp bebek merkezini tavsiye ettiler acaba aynı yerdenmi bahsediyoruz? doktorları nasıl?bilgilendirirsen sevinirim çünki bende 2.kez denemek istiyorum ve araştırıyorum.inşallah iyi bir merkez bulurum.ilkdenemem haziranda oldu. araştırmalarıma göre ben 3 ay dinlenmem lazımmış. şimdi dinlenmedeyim. senin 2.deneme için ara vermen gerekmiyormu?hemen mi başlıyacaksın
evet özel bi merkez gelintacı. benim ilk denenemem de haziranda başlamıştık 1 temmuzda ttansferim olmuştu. gecen hafta doktora gittim. muayene oldum. hemen ilaç listemi vwerdi. bikaç gün içinde adet olucam. adetle birlikte doğum kontrol hapı verdi adetin 17. günüde iğnelere başlıycaz. ilkinde kısa protokol uygulamıçlardı. eşimin acele etmesi üzerine. şimdi uzun protokol uygulayacaklar. eylülün ortalarında transferim olur heralde. ben orayı tavsiye ederim. ben çok utanıyodum başta. o kadar iyiki doktorların tutumu şimdi çok rahatım. şakalar yapıp sohbet ediyoruz muayene sırasında. gidip görüşmeni tavsiye ederim ankarasın heralde sende .önceki denemeni nerde yaptırmıştın. başlamak istiyosan adet olmadan gitmen lazım. ben çok sabırsızlanıyorum. bian önce olsun istiyorum. sormakj istediğin bişey olursa memnuniyetle cevaplarım. görüşmek üzere...
merhaba ben bahçelievler medicanada yaptırdım.istanbul
ama çok memnunum ve masraf yapmaman için ellerinden geleni yapıyorlar.ayrıca ben birhafta yattım sonra işe gittim.hem niye dogum kontrol hapı kullandın.hem bak benim ikizdi oldu üçüz bu hastana böyle işte:)
merhaba ben bahçelievler medicanada yaptırdım.istanbul
ama çok memnunum ve masraf yapmaman için ellerinden geleni yapıyorlar.ayrıca ben birhafta yattım sonra işe gittim.hem niye dogum kontrol hapı kullandın.hem bak benim ikizdi oldu üçüz bu hastana böyle işte:)