selam zeros esimde sperm yok yazmissin,sizede yani esine tese yapildimi
merhaba canim benim aksarayda gittigim doktorun adi ibrahim yucel kose yeride dogum evi karsisinda zeki beyle arasi yakin sayilir ben ilk doktorum zeki biydi iyi bir doktor oda ama yillar oldu yucel beye gidiyorum alistim ona en son iki sene evel zeki beye annem gitmisti ben de vardim yaninda ona annem benden gbahsetti ve kizima yardimci ol dedi cocuk icin
oda bana demistiki istersen benim tanidigim ankarada iyi uzman doktorlar var onlara gonderirim yardimci olurlar sana bende ona tamam esime bir sorim gelirim dedim bi dahada gitmedim
canim eger taniyorsan zeki beyi git ona bir sor ankaraya gitmeden hani o kimi tavsiye ediyor onlar doktorlar bilgileri daha cok bizlerden birde olurya tup bebek yaptirisaniz ki (insallah gerekmez ) size aksaraydan takibini o gerceklestirir ve sende benim gibi maliyetini dusurmus olursun tedavinin canim allah yardimcin olsun !!..
:1hug:benimde eşimde sperm yoktu geçirdiği küçük bir operasyonla (tese işlemi) sperm bulundu ve ilk denememizde hamile kaldım şu an dört haftalık !!! bu yüzden sana gittiğim merkezi öneriyorum ankarada anatolıa tüp bebek merkezii doktor hakan yaralı yada bülent tıraş her ikisinide tavsiye ederim hakan bey yurt dışında olduğu için bütün operasyonlarımıza bülent bey :1hug::1hug:girdi konularında çok başarılılar.denemekte fayda var allah yardımcın olsun her şeyin hayırlısını dilee bol şansş...
Merhabalar
Benim kızkardeşim Bahçeci kliniğinde mikroenjeksiyon yaptırdı. Çok profesyonel ve düzgün bir ekip fakat İstanbul'da...
canim spora ancak basliyabildim bulamadim duzgun basortumle spor yapacak bir yer o yuzden erteledim biraz ankarayi. kismetse iki ay sonra artik verirsen kilolari giderim .. canim biz ankarada bir otelde bi gece kaldik ama pahalli bir oteldi orasi sen merak etme gidecegin hastane ayarlamistir bir iki yer indirimle kalabilecegin mutlaka vardir arasinda iyi bir yer ankarada cok kalacak otel var taksiciyede sorun onlarda biliyor nerde ne var bulursun insallah iyi bir yer
rabbim yardimciniz olsun insallah giderde hayirli haberlerle donersiniz beklerim sende yaz bir gelisme olursa turkiyeden buraya bi haber ver optum seni kendine iyi bak[/QUOTE
merhaba mavis ablacigim,
bosver takma kafana. sen kilo vermene konsantre ol lütfen. ha iki ha bir ay sonra gitmissin pek fark etmez öyle degilmi? yeterki yakin bi zamanda olsunda varsin birkac gün sonra olsun. allaha sükür otel isinide simdilik cözdük ilk geceyi merkezin konaklama yerinde gecirecegiz. ondansonraki günleride o zaman bakmaya karar verdik.neyse gün geldikce bizdede bi garip heycan var. hem annemleri görecegim hemde tedavi süresi heycani. cokda stres yapiyor bu durum insallah hayirlisiyla bi gitseydik memlekete. hadi simdilik bu kadar ben sana insalaah türkiyeden olani biteni yazarim tabiiki firsat buldukca.
seni kocaman öpüyorum bana dua et lütfen.