Merkez ariyorum

mavis biz en erken onuncu ayda gideriz ve tedaviyede hemen baslamak istiyoruz tabiki olursa. daha önce esimin izni yok eee birde biraz daha para biriktirmek lazim degilmi???? mavisscigim sen aksarayin neresindensin gercekten cok merak etim. ya belkide tanisiyoruz istermisin birde akraba cikariz :)

canim ben akasarayda tacin mahhalesinde kaliyorum babam alayhan koylu annemde cekiclerli, sen neresindensin ? Canim takma kafana ben sana maaliyetini bildiririm az cok bir arastirmam var ilaclari nerden temin edebilirim falan filan iste sana yardimci olmak isterim bakalim bir benim tedavi nasil gelisecek hayirlisiyla !!... hastaneyi tavsiye edersem bilki gercekten iyiler ben bu on yil icerisinde o kadar doktor hastane gordumki az cok tecrubem var nelere dikkat edilmeli diye cok sarsdilar beni kimisi adam yerine koymadi kimisi ancak para icin cabaladi cok ihmal edildim rabbim tekrar yasatmasin o acilari cok zor gunler yasadim bebeklerimi kaybetmemde faturasiydi yasadiklarimin o yuzden cok arastiriyorum bakiyorum insallah bu kararimda yanilmamda iyi sonuclar alirim rabbimin izniyle (amin)

merhaba naz canim bende sana bir site adi verim bir bak guzel bilgi veriyor bu hastanenin sitesi www.centrum.com.tr ben burda tedaviye basliycam yakinda sende umudunu kesme olur insallah !!..Rabbim yol gostersin sanada........

merhaba mavis ben aksarayin yerlisiyim esim kocpinar köylü. ya gercekten seninle tanisdigima cok memnun oldum. nasil söyleyiyim benim icimi rahatliyorsun sanki.yazdiklarina katiliyorum.gerci benim pek fazla tecrübem yok ama anlatilanlari duyuyoruz. insallah allah cümlemize en yakin zamanda kendi canimizdan ve kendi kanimizdan olan hayirli evlatlar nasip eder (amin). allah kimsaeyi evlat sevgisinden mahrum etmesin (amin)

canım bende metropolitan florence nightengalede yaptırdım ve inan mükemmel biyer benim takibatımı aile dostumuz bi dr yaptı yeşim işleğen transferimi mve yumurta toplama işlemini orada yaptırdım hastaneyle görüşürsen sana kalacak yer hakkında bilgi verirler,bizde tesa yaptırmıştık hem türkiyede maliyet hemen hemen aynı hem ucuz etin yahnisi yaban olur derler pekte ucuzuna kaçma derim ben çok şükür benim 1,5 yaşında oldu oğlum ve kısmetse 2.yi düşünüyorum,allah gönlüne göre versin ilaçlar yurtdışında daha ucuz ama tedaviyi burda yaptır derim ama ilaçlarını ordan temin et

burcu 12 ye katılıyorum bende metropolitan florance nightengalede yaptırdım ilk denemede hamilelik oldu ama düşükle sonuçlandı buda benden kaynaklanıyordu.herkeze bu hastahaneyi tavsiye ederim önemli olan mucizeler yaratmak diğildir orada gördüğüm yakınlı ve ilgi herşeyden önce gelir.kısmet olur ise 4 ay sonra tekrar denemem var bu konularda kesinlikle madiyata bakmayın tesamı bende orda yaptırdım.inanınki bulunduğum yerde yaptırsam maliyeti bana yarısındanda daha az gelir ama içim şu anda olduğu kadar net güvenle olmayacaktı şimdi içim çok rahat çünkü gitiğim merkez çok güvenilir herkeze tavsiye ederim.kalacak yer konusunda ise merkezi arayık görüşmeniz yeterli onlar sizi anlaşmalı otelerine yönlendirecektir.

ya sizlere gercekten cok tesekkür ediyorum yalniz simdi kafamiz karisti. aceba gercekten bir istanbul macerasimi yapsak diye. o kadar ovdünüzki bu merkezi!!! hay allah ne yapsak aceba. naghtengeldeki doktorlarinizin adlarini alabilirmiyim aceba arkadaslar. ve bizim icin cok önemli olan orada esime micro tese uygulanabilirmi yoksa orasi sadece normal tesemi yapiyor. Allah bizlerin umutlarini söndürmesin ve olmak isteyipde olamayanlara annelik ve babalik nasip etsin (amin).

canım sana merkezin adresini vereyim ordan araştır daha iyi olacak doktorlar hakında oradan bilgi alabilin.www.istanbulivf.com burdan bakabilin.

a.s.cok tesekkürler canim benim. anladigima göre istanbuldaki naghitingale hastanesi ve ankaradaki centrum birbirlerine bagli olan merkezler, en azindan anlasmali olduklarini yaziyorlar. aceba bileniniz varmi anlasmal olduklari zaman ne demek oluyor. ne anlama geliyor bu sözcük.:uhm:
:enbuyukkk::enbuyukkk:

canim ben ilkin belcikada tedavi olacaktim turk doktordu adida yucel kahraman diye duymustum 1 hafta belcikada bir 3 hafta tr de gorevini yapiyormus dedilerdi. ve arstirdigimda hastalarini tup bebek tedavisi icin istanbula yonlendirdigini gordum istemedigimden istanbulu ankaradaki doktoru buldum dr. reacai pabutcunun yaptigi bir reportaji dinledim dr.Yucel kahramanla birlikte calistiklarinii anlatti onun istanbulda kendisininde ankkarada gorev aldigini anlatti duyunca o kadar cok sevindimki cabuk ve icim rahat karar vermeme sebep oldu dun gorustum hastaneyle doktorun cep numarsini verdiler kendisini ariyacam yarim aksam nasil heycanliyim anlatamam kismetse onumuzdeki hafta gidiyoruz bir ay yeterliymis tedavi icin ama ben yinede biletimin donusunu acik alicam insallah hamile kalirsam dinlenme dikkat etme kismini orda tr de gecirmek istiyorum!!!...

ya kusura bakma bu aralar biraz yogundum. siteye girdim ama video acilmadi birtürlü ama biz kararimizi verdik. bizde centruma gidecegiz. daha orayla temasa gecmedik ama bugün yarin arayacagiz. gidis tarihimiz daha belli degil. ara kanamam oldu doktora gidip dogum kontrol hapi aldim. bu hap adet düzenimi düzeltir düzeltmez tarih belli olur. cok heycanliyiz sen kesin ne zaman gideceksin??? doktorlarla tekrar bir daha görüstünmü. fiyat felan sordunmu sen???

evet canim hastaneyle gorustum ama doktorla henuz degil!!.. bende yogunum gitmeden ayarlamam gereken bir iki is vardi onunla ugrasiyorum bu aralar halledeyimki gidince kafam rahat olsun zor be canim Rabbim yardimcim olsun fiyat bilgisi sitede var
bak itersen ben yalnis bilgilenirmekten korkarim birde tup eek ucretini bilirmisler ama neler icerdigi yok yani diger gereken testlerin uctretide ayri odenecek ondan urkuyorum biraz ama herseyide goze alarak gidiyorum hayirlisi olsun canim degilmi !!.. senin adinada sevindim insallah sanada tez baslamak nasip olur canim benim gidecegim tarih daha tam belli degil sebebde ailemin izinde olusuydu onla bu hafta donuyor is yerimiz var onlara teslim edip gidecem cok yorucu ve yipratici geciyor bu gunler insallah yapacagim tedavinin sonucu guzel olurda bir guzel dinlenirim kalipta turkiyede

canim bugun doktorla gorustum bana persembe gunune randevu verdi
kismetse sali gunu gidiyorum turkiyeye cok heycanliyim!!!...

hadi hayirlisi gülüm insallah hayirlisi olur ve mutlu sonucu alirsin. neler konustunuz sana neler sordu ve sen ona neler sordun? allah sana kolaylik ve sabir nasip etsin. (amin). elinden geldigi kadar burada beni heberlendir olurmu!!! hadi sana simdiden hayirli yolculuklar.

ALLAH kolaylık versin arkadaşlar inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize

canim doktor ne desin sasirdi duyunca anlattiklarmi bir ilac sordu kullaniyormusun diye bende hayir deyince kizdi neden diye sordu bende hollandada onu vermediklerini soyledim. ne zaman gelecegimi sordu tr ye bende onumuzdeki hafta deyince
gelince konusuruz deyip kisa kesti randevu verdi persembe gunune cek heycanladindim elim ayagim titredi konusurken inan kac gundur uyku uyuyamiyorum insallah aldigin kararlar hayirli olurda son olur bu tedavi !!...

merhaba mavis ablacagim,
bende gercekten cok heycanlandim ama anlamadigim doktor bey sanami kizdi yoksa uygulma seklinemi kizdi. nasil bir ilac sordu sana, adini hatirliyormusun? insallah yakinda bizde gidecegiz. simdiden hazirlik yapmaya basladik. beyim cesitli kürlere basladi kayin validem bize baharatcidan cesitli bitkilerle karistirilmis bal, caksir otu kökü, keci boynuzu (harput pekmezi)pekmezi ve kore gingseng hapi bunlar azosperme faydali oluyormus ,getirmis sag olsun.sizde bu tür uygulamalar yaptinizmi? doktor bey sizden baska neler istedi mesela raporlar felan onlari getirin dedimi??? allahim insallah emeklerimizi bosa cikarmaz. allah kolaylik versin hepimize. insallah hayirli haberlerle dönersin.allah dualarimizi kabul eyler insallah (amin). firasat buldukca yazmayi unutma lütfen gelismelerinden haberdar eyle bizleri. ister sen burayi günlük olarak kullan. öpüyorum seni.

tamam canim yazarim her firsatta valizimi hazirladim yarin yolculuk basliyor
inanirmisin canim hersey o kadar hayirli gelisiyorki Rabbim buyuk doktor bana adetinin ikinci gunu gel demisti bende adet olammadigimi soylemistin bugun adet olmusum ve iki gun sonra ankarada olucam ALLAHIN IZNIYLE kismet iste valla canim benim hic bir hazirligim yok bakalim doktor bey ne diyecek sendende bahsederim olmassa bana onerdigi birseyi sanada onerirse yazarim oldumu canim merak etme Rabbim istedimi hersey yolunda gidiyor sen bol bol dua et !!!.. kendine ve banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…