Merkez ariyorum

evet arkadaslar,
dün türkiyeden almanyaya döndüm sizleri özlemisim ya.
evet nerden baslasam bilmiyorum.bildiginiz kadariyla anatolyada karar vermistik iyikide vermisiz gercekten herkez isini cok cok iyi biliyorlar. ben hakan hocanin hastasiydim. cok iyi bir doktor eli biraz sert ama gercekten cok cok iyi. birde bülent hoca var oda tabiiki cok iyi. gercekten islerini cok iyi bilip uyguluyorlar.
benden bu defa 19 tane yumurta toplandi (ilk denememde sadece 7 tane´idi). ve inanmiyacaksiniz esim tese olmadi. embriyologlari okadar iyiki araya araya esimin menisinde 25 tene canli sperm buldular.mesela burda almanyada tese ameliyati olmustu, aslinda ordada olacakti ama ne olur olmaz diye benim yumurta toplama günü esimden örnek istediler. ilk örnekte birkactane bulmuslar ve hemen bir örnek daha istemisler. ikinci örnektede yine birkac tane daha bulmuslar. ve bir ücüncü örnek istemisler. en sonunda toplam 25 tane bulup isleme almislar.
bence esimin tese amaliyati olmamasi cok büyük bir basari.
19 tane yumurtamdan 15´i saglikli oldugunu söylediler. ertesi gün sadece 5 tanesinin dölendini duyunca baya üzüldük ve hakan hoca üzülecek biseyin olmadigini bu 5 embriyonun kalitesi yuksek oldugun söyleyip bizi rahatlatti.
ücüncü gün transfer gerceklesti. üc tane embriyo transfer oldu bir tanesi 11 hücreli birtanesi 7 hücreli ve birtaneside 5 hücreli ama kaliteli oldugunu söyledi hoca bize. transferden sonra bir bucuk saat merkezde dinlenip misafir haneye döndük,
misafir haneside cok güzel bi yer sanki kendi evin gibi. gercekten cok sicak bir ortam bulduk orda. eger gidecek olursaniz size daire 4 ü versinler. orda dört gün kaldiktan sonra memleketime geri döndüm ve son haftamizi memlekette gecirdikten sonra almanyaya bu gecen pazar döndük. yarin nasipse hayirli haberler bekliyoruz. allah dualarimizi kabul eder ve bizleri evlat sevgisinden mahrum etmez insallah. bana dua edin ne olur.

Baştan sona okudum tüm yazdıklarınızı, inşallah yarın güzel haberler verirsin.

canim gunlerim yogun geciyor vakit bulupta giremiyorum pek internete inan senin adina cok sevindim herseyin gonlune gore olusunada insallah birde hamile kalirsinda rabbim sana anne olmayi nasip eder darisida bana ben tedavimi mart ayina erteledim maddi durumdan dolayi birde su kilolar yuzunden tabiki !!!! kismet isi hersey dualarim seninle rabbim sanada esinede bebislerinede uzun omurler versin canim hemserim benim ozlemisim senle yazisma insallah daha sik bakacam buraya hayirli haberini almak icin

zeros arkadaşım inşallah herşey yolunda gider müjdeli haberlerle gelirsin :)

meraba arkadaslar malesef sizlere güzel bir haber veremeyecem.negatif cikti.ilk gün 20.8 di iki gün sonra 7.0 olmus. malesef buda tutmadi hayirlisi bakalim.ücüncüye artik tutar insallah,allah büyük.

Merhaba arkadaslar, baya oldu sizinle yazismayali.
özlemisim ama, evet ikinci denememizde tutmadi ama olsun allah büyük vardir bundada bir hikmet. nasipse mayista tekrar ankaraya gitmeyi düsünüyoruz. sizce ayni merkezemi yoksa baska bir merkezmi deneyelim?????

gelintacı hala burdaysan görüşebilir miyiz benim mail adresim xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Sevgili zeroş,
Ben de anatolia da yaptım denemelerimi .Şu an ikinsi transfer sonrası beklemedeyim.Birinci de orada oldu.Benimde senin gibi birincide üç embriyom kondu .Malesef negatifti.Benim doktorum Bülent Traş.Şimdi ise bir embriyom var..Kısmet...Bekliyoruz işte..
Gerçekten Anatolia ekibi çok iyi bir ekip çok sıcak kanlılar.İşlerini çok ciddi yapıyorlar.Başarı oranlarıda çok iyi.Doktorumu çok seviyorum.Her an şakalaşmaya hazır hastayı çok rahatlatabiliyor.Bu sefer olmazsa tekrar oraya gidebilirim yani ...temmuz gibi.Her an bir B planının varlığı insanı rahatlatıyor.Sevgiler..........

SELAM,ben bu merkezde tedavi gördüm,ama memnun kalmadım,ilk görüşmemde çok şey vaadediyorlar psikolojik destek,heran tetkiklerden haberdar etme felan ama maalesef hayal kırıklığı,yumurtam toplanmasından 1,5 gün sonra anca haber verdiler.Tabii ben bu zaman boyunca stres yaşadım.Tedavim başarısız olunca hiç ilgilenmediler.Sana burayı hiç tavsiye etmiyorum.Çok tutulan yerlerde hasta sayısı çok olduğu için hizmet kalitesi düşüyor.

merhaba arkadaşlar bende bu merkezde 2 defa tüp bebek denedim hatta 3.deneyecektimki allah karşıma şimdiki dr.çıkardı.arkadaşımında dediği gibi sonuç olumsuz çıkınca bekleki arayacak dr.bey artı iki denemede başarısız olunca insan bi araştırma yapar bu hiçbir araştırma yapmadan gel embriyo yerleştir sonuç olumsuz hoşçakal bakalım niye vucut kabul etmiyo nevar ne yok demiyor her şey para gel gel git tutarsa kadere kısacası bugüne kadar burda boşa zaman geçirmişim niye diyeceksiniz bugün sonuçlarım çıktı ve bende sorun bağışıklık sistemimle ilgiliymiş yani vucudum dışardan gelen embriyoları yabancı madde görüp vucut savunmam onu dışarı atmak için harekete geçiyormuş ama burası beni hiç araştırmadı ve dünya para ödedim.........

Gamze su bu bağışıklık sistemi için ne önerdiler acaba ne yapmak gerekiyormuş

Gamze su bu bağışıklık sistemi için ne önerdiler acaba ne yapmak gerekiyormuş

canım valla bu seferki tüpbebek işlemimde dr. osman bey spermlerin seçip markınlanıp ona göre yumurtaya koncanı ve en önemliside enbriyolardan 1 parça alıp incelenip iyi çıkanlar benim dokuma uyanları yerleştirceklerini söyledi. ama hakan hocada ben 2 yıldır gittim bana bir teşhiş koyamadı anlayacağın nedeni belirsiz infertiliteydik.iyiki osman hocaya gitmişim ben şunu öğrendim tek dr.kalmayacaksın...........

gamze su banada bir immunoglobılın iğnesinden bahsettiler.Faydası konusunda kesin bişey yokmuş ama denenebilir dediler ama pahalıymış henüz sormadım kaç ytl diye.

merhaba eğer bursada olsaydın önereceğim merkez jinemed tüp bebek merkezi olurdu herhalde. tüp bebek yaptırmadım ama zor bebek sahibi oldum uzun bir tedavi dönemi gerekti..gideceğin merkez çok önemli ama herzaman kendini iyi ve rahat hissedeceğin bir yerde olmak daha da önemli.. bence araştır telefon et konuş ilk görüşmeler bile sıcaklık yakalamada etkili olabiliyor. insallah en kısa zamanda tedavite başlar ve gebe kalırrsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…