Şimdi ben gecenin bu saatinde niye geldim konu açıyorum hiç bilmiyorum, konu açma gibi bir adetim de yok zaten anca kızımla ilgili beceremediğim bir şey olursa falan işte.
Başlıkta böyle emir verir gibi oldu farkındayım ne bileyim aklıma ilk geleni yazdım gitti. İçimi dökesim var uyuyamıyorum resmen.
Hani burada insanlara neden böyle bir adamdan hamile kaldın, bu adamı baba mı yaptın falan diyoruz ya konu sahipleri kızıyor. Kızmasınlar.
Forumu genç kızlar, bekar kadınlar, evlenmek üzere olanlar, anne olmaya karar verenler de okuyor, dilerim ki bu açtığım saçma iç dökme konusu birilerine de ışık olur.
Benim babam öyle alkolü, kumarı olan bir adam değildi sigara bile içmez ama kadın düşkünü ve her zaman doyumsuz, acımasız biri oldu.
Döver söver miydi? Asla. Bir kez sesini yükseltti mi? Hiç duymadım. Bazen dedim ki keşke bağırıp çağırsaydı da azıcık empatisi, merhameti, duygusu olan bir insan olsaydı.
Annem babamın ilk eşi ve toplamda 1 yıl evli kalmışlar ben bu yüzden hiç babalı evde büyümedim. Zaten babamda annemden sonra 2 kez daha evlendi ve yine toplamda 4 çocuğu oldu. Hiçbiriyle de ilgilenmedi, arada bir naber diye aramayı babalık sanıyor.
Hiçbir evliliğinde eşlerine sadık kalmadı, ikincisi hariç ikincisi doğrudan onu aldattı.
Her zaman ama her zaman bir sevgilisi vardı ve utanmadan çocuklarıyla tanıştırırdı. Üzerimizdeki yükü düşünebiliyor musunuz? Üçüncü ve en son eşi babamın hayatında biri var mı emin olabilmek için biz çocukları kullanırdı, kızın geldi söyledi, oğlun anlattı vs. En çokta beni kullanırdı en büyük olan benim diye sanırım ve babam hiç demezdi ki bunlar benim evlatlarım, çocukları karıştırma diye.
Aksine hiç unutmam bir bayram günü babaannemin evindeyken karısıyla gelmişti hoşgeldin baba diyerek sarılmak istediğimde onca akrabanın misafirin içinde bana sen yılansın, karımla aramı bozmaya çalışıyorsun ama bak başaramadın diyerek hüngür hüngür ağlatmıştı daha 13 yaşında falandım.
Ben şimdi niye bunu ya da bunları anlatıyorum yemin ederim bilmiyorum eşek kadar kadın oldum çoluğum çocuğum var ama geçmiyor demek ki bazı şeyler.
İnsan evladına kin tutar mı? Bizimki tutar. Sebep olmasına gerek bile yok, biri bir şey söyler ya da kendi kafasında bir karara varır sonra al başına belayı, sanki karşısında kanlısı var o derece.
Bende salağım, hep bir şekilde manipüle edildim çocukken, şimdi kazık kadar oldum durup dururken gelmişim buraya konu açıyorum. Sadece bir olay anlattım ama belki 100 tane vardır.
Demem o ki, genç kızlar, bekarlar, anne olmak isteyenler baba yapacağınız adamı çok iyi analiz edin öyle bir heves hamile kalmayın. Komşular çocuğu olmuyor der, kocam eve bağlanır gibi nedenlerle bir evladın saçının telini hak etmeyecek adamları babalık mertebesine koymayın. Sonra kazık kadar kadın olup gelip buralara konu açar o çocuklar.
Okuyan olursa şimdiden teşekkür ederim, biraz uzun tuttum