merhabalar takıntı hakkında yardım istiyorum

uzguuun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
333
90
48
25
arkadaşlar. hayatımın çok zor bi dönemindeyim. çok sık takıntılarla uğraşıyorum ve şuan yine bir korku sardı beni. bir erkekle baş başa olduğumda sanki ondan hoşlanacakmışım gibi paniğe kapılıyorum. sevgilime ihanet etmişim gibi hissediyorum. başıma gelebilir diye bu durumlarda kaçınmaya çalışıyorum. açıkcası içsel çatışmaalarımdan çok yoruldum. vicdani bir yük olacağı korkusuyla çekilmez bi hayat oluyor. normal insanlar böyle problemler yaşamıyor. ben neden yaşıyorum. yıllardır böyle. üzülüyorum artık. ğsikiyatri takıntılarımda yardımcı olmuyor psikolog için de maddi gücüm yok. ben neden böyleyim.

Takıntı mı bu ? Hiç böyle takıntı duymadım.Şıpsevdi ya da maymun iştahlı denir ,sizinkine :/

neden böyle olduğunuzu kendiniz söylemişsiniz işte, terapi almanız gerekiyor. devlette psikoloğa görünebilirsiniz. psikiyatrist neden yardımcı olmadı bu arada onu anlamadım ?

böyle bir takıntı var. her şeyin takıntısı olabilir
o yoruma çok üzüldüm açıkçası ben her dk birini seven biri değilim ki 3 yıllık ilişkim var başıma gelmesinden korkuyorum böyle bişeyin yaşadığım sıkıntı bu. bi arkadaşım çağırsa başbaşa görüşürken çok geriliyorum.

neden böyle olduğunuzu kendiniz söylemişsiniz işte, terapi almanız gerekiyor. devlette psikoloğa görünebilirsiniz. psikiyatrist neden yardımcı olmadı bu arada onu anlamadım ?
psikiyatriye gittim ilaç verdi yolladı psikologlar da çok kötü devlette. terapi yok bişey yok randevu dahi alınmıyor.

Ben daha oncede aynı sekılde bır konu okumuştum .Aynı kişi degıldırsınız umarım .Yıllardır okb hastasıyım .Yıllarca ılac kullandım .Terapi dedı doktorlar yasadıgım yerde çok ıyı doktorlar olmadıgını ogrendım .Çok arastırdım .İlaclarını al .Kendını ugrasacak bır seylere ver

siz yendiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…