ABLALARIM,HANIMLARRRRR MÜJDEM VAR MÜJDEMMMMMM
Sabahtandır odama kapanmış ağlıyordum derken babam geldi yanıma.Buradaki yorumları da okuyunca dayanamadım anlattım her şeyi.Gülmeye başladı falan.Sonra sarıldı öptü.Aldı telefonunu aradı bu kişiyi bu seferde telefonda başka bir isimle seslendi.Bu kişi de bizim kiracımızın torunu çocuğun başında ne annesi var ne babası.Babası hapishanede annesi ise terk etmiş evlenmiş.Çocuk bize gelirdi sık sık yemek için falan annem çok acırdı.Telefonu açtığı gibi baba dedi babama.Mesajlarda görmüştüm birkaç defa baba yazmıştı da çok dikkatimi çekmemişti babam sevdiklerine normalde baboş falan der diye.Meğerse benim babamı koymuş babası yerine.Babası hapishanede çünkü.Neyse babam konuştu falan dedi ki oğlum canını sıkacağım biraz ama baban nerede senin? Çocuk şehirle birlikte hapishane adı verdi.Annen nerede dedi? Yine bir şehir ismi verdi evlendi dedi.Direkt aklıma geldi kim olduğu.Babam özür falan diledi canını sıktım diye kapattı telefonu.Neyse sarıldı bana baban yanlış bir şey yapmaz diye
Sonra sordum niye ismini değiştirdin o cevap vermeden direkt annem yüzünden değil mi?,dedim aynen dedi.Çünkü geçen gün bu çocuk yüzünden annemle tartışmışlardı annem babamın bu çocuğu evladı yerine koymasını sindiremiyor.Babam da çok vicdanlıdır.Şu an çok üzüldüm çocuk ne durumda ben burada ego kasıyormuşum gibi oldu
Ya şimdi düşünüyorum da sesinden nasıl tanıyamamışımm? Demiştim size sesi küçük gibi falan off