Allah sabır versin ne diyim. O zamana kadar akli dengeni yerinde tutmaya çalış.Maalesef o kadar büyük değilim okuyorum henüz.Yoksa kardeşlerimi de alır kaçarım.Bugün söyledim de zaten işe başladığım gibi yüzünüze bakmayacağım.Kardeşlerimi de alıp gidiyorum diye
Yani adam babanin safligindanda yararlaniyor olabilir babanlA farkli bi durumlarida olabilir sen sakin sifreyi mesajlari falan ogrendigini soylemeAdamla olan mesajlarda annemin adı geçmiş.(Annemin adı y olsun) Y çok güzel yemek yapmış ,işte çocuklarda evde.Yani bayağı bizden bahsetmiş.
Doğru söylüyorsunuz da karşımda benden çocuk insanlar var.Sadece ben olsam sıkıntı değil iki tane kardeşim var onlar için fedakarlık yapıyorumm
Sen kimsin , babam sana ne diye sigara alıyor , bu aşkım kelimeleri ne anlama geliyor " de meselaNe diyeyim ki bana bak babamdan uzak dur yolarım seni?! Yani yapmadığım bir bu kaldı
Bence sen konduramıyosun ama var bişelerYok anneme deli gibi aşık.Barıştıkları zaman birbirlerinden ayıramıyoruz belediye çağırıyoruz.Sadece SAF
Allah iyiliğini versin çok güldümBabanızın mesajlarında geçen diyaloğu aklıma "asansördeki dayıları" getirdi istemsiz.
Bence normal değil. Yarın öbür gün size cici anne getirdim diye o beyi getirmesin.
Konduramamak değil de sadece bizimkiler babamın bir arkadaşına kefil olması ve bu arkadaşının da çekip gitmesi üzerine 21 yıl boyunca borç ödemişler.Hani bu olay da aklıma gelince saftan öte enayi oldu bizimkiBence sen konduramıyosun ama var bişeler
Aradım zaten erkektiCanım bence babanın o konuştuğu erkek değil...
Erkek adıyla kaydetmiş....
Sen numarayı alıp arasana yanii emin misin erkek olduğundan.
buselite
Aradım zaten erkekti
İyi diyorsunuz da bahsettiğimiz kişi benim babam.Dayanamıyorum 3 gün oldu bu 3 gün nasıl geçti bir ben bilirim.Patlayacağım bir yerdeBence mesajları takibe al.gizli gizli belli etmeden oku mesajları ama okudugunu belli etme.
İyi diyorsunuz da bahsettiğimiz kişi benim babam.Dayanamıyorum 3 gün oldu bu 3 gün nasıl geçti bir ben bilirim.Patlayacağım bir yerde
Büyümesinler öyle.İnanın o kadar zor ki böyle büyümek basit görünüyor belki ama değil işte.Kardeşlerim her şeyim benim dünyam.Onlara yapamam ki bunu.Anne baba zaten ayrı kafadalar ben en büyüktüm yoktu başımda biri bari onlar başımızda ablamız var desinler.Sorumlulukları her şeyleri bana ait.Yapamam onlaraAralarına girmekten vazgec. Tartisma aninda ortamdan uzaklas. Onunde koca bir hayat var ve hayat icin sabra ihtiyacin var. Sen yokkennasil idare edebileceklerse oyle etsinler.koskoca insanlar.onca cocuk yapmayi bilmisler.
Telefonun sifreli olmasi gizli kalmasini istedigi seylerin gostergesi. Adamin iliskisi var, ama erkek ama kadın baska bir hayati var adamin.yuksek ihtimal anne bundan haberdar.
Senin yalacagin tek sey hakemlikten istifa etmek. Meraketme sensiz de hayatlari devam eder.
Kardeslerin de sen nasil buyuduysen o sekil büyür.