Ben de huzursuz buyutuldum. Ufacik yasimda ara duzeltmeye calisirdim, ama ne kavgalar... su akar yolunu bulurmus, kendim yiprandigimla kaldim.ben yokken idare edebildiler. Cek karsina ne dusunuyorsan acikca soyle. Onlari anlamaya calistigini, bundan yoruldugunu, kardeslerini dusundugunu, senin ve kardeslerinin haytlarini iyilestirmelerini gerektigini, size ne hissettirddiklerini vs icinde ne varsa karsina alip konus onlarla. Sonra da ozel hayatlarini yasarken asil dusunmeleri gereken seyin sizler oldugunu, psikolojik olarak yipranmamaniz gerektigini anlat.oncelikle sizin ihtiyavlarinizin karsilanmasi gerektigini. sizin onlara ihtiyaciniz oldugunun farkinda degiller. Yuksek ihtimalle sizin dertsiz tasasiz oldugunuzu dusunuyorlar. Cek konus.Büyümesinler öyle.İnanın o kadar zor ki böyle büyümek basit görünüyor belki ama değil işte.Kardeşlerim her şeyim benim dünyam.Onlara yapamam ki bunu.Anne baba zaten ayrı kafadalar ben en büyüktüm yoktu başımda biri bari onlar başımızda ablamız var desinler.Sorumlulukları her şeyleri bana ait.Yapamam onlara
Saf olduğu için elin adamına sevgi sözcüğü kullanıyor, ya da kullandırtıyor?Yok anneme deli gibi aşık.Barıştıkları zaman birbirlerinden ayıramıyoruz belediye çağırıyoruz.Sadece SAF
Kaç defa konuştum.Anlatırken bile ama o şöyle yaptı yoksa ben yapmazdım tarzında ilkokul çocuklarına dönüyorlar.Anlayacağınız ben sitem ederken bile bencillik diz boyuBen de huzursuz buyutuldum. Ufacik yasimda ara duzeltmeye calisirdim, ama ne kavgalar... su akar yolunu bulurmus, kendim yiprandigimla kaldim.ben yokken idare edebildiler. Cek karsina ne dusunuyorsan acikca soyle. Onlari anlamaya calistigini, bundan yoruldugunu, kardeslerini dusundugunu, senin ve kardeslerinin haytlarini iyilestirmelerini gerektigini, size ne hissettirddiklerini vs icinde ne varsa karsina alip konus onlarla. Sonra da ozel hayatlarini yasarken asil dusunmeleri gereken seyin sizler oldugunu, psikolojik olarak yipranmamaniz gerektigini anlat.oncelikle sizin ihtiyavlarinizin karsilanmasi gerektigini. sizin onlara ihtiyaciniz oldugunun farkinda degiller. Yuksek ihtimalle sizin dertsiz tasasiz oldugunuzu dusunuyorlar. Cek konus.
Buyumeleri gerek.
Aslında sadece anneme hitap ederken kullanır.Ama çok samimi olduğu insanlar arasında da mesafeli durmaz ama bu kadarını ilk defa gördümBenim esimin arkadasida herkese askim canim falan der.erkek kadin ayirt etmez.agiz aliskanligi sanirim.esim cok rahatsiz olurdu bu durumdan.mesafe koymaya basladi.adam eskisi gibi degil duzeldi.babaniz da ayni kelimeleri soyluyor mu.sigara almak bana sifre gibi geldi.
Bilemiyorum.Tek bildiğim hayatım kabusa döndüSaf olduğu için elin adamına sevgi sözcüğü kullanıyor, ya da kullandırtıyor?
Güzelim mesele böyle olmayabilir.
Gülüncek ne var ?Baban gay mi
Allah yardimciniz olsun.Aslında sadece anneme hitap ederken kullanır.Ama çok samimi olduğu insanlar arasında da mesafeli durmaz ama bu kadarını ilk defa gördüm