Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynananız sizin yapabilceğiniz işleri başkasına yaptırıp yapamıyor gibi gösterip sizi rencide ediyor...Değil mi..El ayıp örter senin kaynana cok bildimcik ama hiç bişeyi bilmediğinden galiba aman boşver yapma yaptırsın herseyı sana yaptırırdı canını bile sıkma..Soncta sen biliyon yapabilceğini hazıra kon kim ne düşünürse düüşünsün..SENİ millete bu bişey bilmıyora getirtio da kendi böyle yaparak kendini kınar insanlar keyfini çıkar..Ya da ben yapabiliyorum neden başkasına ihtiyac duyuyorsunuz hic mi alıncağımı düşünmüyorsunuz de ? Anlarsa tabi..Arkadaşlar ben sizden samimi düşüncelerinizi bekliyorum lütfen dalga geçip malzeme çıkaracaklar yorum yapmasın.
Az çok okuyanlar bilir paylaşımlarımı şuan nereden başlayacağımı bilmiyorum ama bir çözüm bulmak istiyorum.
Kaynanam nişan için yaklaşık 10 saatlik bir yola çıktı akşamına süt gelmiş kayınpederim de rahatsız etmemek için kendi ayrı tencerelerde kaynatmış sabah aşağı indim konuşuyoruz eşim sütten işte neye çalacaksın damızlık varmı felan kayınpeder kaynanan x kişisi gelip çalacak dedi... Ama dedi
Sonra eşim alındığımı anladı soru felan soruyor tabi. Kayınpeder gitti. Ne sorup duruyorsun x gelip çalacak işte öyle dedi ya baban dedim
Sonra 10 kilo süt dört kişiyiz evde mümkün değil bitmez ekşir yaz günü adana da bide
Annesi sütü buzluğa koyardı. Anneni arayım bakalım hepsi mi yoğurt olacak dedim. Aradım işte ayır felan dedi.
Beş dakika sonra eşim telefonu bana getirdi telefonun çalıyor dedi.
X kişisi neyse dakika sürmedi x geldi ama mahcup bir şekilde sen çalacaksın çal y abla bana çal dediydi ama ayıp oldu alınma bana felan dedi.
Yok sana niye alınayım seni çağıran kişiye alınırım felan dedim
Üç saat geçince bak süt gibiyse sıcak suya oturt bir saatte tutar sonra dolaba koy dedi
Şimdi ben bunu şunun için anlattım bu kadın hep böyle başkalarına iş yaptırmayı seviyor eli sağlam ayağı sağlam ben yapabileceğim şeyleri de başkasına yapmıyor muşum gibi gösteriyor sinir oluyorum nasıl çözwcem ben cahilin önde gideni tek doğrusu kendi bildiği
Çok haklısınız o kadar üzüldüm ki en ufak hatasına bile katlanamıyorum beni benden etti cahil hala benim diyor.Kesinlikle dalga geçmiyor ve malzeme de çıkarmıyorum.
Başka sebepleriniz var muhtemelen aranızda ki bu uzaklığa sebebiyet veren..
Bence bu basit sebep onlardan biri olmasın..
Siz yoğurtta uzmanlaşın, gelip tarif alsınlar... Beğenilmeyen işlerinizin eksik taraflarına bakıp tamamlayın.. Gelip aslını sorsunlar.. Olanla uğraşmayın, çıtayı yükseltin biraz..
Onun düşüncesi değil zaten beni kocama karşı böyle dolduruşa getirmesi canımı sıkıyor ben kendimi biliyorum ama eşimin de beni tanımasını istiyorum ve bu kadın beni böyle sinir küpü etti hiçbirşey ine tahammülüm kalmadıKaynananız sizin yapabilceğiniz işleri başkasına yaptırıp yapamıyor gibi gösterip sizi rencide ediyor...Değil mi..El ayıp örter senin kaynana cok bildimcik ama hiç bişeyi bilmediğinden galiba aman boşver yapma yaptırsın herseyı sana yaptırırdı canını bile sıkma..Soncta sen biliyon yapabilceğini hazıra kon kim ne düşünürse düüşünsün..SENİ millete bu bişey bilmıyora getirtio da kendi böyle yaparak kendini kınar insanlar keyfini çıkar..Ya da ben yapabiliyorum neden başkasına ihtiyac duyuyorsunuz hic mi alıncağımı düşünmüyorsunuz de ? Anlarsa tabi..
Sen sut muabbetinden bise anlamamisin ben tum konuyu anlamadim ...Süt muhabbetinden hiçbir şey anlamadım
Problem i x çıkarmıyor ki. Evet o esnek davranıyor biraz ama kaynanam da onlara öylex ı herzaman esıtlıgın dıger tarafında yalnız bırakmak lazım denklem her zaman ancak boyle cozulur
x y z ve kaynana cok bılınmeyenlı denklemProblem i x çıkarmıyor ki. Evet o esnek davranıyor biraz ama kaynanam da onlara öyle
Problem kaynanam nasıl eşitliğin dışına atayım.
Benim sorunda bu zaten ben bu kadından bunu hak etmiyorum
Kaynanam evde yokken süt geliyor. Ben kaynanamı arıyorum sütün hepsi yoğurt mu olacak diye, oda komşunun gelinini arıyor git evde süt var yoğurt çal diye.x y z ve kaynana cok bılınmeyenlı denklem
keske sorunu soyle acıklayıcı yazsanız soz verıyorum yorum yapıcam valla bırsey anlamadım ben
bence bu bı sorun degılKaynanam evde yokken süt geliyor. Ben kaynanamı arıyorum sütün hepsi yoğurt mu olacak diye, oda komşunun gelinini arıyor git evde süt var yoğurt çal diye.
Gelin beni görünce afallıyor mahçup oluyor kaynanan söyledi muhabbetine giriyor mahcubiyetini gizliyor
Bende budurumdan rahatsızlık duyuyorum her konuda böyle yapıyor. Millete beni iş yapmaz. İlgisiz gösteriyor.
Defalarca konuştum kadın mal anlamıyor ki ben bana iş yaptırsın diye değil beni millete kötü tanıtıyor diye sinir oluyorum.bence bu bı sorun degıl
ıcıne sınmıyorsa ısını yapmak ıstıyorsan ararsın anne bende senın kızınım ben varken baskasını nıye arıyorsun kı askolsun ne gerekıyorsa soyle bana dersın
yok sa da kıme yaptırmak ıstıyorsa yaptırsın kımse bak bak gelın yapmıyor demez cunku senın haberın bıle yok
deseeler nolur hem bu kadar takılma kafana takma erken yaşlanırsın
belkıde senın yaptıgın iş icine sınmıyordur hersey olabılır
bosver canına minnet