Merhaba

k.peder damızlık diye sana mi dedi?

Ona mi alındin sen?

yoksa süt olayında pek art niyet göremedim ben.

Benim huzurum anlıyor musunuz hergün bu kadın beni nasıl ötwleyecek, beni nasıl kendine düşman ediyor ben bunları yaşıyorum düşünüyorum kafa yorgunluğu beden yorgunluğuna benzemez
Ben K. Pederin kullandığı araç kaza yaptı tek ben zarar gördüm beş ay yattım muhtaç kaldım. Kırıklarım geçti ama kırgınlıklar ım geçmedi

açtığınız konudan ve yaptığınız yorumdan bişey anlamak için 10 kez okuyorum.
kusura bakmayın ben anlamamış yada yanlış anlamışım,
kendimi daha fazla zorlayamayacağım

daha önce ıstedıgı bı kac seyı yapmadıysan ıstememiştır adam ama konu dert edılıcek gıbı buyuk degıl bence

Kaynanası başka şehire gitmiş . O başka şehirde iken süt gelmiş yoğurt yapmak için . Kaynanası da yoğurt yapma görevini kıza değil başkasına vermiş . O da buna bozulmuş beni beceriksiz gösteriyor dışarıya diye .

ay valla şimdi anladım
dua edeceğine bana iş bırakmadı diye bi de üzülmüş yani konu sahibi

eşin varken o niye seni beslıyormus ki.. millet zaten kendıne gelınce kör
baskasına glınce bütün algılar acık bakar.
konus esinle
ikna etmek için.. gerekırse annenın evıne git bu kadar dert edıyorsan
Eşim farkında olayın yumuşatmaya çalışıyor annemde övdüydü x güzel yoğurt yapıyor yiyemicez desene felan dedi belkide suç benimdir dedim yok yok diyor hiçbirşey demedi sadece baygın baygın baktı

Arkadaşlar ben sizden samimi düşüncelerinizi bekliyorum lütfen dalga geçip malzeme çıkaracaklar yorum yapmasın.
Az çok okuyanlar bilir paylaşımlarımı şuan nereden başlayacağımı bilmiyorum ama bir çözüm bulmak istiyorum.
Kaynanam nişan için yaklaşık 10 saatlik bir yola çıktı akşamına süt gelmiş kayınpederim de rahatsız etmemek için kendi ayrı tencerelerde kaynatmış sabah aşağı indim konuşuyoruz eşim sütten işte neye çalacaksın damızlık varmı felan kayınpeder kaynanan x kişisi gelip çalacak dedi... Ama dedi

Sonra eşim alındığımı anladı soru felan soruyor tabi. Kayınpeder gitti. Ne sorup duruyorsun x gelip çalacak işte öyle dedi ya baban dedim

Sonra 10 kilo süt dört kişiyiz evde mümkün değil bitmez ekşir yaz günü adana da bide

Annesi sütü buzluğa koyardı. Anneni arayım bakalım hepsi mi yoğurt olacak dedim. Aradım işte ayır felan dedi.
Beş dakika sonra eşim telefonu bana getirdi telefonun çalıyor dedi.
X kişisi neyse dakika sürmedi x geldi ama mahcup bir şekilde sen çalacaksın çal y abla bana çal dediydi ama ayıp oldu alınma bana felan dedi.
Yok sana niye alınayım seni çağıran kişiye alınırım felan dedim

Üç saat geçince bak süt gibiyse sıcak suya oturt bir saatte tutar sonra dolaba koy dedi
Şimdi ben bunu şunun için anlattım bu kadın hep böyle başkalarına iş yaptırmayı seviyor eli sağlam ayağı sağlam ben yapabileceğim şeyleri de başkasına yapmıyor muşum gibi gösteriyor sinir oluyorum nasıl çözwcem ben cahilin önde gideni tek doğrusu kendi bildiği
Okudumm gayet anladim da sen calmak falan dedigin icin cogu kisi anlamamis :) bizim memleketde calmak derler neyse..

Bence takma kendinde soyluyosun cahil iste.
Ama geldigin de soyle neden boyle yapiyosn diye

ay valla şimdi anladım
dua edeceğine bana iş bırakmadı diye bi de üzülmüş yani konu sahibi[/QUOTE
Çağırsın umrumda değil o yapmam da işini yüzsüz benim kızdığım millete bende olmayan vasıflar ı var gibi anlatması
Ya ben iki evin işini yapmak zorunda değilim. Elin sağlam ayağın sağlam. Millete muhtaç gibi acındırıyor kendini. Sabahtan akşama 900 hatlar gibi telefon elinde akşam oldumu eşime dert yanıyor şu işim kaldı bu işim kaldı eşim de bana dönüyor niye yardım etmiyorsun. Annen şöyle deyince kıyamet kopuyor. Biliyor annesinin ne kadar üç kağıt çı olup işini başkasına yaptırdığını ama ben yapacak mışım böyle beni rezil eden birine neden yapayım iş yapmam tabiki yapmadığım için de duacıyım zaten ama siz anlatmak istediğimi anlayamadınız nasıl anlatacağımı bilmiyorum

Merhaba :)

Yahu bu sütü kim getirdi?

Ben anladim seni ama, bu yogurt islerinde hep duyarim, kimi insanin elinden gûzel cikiyor yogurt. Acaba bu gelinin yogurdu güzelmi oluyorda, kayinpederin o gelini cagirdi?
Ama haklisin, evin gelini dururken ne diye elin gelini geliyor yogurt calmaya?
Ben olsam bende alinirdim.

Kocan ne diyo? Oda tavirlimi?

Okudumm gayet anladim da sen calmak falan dedigin icin cogu kisi anlamamis :) bizim memleketde calmak derler neyse..

Bence takma kendinde soyluyosun cahil iste.
Ama geldigin de soyle neden boyle yapiyosn diye
Gelmesini söylememi geçtim ya ben kadını hepsi yoğurtmu olacak diye arıyorum kadın hemen başkasını çağırıyor. Deki ben x e söyledim sen karışma elleme. X geliyor acele acele evimde de misafir var. Bende yoğurt için geldim. Misafir varken evinde komşunun gelini dururken aklına gelir mi senin. Onun yoğurdu.

Arayıp kadına eve uğra yoğurdu çal diyor. Bu nasıl bir mantık.
Kadında gelip bana diyor ki. Bana kırılma beni kaynanan çağırdı.
Ne yapmaya çalışıyor beni bitirmek mi umrumda bile değil ben beni insanlara kötü tanıtmasından şikayetçiyim
Çok konuşmak istedim ama tek doğru onun düşüncesi
Her konuda konuştu ama beni dinlemedi. Söyledi ve susup benim konuşacağım sırada kalktı gitti konuşmama fırsat vermedi.
Onun bildiği hep ona yetti. Böyle yapıyor bana işi düştüğünde kendinin yaptığını söyleyip hadi şimdi de x i y yi yada her kimse onu çağır dediğimde yine ben kötü oluyorum
Yani ne yaparsam yapayım ben kötüyüm
Tamam bunu anladım ben kötüyüm. Ama ben bu durumdan kurtulmak istiyorum araya mesafe koymak çözüm değil bu kez başka yerden yakalıyor.
Sorunu biliyorum. Kölesi olmamı istiyor. Hepsi bu buda benim nefsime ters

Merhaba :)

Yahu bu sütü kim getirdi?

Ben anladim seni ama, bu yogurt islerinde hep duyarim, kimi insanin elinden gûzel cikiyor yogurt. Acaba bu gelinin yogurdu güzelmi oluyorda, kayinpederin o gelini cagirdi?
Ama haklisin, evin gelini dururken ne diye elin gelini geliyor yogurt calmaya?
Ben olsam bende alinirdim.

Kocan ne diyo? Oda tavirlimi?
Ona göre annesi ne yapsa haksızda olsa haklı çünkü benim onu küçümswdiğimi düşünüyor. Konuşmak istedim ama zamanı değil dedi farkında ama işte

k.peder damızlık diye sana mi dedi?

Ona mi alındin sen?

yoksa süt olayında pek art niyet göremedim ben.
Nasıl göremiyorsunuz. Bildiğiniz halde hadi bilmeyi falan geçtim daha önce yoğurt mayaladığınız halde o yapamaz sen git anlamına geliyor bu davranış. Ve yaptığınızı bildiği halde
Ve ben şimdi bu tutmayan yoğurdu nasıl turtutabilirim diye uğraşıyorum salak kafam bırak çağırdığın x in mayaladığı yoğurt de
İsraf etmeyelim diyorum ama bu kadın müstahak

Nasıl göremiyorsunuz. Bildiğiniz halde hadi bilmeyi falan geçtim daha önce yoğurt mayaladığınız halde o yapamaz sen git anlamına geliyor bu davranış. Ve yaptığınızı bildiği halde
Ve ben şimdi bu tutmayan yoğurdu nasıl turtutabilirim diye uğraşıyorum salak kafam bırak çağırdığın x in mayaladığı yoğurt de
İsraf etmeyelim diyorum ama bu kadın müstahak
Valla umrumda olmaz totoma bile takmam. gelsin birisi yapsın bende afiyetle yerim der geçerim. ciddi diyorum bunu kafama takmam. varsın. k.validem ya da çevresi beni beceriksiz bilsin çok da tin.

sende umursama derim.

X kisisi y kisisi ortadaki sut sisesi

Birtanemm konuyu anlamadim daha acik yazar misin cnmm

bir tanemm senin icin ozet geciyorum.

konu sahibinin k.validesi şehir dışına nisana gitmiş, gittiği gün 10 kilo süt getirmiş k.peder.ancak k.valide konu sahibine değil bir komsuya demiş sütü mayala diye.konu sahibi bunu duyunca alınmış.

ben beceriksiz miyim neden başkasına söylüyor bunu hep yapiyor diye konu açmış.

ha bir de damızlık diye bir kelimesi var k.pederin onu kime demiş bilmiyorum.

Süt kişisi y yi çalsaydı x de gelip sana yardım etseydi keşke :KK53::KK53::KK53:

bir tanemm senin icin ozet geciyorum.

konu sahibinin k.validesi şehir dışına nisana gitmiş, gittiği gün 10 kilo süt getirmiş k.peder.ancak k.valide konu sahibine değil bir komsuya demiş sütü mayala diye.konu sahibi bunu duyunca alınmış.

ben beceriksiz miyim neden başkasına söylüyor bunu hep yapiyor diye konu açmış.

ha bir de damızlık diye bir kelimesi var k.pederin onu kime demiş bilmiyorum.
Tesekkur ederim cnmm bu kaynanalar is yap dese suc demese suc napsa yaranamiyolar bize. Damizligi ogluna demis olabilir cunku adam okuz gibi duruyo biraz yine de bilemiyorum gunahini almiyim :KK200:

X