Merhaba

canım boşver bazen beceriksiz gibi gozukmek iyidir kimse senden birşey istemez :)bazen annem toz almamı istiyor ustunkoru yapıyorum bu yuzden annem bana hiç iş yaptırmaz :)
Bazen ayrı her işte karalamak ayrı.
Ben ailedeki herkese kötü gösteriliyorum
Misafir sevmez
İş yapmaz
Yemek bilmez
Aşağı inmez
Aşağının işini yapmaz bilmem ne
Buna benzer bir sürü iş ben ona karşı öfkemi yenmek istiyorum böyle yaptıkça iyice nefret ettiriyor kendinden

Söyledim başka bir konuda ben varken niye başkasını çağırıyorsun dedim. Susuyor
Bu konuşmayı o gelen x kişisine de anlattım.
Ben varken niye dışarıdan adam çağırıp sonra ben iş yapmıyor muşum gibi gösteriyor deyip olayı anlattım sustu.
Yoğurdu mayalaya gelen kişi de o yüzden mahcup davrandı ahhh abla ahh niye çağırdıki beni sen biliyormuşsun zaten dedi

Boşverin niye takıyorsunuz ki?
Bırakın başkasını çağırsın siz de "ah canım kaynanam gelinini yormak istemiyor her işine koşuyorum ya kıyamamış bana" deyin.
Şikayet etmek yerine bu durumu kullanın bence.

Boşverin niye takıyorsunuz ki?
Bırakın başkasını çağırsın siz de "ah canım kaynanam gelinini yormak istemiyor her işine koşuyorum ya kıyamamış bana" deyin.
Şikayet etmek yerine bu durumu kullanın bence.
Anlamaz ki
Ne iş yaptırıyorum ki ben sana der

Konuyu yorumlardan anladım ama bunun edeple ahlakla ne alakası var yine anlamadım?

Konuda bir de damızlık falan geçiyor, o hakaret olarak mı kullanıldı. Ona mı kızdınız?
Ben ahlaksızım ben aksiyim ben büyüklere saygısızlık yapıyorum vs.
Kötü gelinim ben kısaca benide evinde oğlu istiyor diye tutuyor

Kirleniyorum böyle yaşayınca görmezden gelemiyorum.
Şimdi salı günü salçalık biber yapacak gidip yardım etmeyi bırak bir v bardak su veresim bile yok

Bence çok küçük şeyleri dert ediyorsunuz.bu şekilde kendinizi çok üzersiniz.sütmüş yoğurtmuş... :)) boşverin madem siz de keyfinize bakın.başkası yapsın.başkaları da sizin o işi yapmadığınızı düşünsün.

Evine misafir çağırır yemeği misafire yaptırır.
Evini twmizlicek başkasını çağırır
Pazara gidecek başkası, hep başkaları iş yapar sonrada yoruldum der.
Yemek yapılacak malzemeleri falan hazırlarım pişirme işlemini kendi yapar yada yapmak ister ben pişirdim der.
Başkasına yanımda beni keser üstü kapalı ben salağım ya anlamıyorum.

Zamanında birşeyler yaşadım evet hala öfkemi yenemedim ama insanlara beni karalamak ne ya

ooohh ne güzel, sütü biri kaynatsın, yoğurdu biri mayalasın,işleri başka birine yaptırsın.
sizde işsizlikten can sıkıntısından kendinize dert edecek bişeyler arayıp, kadına kabahat bulun
herşeyi size yaptırsa yine konu açacaksınız, bıktım bu kaynanadan da işinden de diye:KK51:

Bence çok küçük şeyleri dert ediyorsunuz.bu şekilde kendinizi çok üzersiniz.sütmüş yoğurtmuş... :)) boşverin madem siz de keyfinize bakın.başkası yapsın.başkaları da sizin o işi yapmadığınızı düşünsün.
Küçük şeyler damlaya damlaya göl oluyor. Yaşadığım herşey küçük ama etkileri büyük biri bitmeden diğeri başlıyor

o salçaları kışın siz de yemıyorsanız gıtme :KK66:
ya da yemek istemıyorsan da gitme
Eve çıkar mıyor ki sadece çıkarıp para ile satıyor.
Benim karım ne hizmetçilik çay yap, yemek yap, merdivenleri temizle, Allah tan temizleyemiyorum farenjit im var

Eve çıkar mıyor ki sadece çıkarıp para ile satıyor.
Benim karım ne hizmetçilik çay yap, yemek yap, merdivenleri temizle, Allah tan temizleyemiyorum farenjit im var
ohoo işin zor senin. ben de ara sıra yapılan süt
kışlık hazırlık olan salça falan sanmıstım.
yardımcı kalfa yapmıs senı işte

ooohh ne güzel, sütü biri kaynatsın, yoğurdu biri mayalasın,işleri başka birine yaptırsın.
sizde işsizlikten can sıkıntısından kendinize dert edecek bişeyler arayıp, kadına kabahat bulun
herşeyi size yaptırsa yine konu açacaksınız, bıktım bu kaynanadan da işinden de diye:KK51:
Benim huzurum anlıyor musunuz hergün bu kadın beni nasıl ötwleyecek, beni nasıl kendine düşman ediyor ben bunları yaşıyorum düşünüyorum kafa yorgunluğu beden yorgunluğuna benzemez
Ben K. Pederin kullandığı araç kaza yaptı tek ben zarar gördüm beş ay yattım muhtaç kaldım. Kırıklarım geçti ama kırgınlıklar ım geçmedi

ohoo işin zor senin. ben de ara sıra yapılan süt
kışlık hazırlık olan salça falan sanmıstım.
yardımcı kalfa yapmıs senı işte
Millete sorsanız beni besliyor.
Altlı üstlü ya o bakıyor yediğim yarım tabak yemek oda zehir oluyor zaten onuda ben yapıyorum yetmiyor bide pazar parasına ortak oluyorum çoğu zaman adı bizi besliyor oluyor eşime ayır evimi dedim. Anası dolduruyor. Gitmicem bu ev benim bana yapıldı diyor. İnmiyorum aşağı bir hafta sonra anası başlıyor bir haftadır görmüyorum. Neyim ben benim ayrı evim olmayacak ben düzenimi kuramayacak mıyım

Amaaaan ya konusahibi sen yoğurttan bi cacık yap getür de içelüm

Millete sorsanız beni besliyor.
Altlı üstlü ya o bakıyor yediğim yarım tabak yemek oda zehir oluyor zaten onuda ben yapıyorum yetmiyor bide pazar parasına ortak oluyorum çoğu zaman adı bizi besliyor oluyor eşime ayır evimi dedim. Anası dolduruyor. Gitmicem bu ev benim bana yapıldı diyor. İnmiyorum aşağı bir hafta sonra anası başlıyor bir haftadır görmüyorum. Neyim ben benim ayrı evim olmayacak ben düzenimi kuramayacak mıyım
eşin varken o niye seni beslıyormus ki.. millet zaten kendıne gelınce kör
baskasına glınce bütün algılar acık bakar.
konus esinle
ikna etmek için.. gerekırse annenın evıne git bu kadar dert edıyorsan

X