Merhaba

Ayslak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
117
23
32
Merhaba ben 7aylık evliyim siteyede yeni üye oldum açıkcası bu açtığım konuyu sizlere danışmak için üye oldum.

7 aylık süreçte cinsel beraberliğimiz normal. normal olmayan ise eşimi bir kaç defa oralsex videoları izlerken gördüm. Tabi Benim jeton daha sonraları düştü. Sanırım birlikte olduğumuz zamanlarda bazı hareketleri ile benden de böyle bir beklentisi olmuş olabileceğini düşünmeye başladım. Sanırım ben anlamamışım gerçi anlasam ne yapardım onuda bilmiyorum ya.
Konuyu wepde araştırdım kimisi ağız kanseri olursunuz diyor. Kimisi temiz ise bir şey olmaz diyor.kiöi günah kimi değil diyor kafam karıştı. Eşimin o kadınların videolarını seyretmesinede çok üzüldüm. Onunla konuşsam tartışma çıkar gerginlik olur diyede düşünüyorum aslında çok iyi bir insan beni hiç üzmedi. Beni seviyor buns kesin inanıyorum. Ama bu tarz şeylere hevesi olduğunu hiç tahmin etmezdim. Kısacası ne yapsam şaştım kaldım

Eşinizle paylaşın düşüncelerinizi ya da o bişey demeden ister misin diye sorun

Eşinizle paylaşın düşüncelerinizi ya da o bişey demeden ister misin diye sorun
Yanıtınız için tşkler. Diğer yorumlara baktımda sanırım Sanırım burada kocasına bunu yapmayan bir ben kalmışım. Bu kadar normal bir şey olduğunu bilmiyordum

Tercih meselesi 4 senedir evliyim eşime bu konuyu hiç açmadım asla da denemedim çünkü yapmiycagimi bilir sen içinden nasıl gelirse öyle davran yapmak istiyorsan yap kimse sana zorla yap ya da yapma demez
Tşkler. Sanırım onun açıkca istemesini bekleyeceğim. Şuan için kararsızım yapmam yada yaparım diyemiyorum. Keşke bana bir kaç defa biraz kötü davransaydı o zaman kesin yapmazdım.:)

Tşkler. Sanırım onun açıkca istemesini bekleyeceğim. Şuan için kararsızım yapmam yada yaparım diyemiyorum. Keşke bana bir kaç defa biraz kötü davransaydı o zaman kesin yapmazdım.:)
Zaten yazdıklarından yapmak istemediğin belli bence açıkça konuş denersin olmazsa bir daha yapmazsin hem esinde beklenti içinde olmaz 😂

Siz yapıyorsunuz diye herkes yapmak zorunda mı veya bu şey evliliğin olmazsa olmazımı yani
Siz her türlü sevgiyi, saygıyı, yardımı, anlayışı bekleyin ama eşiniz böyle bir şeyi merak edince yapmak zorunda mıyım? E peki siz özen göstermez, isteklerine saygı duymazken eşiniz yapmak zorunda mı?

Siz eşinize cariye olun ki o da size köle olsun.

X