- Konu Sahibi nefeskesen
yalnız bu yazara birilerinin söylemesi lazım yalnızca tespit yetmiyor bir de çözüm önerisi lazım. yok öyle teşhisi koyup tedaviyi savsaklamak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalnız bu yazara birilerinin söylemesi lazım yalnızca tespit yetmiyor bir de çözüm önerisi lazım. yok öyle teşhisi koyup tedaviyi savsaklamak :)
Tabii fahişeler de melek değiller bunu da belirtmek lazım Yuva yıkan da çok fahişe var, mesela evli bir adamı kendine aşık edip, soyup soğana çeviren vs... Tabi fahişe konusunda ele alınması gereken erkeklerdir daha çok. Adam olup çocuklarının rızkını fahişelere yedirmesin.
Ben de bir şık eklemek isterim :
Fahişeler,1 erkeği belki en fazla 1 saat görüyor.
O pek kötü evhanımları ise,belki ömür boyu hergün aynı adamın kahrını çekiyor.
Yani bu karşılaştırmalar hiç adil değil.
tek soylenılen evhanımları 2 ye ayrılır bırtanesı toplıma ıyı yararlı olan hanımlarımız dıgeri kötü ahlaklı ev hanımlarımız diye.. ben kotu ahlaklı evhanımlarımızdan konusup onların yasadıgı asalak yasam tarzından dedıkodusundan gıybetınden ıftırasın bahsetmıs.. kul hakkından bahsetmıs..
KOTU AHLAKLI EV HANIMLARI
oglu ıle gelının arasını bozan
yerı geldıgınde gelınıne ıftıra atan dedıkodusu yapan
baska ev hanımlarının aile ıcını merak eden
yıne baska ev hanımlarının hovardalık yapıorsa kocası, bunu yedi düvene duyuran
sadece kendı kızı ve annesı ıyıdır
kendı kızları unıversite yada baska bır alanda basarı kazanamamıssa, diger hanımlarının basarılı kızlarının hep acıklarını arayan vb.... KÖTÜ AHLAKLI EV HANIMLARINDAN bahsetmıs.. yanı kul hakkına gıren bır kısıden bahsetımıs...
islam dinine gore kul hakkı buyuk gunah ve affı yok.. sadece o kul helallık verırse gunah kalkıo.. mahser meydanında boynuzsuz koyun bıle boynuzludan hakkını soracaktır denılıyor...
ev hanımlarında genelleme yok kotu ahlaklı ev hanımlarını anlatmıs arkadslar.. yazıyı tam okumadan msjlara gore hareket etmeyelım tekrardan tesekkurler vakıt ayırıp okudugunuz ıcın..
tesekkurler meleknaz yorumladıgın ıcın balım sımdı bu yazıda erkeklerı sorgulamıo.. sadece dedıgım gıbı kotu ahlaklı ev hanımlarını sorguluyor... 2 ust mesajda yazdım aslında, butun ev hanımlarını aynı kefeye koymuor.. sadece kul hakkı yapan kadınların acizliğini, baskalarının mutsuzlugu ıle mutlu olan kadınları sorguluyor.. aslında bır nevi kadınların yaptıgı hataları soyluyor.. cok tesekkurler melekım vakıt ayırıp okudun ıcın farklı yorumların ve dusuncelerın var ıse yorumlamanı ısterim
Hepimiz başka maddeye takılıyoruz galiba :)
Senin dediğin mevzudan,sanırım 2. maddede sözediliyor.
1-2-4-5-7. maddelerde ise,tamamen evkadının kocasıyla ve fahişenin müşterisiyle ilişkisi kıyaslanıyor.
Bu yüzden,bir erkeği 1 saat çekmekle ömür boyu çekmek arasında fark var demiştim.
Bir de bunlardan alakasız 6. madde var ki,evlere şenlik.
zehra yavuzun diğer yazılarınıda okursanız netten tartışmaya bıle gerek olmadığını anlıycaksınız
bütün yazdıkları bırbırıyle çelişkili
kötü ahlaklı kadınlar olmalıymış yazıdaki tamlama... (ev hanımları olmamış gibi geldi bana) kötü ahlaklı öğretmenler-kötü ahlaklı avukatlar- kötü ahlaklı doktorlar yazdığını düşünün başlıkta, belli bir gurubu rahatsız etmez miydi o zaman da... bu başlık da o şekilde rahatsız edici...
yoksa tespitler doğru ve çarpıcı...