merhaba kızlar..

Neye göre kime göre kötü? Herkesin kendine göre bir yaşayış şekli vardır. Bu yazının sahibi "kötü kadın" ile "kötü ahlaklı ev hanımı"nı karıştırmış galiba. Kötü ahlaklı ev hanımı nedir ya?

"Hayatları evde rahat oturup, gezmek-eğlenmek-süslenmek, güzel giyinmek, dizi izlemek, para harcamak, çocuklarını övmek, takdir toplamak, dedikodu etmekten ibarettir."

Bunları yapıyor diye "kötü ahlaklı ev hanımı" mı oluyor yani? Üstelik bunları yapıyor diye bir fahişeyle kıyaslanıyor ve hatta fahişe savunuluyor. Çok saçma ve çalışmayan ev hanımlarını yermek üzere yazılmış bir yazı. Çalışan kadınların toplumun bazı kesimi tarafından dışlandığına şahit olduğundan sinirle oturmuş bunları yazmış. Başka bir açıklaması olamaz zira.

Son düzenleme:
Yazacak çok şey var da tek kelime ile saçmalamış bir yazar var karşımızda.

Kendi hemcinsini çalışan çalışmayan diye ayıran bir kadın.

Halbuki ahlak çalışmakla çalışmamakla bagdaştırılamayacak kadar önemli bir durum.

Ayrıca bu yazı siyasi amaçlı, kadınlara evde oturun, 3 çocuk dogurun diyen kesime karşı
yazılmış bir yazı.

Ama olmamış, azıcık usturuplu atın yahu da bir şeye benzesin :KK14:

Muhalefet olmak için böyle ucuz numaralar yapıldıgı sürece , ne şuncuyum,
ne de buncuyum :KK14:

Ayrıca güzel ülkemde sanki hiç işsizlik sorunu yokmuş,
sanki herkes iş bulmuş da begenmiyormuş,
sanki herkes dört dörtlük yaşıyormuş,
evde oturmayı seviyormuş gibi göstermiş...

Bu kadın hangi ülkede yaşıyor pardon?

O çalışmayan kadınlara sorun bakalım.
Kimi atanamamış, kimi iş bulamamıştır.
Kiminin de eşi istememiştir.
Yoksa hiç bir kadının kendi parasını kazanıp harcamaktan alacagı hazzı yaşamak
istemeyecegini düşünmüyoruum...

Son düzenleme:
Bakın ne yazmış bu pek hürmetli hanımefendimiz ;

Eylül 2009’dan Şubat 2012’ye kadar haber7’nin balkon-prensesi olarak Türkiye Halkı’na seslendim. Yeni padişah geldiğinde tekmeyi yedim, balkondan aşağıya, yani halkın kucağına düştüm.

Şu uslubü bile o kadar rahatsı edici ki...

Bu zehra bacının amacını anlayamadım.Anlayan var ise beri gelsin.

O kadınları koruyor mu yeriyor mu anlamadım.Hem ona ne o kadınlardan.Yazılarının çoğu onlarla alakalı.

Bu kadar çok yazıp ahkam keseceğine adam gibi öneri sunsun da onu da okuyalım.

Benzer bir konu açmışsınız zaten.
Her iki konunuzda kapatıldı, kapatılma sebebini diğer konunuzda okuyabilirsiniz...

X