merhaba kızlar..

ben bu yazısında var demedim ki,bu da aynı kadının kaleminden çıkan bir yazı yüzde 55i böyle derken alttaki satırları kastediyor!!!!!!!!!

yok sız dememıssınız ama bazı arkaslarımız bu sekılde algılamıs yazıyı okumadan, sızın bu mesajınızla.. o yazının konusu ayrı.. o yazılar paylasıldı ztn burada ozellıkle erkeklerle ılgılı olan yazısı.. bu yazı hakkında genelleme yapılamaz ztn.. yazı gayet acık net ve üslubu sert.. tesekkur ederım cnm vakıt ayırıp okudun ıcın.. ve yorumladıgın ıcın :KK34::KK54: yazı hakkında farklı yorumlarınıda beklerım..

hayır tatlım bu yazısında böyle bir istatistiksel bir genelleme yok.. diger ıkı yazısında var ve o 2 yazıyıda buraya paylasmadım... onlarında konularıda cok bambaska... bu yazısında yuzdelık bır dılım olsun yada ıstatıksel bir rakam vermemıs.. arkads sanırım dıger yazılarını okuyup buraya yazdı.. burada tek soylenılen evhanımları 2 ye ayrılır bırtanesı toplıma ıyı yararlı olan hanımlarımız dıgeri kötü ahlaklı ev hanımlarımız diye.. ben kotu ahlaklı evhanımlarımızdan konusup onların yasadıgı asalak yasam tarzından dedıkodusundan gıybetınden ıftırasın bahsetmıs.. kul hakkından bahsetmıs.. genelleme yok tatlım sadece kötü ahlaklı ev kadınlarını soyluo

oglu ıle gelının arasını bozan
yerı geldıgınde gelınıne ıftıra atan dedıkodusu yapan
baska ev hanımlarının aile ıcını merak eden
yıne baska ev hanımları hovardalık yapıorsa bunu yedi düvene duyuran ve daha bunun gıbı bır suru sey.... KÖTÜ AHLAKLI EV HANIMLARINDAN bahsetmıs..
O makaleyi buldum. tamam böyle kadınlarda var. ama kalkıp türk kadınlarının yüzde 55 i böyle derse,orada ayıp eder işte.
Kocasından dayak yese de aşağılansa da boşanmak istemez. Ağda gibi yapışır. Buna da kılıf uydurur: Kocaya itaat, sabır

Hangi kız evde kalmış, hangi kızın evlilik yaşı geçmiş, hangisi dul ve çocuklu erkeklere kalmış, çok iyi bilir. Allah tarafından bunlara vahiy inmiştir (!). Vahiy indikten sonra bunlar bu kızları etrafta kınamaya başlarlar.

Tuzu kuru olduğundan herkesin kocası veya kendisine bakan babası/dayısı/amcası var zanneder. Bu yüzden “Kadınlar çalışmamalı” der. Ailesi olsa bile sahipsiz kalmış kızların olabileceğini düşünemez. Akrabası olmayan bir kız da olamaz! Kocası işsiz kalmış bir kadını da hayal edemez! Hayatın sıkıntılarından haberi yoktur.

En büyük korkusu: El ne der, evde kalmak, kocasız kalmak, dul kalmak.

Kocasız bir hayat tasavvur edemez. Evlenmek demek, hayatını garanti altına almak demektir. Evlenebilmek için okumaktan, meslek edinmekten dahi vazgeçebilir, bu kadar önemlidir evlilik. Evde boş oturmanın, komşularla dedikodu etmenin İslami olduğunu düşünür.

Kendisi okuyamamışsa okuyan kızları çekiştirir, ahlaklarını gözetler.

Evliliği iyi gitmiyorsa kocayı elinden kaçırmamak için hemen tekrardan hamile kalır. Elindeki bütün kozları kullanır. İki yetişkinin yapamadığını, konuşamayan-yürüyemeyen bebek yapacak!

Anne olduysa çocukları üzerinde sürekli tahakküm kurar, annelik hakkım der, süt hakkım der, doğururken çektiğim acılar der.

Beş çocuk doğursa da çocuk psikolojisi hakkında 5 kitap okumamıştır. Televizyonda eğitim programları izleyebildiyse ve öğrendiklerini doğru uyguluyorsa ne âlâ.

Okuduğu kitaplar: İslam ilmihali, rüya tabirleri, yemek kitabı, dua kitabı, Anadolu türbeleri, evlilik cüzdanı.

Ne kadar çok çocuk doğurursa hayatını o kadar garanti altına almıştır (!). Asla yalnız kalmayacağını düşünür. Çocuklarını kendi malı gibi görür.

Çocuklarının başarılarını anlatırken aslında kendisini dolaylı yoldan över.

Erkek çocuk doğurduğunda şımarır, daha fazla huysuzluk eder.

Çok genç yaşta evlendiği için çeşitli erkeklerden ilgi-sevgi görememiştir. Bekâr genç kızlara özenir. Evlilikten birkaç
yıl sonra kocasından ilgi göremeyince doğurduğu oğullarının sevgi ve ilgisiyle yaşamaya başlar, bu yüzden oğullarına tapar, onları şımartır.

Misafirlere ikram diyerek gösteriş budalalığı yapar. Midede karıştığında bulantı yapan, insanı hasta eden türlü tuzlu-şekerli-yağlı yemekleri ikram eder, misafirin yemesi için tekrar tekrar üsteler. Yemezlerse küser.

Kızlarını evin hizmetçisi olarak kullananları fazla sayıdadır. ‘Anneye yardım’ derler ama aslında kızı bütün işleri yapar, anne kızına yardım ediyor gibi yapar.

Başını örttüyse, 5 vakit namaz kılıyorsa kendisini Hazreti Fatıma zanneder.
Hobileri: Dizi izlemek. Tüketim. Gözetim. Denetim. İletişim. Dedikodu etmek, gıybet etmek, kınamak. Tabii bunları “Dertleşiyoruz” diyerek yapar.

Hamile kaldıktan sonra kilolu kalma hakkına sahip olduğunu düşünür.

Çocuklarını mı evlendirecek, çete mi kuracak belli değildir. Mafyadan daha iyi araştırır, yetiştirir, buluşturur, organize eder, tehdit eder, hâkimiyet kurar. Nefesini her an ensenizde hissedebilirsiniz.

Kocasının aldattığını bilse de bilmiyormuş gibi yapar, boşanmaz. Evde rahat oturmak varken, gezmelere gitmek varken neden işe gidip de yorulsun ki! Hem misafirliklerde “Evliyim” diyemez diye korkar.

Kendisini namus-ahlak abidesi zanneder. Halbuki baba-evinden koca-evine gitmiştir, hazır yiyip içmiştir. Namusuyla imtihan olmamıştır. Birkaç erkeğin laf atmasını, teklif ve tehdit etmesini “Namusumla imtihan oldum” diye yorumlar. Evde yaptığı işleri, aile arasında yaşadığı birkaç olayı “Çok acılar çektim ben” diyerek anlatır. Dünyada çekilen çetin ıstıraplardan habersizdir.

Silahları: 1- Bebek doğurarak sosyal statü elde etmek, övünmek, hayatını garantilemek, evdeki ücretsiz işgücünü yükseltmek. 2- Oğlan çocuğunu şımartarak gelin üzerinde tahakküm kurabilmek. 3- Cinselliği kullanarak kocasından elde edemeyeceği şeyleri koparabilmek.

En çok kullandığı kelimeler: Koca, erkek, kız, evlilik, bebek doğurmak, beyim bilir, düğün, kına, nişan, söz kesmek, gelinlik, misafir, kısır, börek, pasta.

Televizyon kanalları arasında geçiş yaparken yanlışlıkla müstehcen filme denk gelse inleyen kadınlar doğum sancısı çekiyor zanneder. Kocası işini kısaca yapıp çekildiğinden zevkini tadamamıştır. Orgazmın ne olduğunu bilemez.

Salıncakta sallanarak kilo vermeye çalışır.

Erkeğe muhtaçtır, bu yüzden erkekleri eleştir(e)mez. İtaatkâr hanım rolünü oynar. Erkekleri çok sevdiğini de unutmayalım. Kocasının ahlaksızlıklarını, karakter bozukluklarını destekler. Kocası adam öldürse “Kocam haklıdır, kışkırtılmıştır” der.

“Benim kocam yapmaz” der. (Aldatmaz) Kocası aldatırsa kocasını tuzağına düşüren karı sinsi-şeytandır, kocası masumdur!

Bir kadın “Kocamm, kocamm” diye sohbet etmiyorsa o kadının mutlaka bekâr-dul olduğunu kesinen bilir.

Çocuklarından ve kocasından başka bir varlığı veya övüncü yoktur. Allah (c.c.) buna evlilik nasip etmeseydi, çocukları olmasaydı neyle övünecekti acaba? Kocası ve çocuğu olmadığında geleceği şüphelidir, ne işe yarar, bilinmez.

Türk kadınlarının en az yüzde 55’i böyledir. Her kesimde, her yaşam tarzında bu tip kadınlar mevcuttur. Zengin-fakir, çirkin-güzel, genç-yaşlı, laik-antilaik, ilkokul veya üniversite mezunu diye ayırt etmeye gerek yok.

‘Standart Türk kadını’ yapımı budur. Ortalama üstü zekâ ve sinsilik, ağlamaklı dini duygular, ortalama üstü yemek zevki... Gelişme: Çocuk doğurmaya ve tüketmeye yönelik!

Son düzenleme:
kadının uslubu çok sert evet ama türk kadını bir avrupalı kadına görede çok farklı .eğri oturalım doğru konuşalım. biz tembelliğie alışmışız erkeklerde böle aslında . onlar gibi sistemlli değiliz . o yüzdende gelişemiyoruz .

cook tesekur ederım yorumun ıcın.. senınle aynı dusuncelerı paylasıyorum belincim.. ama bazı seyler okunmadan onyargılar olması normal.. :KK54::KK54: öpüyorum en kokulusundan...

Fahişeleri pek-çok kişi kötü zanneder. Halbuki bunların günahları kendilerinedir.Affedilebilirler.
Kötü ahlaklı ev-hanımlarını herkes çok iyi zanneder. Bunların kötülükleri pek fark edilmez. Günahlarıyla topluma dahi maddi-manevi zararlar verirler. Girdikleri kul hakları o gıybetini ettiği kişi affetmedikce, affolmayacak.

Kötü bir kelime kullanmak istemem zira, hem kendime hem de editörlüğüme yakışmaz
Amma ben şu düşünce yapısında olan kadar saçma sapan bir insan görmedim, göremem de herhalde

Yahu sen kimsin, nesin? Ne hakla şu cümleleri kurabilirsin. Hacı mısın hoca mısın oturup fetva vermişsin. Kimin affedilip, affedilmeyeceğini sen ne hakla söylersin.
Fahişe de evden yapsa işini kötü ahlaklı kadındır !!! Bunun ayrımına varamayacak kadar da mı acizsin.
Kul hakkına girmediklerini iddia etmiş bir de!
Neyse saçma bir düşünce yapısı, saçma bir konu

bunu yazarken neresıyle düşünmüş merak içerisindeyim

fahişeler melekmişte haberımız yokmuş

ev kadınlarıda şeytan

bu ev kadınlarının çocuğunun çalımasına kocaları ızın vermıyor acaba haberı varmı

ayrıca ınsanın ettiği dedikoduda kendısının gunahıdır benım ettığım dedıkodunun vebali komşuya değil yanı

fahişler hiç dedıkodu etmez ama adamları soyup soğana çevırebılırler

yapştımı adamların yakalarına ne eş dinlerler nedde çocuk yuvada yıksalar melek onlar işlerini yappıyor

dedıkoducu ev kadını bunu hak etmişti zaten

dedikoduyla ınsanın bedenını ruhunu satması nasıl aynı tutuluyor gerçekten anlamıyorum

O makaleyi buldum. tamam böyle kadınlarda var. ama kalkıp türk kadınlarının yüzde 55 i böyle derse,orada ayıp eder işte.
Kocasından dayak yese de aşağılansa da boşanmak istemez. Ağda gibi yapışır. Buna da kılıf uydurur: Kocaya itaat, sabır

haklısın cnm bende bılıorum bu makaleyı.. ama suankı konumuz buradakı yazı.. ve benım paylastıgım yazıyı yorumlamanızı ısterım.. o yazılar erkek versıyonu paylasıldı ztn burada... ama bu sekılde yorumlanmadı tabi.. benım bu yazımda ıstatıksel yok yıne yazıyorum, kotu ahlaklı evhanımlarımızdan konusup onların yasadıgı asalak yasam tarzından dedıkodusundan gıybetınden ıftırasın bahsetmıs.. kul hakkından bahsetmıs.. genelleme yok tatlım sadece kötü ahlaklı ev kadınlarını soyluo

yıne baska ev hanımları hovardalık yapıorsa bunu yedi düvene duyuran ve daha bunun gıbı bır suru sey.... KÖTÜ AHLAKLI EV HANIMLARINDAN bahsetmıs ve bu, bu yazının konusu.. aslında ıkımızde aynı yola cıkıcazda :KK1::KK1: yorumların cok tesekkur ederım vakıt ayırıp okudugun ıcın.. farklı gorus ve yorumlarınıda beklerım cnm tesekkurler:KK54::KK54:

haklısın cnm bende bılıorum bu makaleyı.. ama suankı konumuz buradakı yazı.. ve benım paylastıgım yazıyı yorumlamanızı ısterım.. o yazılar erkek versıyonu paylasıldı ztn burada... ama bu sekılde yorumlanmadı tabi.. benım bu yazımda ıstatıksel yok yıne yazıyorum, kotu ahlaklı evhanımlarımızdan konusup onların yasadıgı asalak yasam tarzından dedıkodusundan gıybetınden ıftırasın bahsetmıs.. kul hakkından bahsetmıs.. genelleme yok tatlım sadece kötü ahlaklı ev kadınlarını soyluo

yıne baska ev hanımları hovardalık yapıorsa bunu yedi düvene duyuran ve daha bunun gıbı bır suru sey.... KÖTÜ AHLAKLI EV HANIMLARINDAN bahsetmıs ve bu, bu yazının konusu.. aslında ıkımızde aynı yola cıkıcazda :KK1::KK1: yorumların cok tesekkur ederım vakıt ayırıp okudugun ıcın.. farklı gorus ve yorumlarınıda beklerım cnm tesekkurler:KK54::KK54:

valla bence o makale çok doğru saptamalarla dolu . ben katılıyorum . türk kadınının büyük çoğunluğu bu anlattığı gibi .

valla çok kibarsın.
çok kızmıştım kadına.
beni sakinleştirdin.:KK1:
ama kadını sevmedim .onuda ekleyim
sen çok zarifsin o ayrı.:KK34:

Son düzenleme:
Tabii fahişeler de melek değiller bunu da belirtmek lazım:KK31: Yuva yıkan da çok fahişe var, mesela evli bir adamı kendine aşık edip, soyup soğana çeviren vs... Tabi fahişe konusunda ele alınması gereken erkeklerdir daha çok. Adam olup çocuklarının rızkını fahişelere yedirmesin.

valla bence o makale çok doğru saptamalarla dolu . ben katılıyorum . türk kadınının büyük çoğunluğu bu anlattığı gibi .

bencede balım.. aslında dolaylı yoldan kadın haklarından bahsetmıs.. ve bunu yıne bız kadınlar degıstırebılırz demıs.. cunku kadın degerlıdır onu sorgulamıs dıger paylastıgım yazıda da.. ama bazı arkadslarımız konun ıcınde bır kac cumleye takılıp konunun butunun anlamını yorumlayamamıs...herkesın fıkrı kendinedir... ama mesajlarınla aynı dusuncelerı paylasıyorum.. ıyıkıde yazdın yavrukusum... cooookk tesekkur ederımm vakıt ayordogo ıcın..:KK54::KK54::KK54:

bencede balım.. aslında dolaylı yoldan kadın haklarından bahsetmıs.. ve bunu yıne bız kadınlar degıstırebılırz demıs.. cunku kadın degerlıdır onu sorgulamıs dıger paylastıgım yazıda da.. ama bazı arkadslarımız konun ıcınde bır kac cumleye takılıp konunun butunun anlamını yorumlayamamıs...herkesın fıkrı kendinedir... ama mesajlarınla aynı dusuncelerı paylasıyorum.. ıyıkıde yazdın yavrukusum... cooookk tesekkur ederımm vakıt ayordogo ıcın..:KK54::KK54::KK54:

rica ederim . ben gördüğümü söylüyorum . herkes tabikide aynı değil ama yarısı en az bu anlattığı gibi .

bohem bir evkadını olarak:) ( o da ne demekse :)) aslında yazdığı birçok şeye katılıyorum. cinsellikten sanki kendisi zevk almıyormuş gibi bunu bir araç olarak kullanan kadın sayısının istatiğini bilmem ama çok olduğundan eminim.

valla çok kibarsın.
çok kızmıştım kadına.
beni sakinleştirdin.:KK1:
ama kadını sevmedim .onuda ekleyim
sen çok zarifsin o ayrı.:KK34:

nedemekk cnm benimm asıl yorumlarınla benı sevındırdın senın yazdıgın bır cumle ile ben kendımı sorguladım.. senın bakıs acından baktım sen yazmasaydın daha keskın olucaktım bende msjlarımda .. bu yuzden sana tesekkur ediyorum.. hem vakıt ayırıp okudun ıcın hemde yazdıgın ıcın.. :KK19::KK19::nazar::nazar::nazar: :KK54::KK54: en kokulusundan opucukler yasadıgın sehre dogru

bohem bir evkadını olarak:) ( o da ne demekse :)) aslında yazdığı birçok şeye katılıyorum. cinsellikten sanki kendisi zevk almıyormuş gibi bunu bir araç olarak kullanan kadın sayısının istatiğini bilmem ama çok olduğundan eminim.

bende aynı senın gıbı dusunuyorum.. ıyuzdennn burdan sana elımı kaldırıp kocamn bir ' çak' yapıyorum :KK1::KK1: tesekkur cnm

X