merhaba kızlar..

bak mesela en yalın bi hayal : anne olmak. şahsen ben kendi başıma bile bakarım diyebildiğim anda çocuk yaparım. bu bile en yalın hayal olmasına rağmen yine yine maliyet istiyo.

yani tabikide . bilmiorum valla bu devirde kocaya falan güvenmem ben . birde işte boş yere mi okuyorsun onca yıl . adam kendini geliştirsin çalışsın ben evde onu bekleyeyim yok valla bana göre değil

anne nasıl yetiştirir nasıl davranırsa o çocukta bir benlik algısı oluşur. dış çevreye açıldığında ise o benliğiyle gelenekleri , kültürü algılar.
siz onu baskıyla büyütülen,sokağa bile çıkamayan,erkek arkadaşı olduğunu bile söyleyemeyen,baskıyla kemiikleşmiş değer yargılarını kıramayan,çalışmasına okumasına izin verilmeyen kızlarımıza söyleyin bir zahmet.
bu kadınların ufkunu kapatıp,birde onlardan farklı bakış açılarımı bekleyelim..
hoş,yine tekrarlıyorum,o kötü ahlaklı ev kadınlarının saysı bu ülkede ne kadardır ki..
çok çok az..
klı hanımlar bir erkeği dişiliğiyle kandırabilmek, ömür boyu koca sırtından geçinebilmek için erkeklerin ilgisini çekmek isterler. Hayatları evde rahat oturup, gezmek-eğlenmek-süslenmek, güzel giyinmek, dizi izlemek, para harcamak, çocuklarını övmek, takdir toplamak, dedikodu etmekten ibarettir.​

türkiyedeki ev kadınınlarının hepsi böylemi..
yani ev işi yapmayan ,çocuklarına bakmayan ,devamlı gezen,süslenen kadınlarmı.
ben ilk mesajımdada dediğim gibi bu tarz kadınlar .bu ülkede kaç tane.
yapmayın artık. yani annelerimize kardeşlerimize etrafımıza bakalım bir.. hangi ev kadını evde oturup keyif yapıyor. çocuğa dadılarmı bakıyor.

siz onu baskıyla büyütülen,sokağa bile çıkamayan,erkek arkadaşı olduğunu bile söyleyemeyen,baskıyla kemiikleşmiş değer yargılarını kıramayan,çalışmasına okumasına izin verilmeyen kızlarımıza söyleyin bir zahmet.
bu kadınların ufkunu kapatıp,birde onlardan farklı bakış açılarımı bekleyelim..
hoş,yine tekrarlıyorum,o kötü ahlaklı ev kadınlarının saysı bu ülkede ne kadardır ki..
çok çok az..
klı hanımlar bir erkeği dişiliğiyle kandırabilmek, ömür boyu koca sırtından geçinebilmek için erkeklerin ilgisini çekmek isterler. Hayatları evde rahat oturup, gezmek-eğlenmek-süslenmek, güzel giyinmek, dizi izlemek, para harcamak, çocuklarını övmek, takdir toplamak, dedikodu etmekten ibarettir.​

türkiyedeki ev kadınınlarının hepsi böylemi..
yani ev işi yapmayan ,çocuklarına bakmayan ,devamlı gezen,süslenen kadınlarmı.
ben ilk mesajımdada dediğim gibi bu tarz kadınlar .bu ülkede kaç tane.
yapmayın artık. yani annelerimize kardeşlerimize etrafımıza bakalım bir.. hangi ev kadını evde oturup keyif yapıyor. çocuğa dadılarmı bakıyor.

o zaten her ev hanımı dememiş ki .tabikide her ev hanımı bu şekilde değil . onu herkes biliyor

çok saçma bi yazı bence, bizim toplumda kadın düşmanı kadınlar popüler olur, mesela sibel üresin gibi, hiç bi farkları yok bence

hemcinslerinin yanında olan, savunan kadınlarda yerden yere vurulur ayrıca, ne kadar enteresan değil mi!!

Son düzenleme:
bu arada benim 'ev hanımı' anaannem internettede takılmıyordu sabahtan akşama kadar, o yüzden kıyaslama yapmayın :KK53:

Son düzenleme:
Türk kadınlarının en az yüzde 55’i böyledir. Her kesimde, her yaşam tarzında bu tip kadınlar mevcuttur. Zengin-fakir, çirkin-güzel, genç-yaşlı, laik-antilaik, ilkokul veya üniversite mezunu diye ayırt etmeye gerek yok.

“Standart Türk kadını” yapımı budur. Ortalama üstü zeka ve sinsilik, ağlamaklı dini duygular, ortalama üstü yemek zevki… Gelişme: Çocuk doğurmaya ve tüketmeye yönelik! ZEHRA YAVUZ. gıybeti dedikoduyu eleştiriyor sözde ama tanımadığı Türk kadınları hakkında bu kadar çirkin bir genelleme yaparak kaç milyon Türk kadınının kul hakkına giriyor acaba...Türk kadınına karşı bu kadar nefret ve aşağılama dolu bir yazı yazması için çok büyük travma yaşamış olmalı..................!!!!!!!

Kadınları kategorize edenin yine bir kadın olmasına neden şaşırmadım acaba ???
Bir yazıda fahişe olmasınlarda ne yapsınlar tarzında bir konu.
Burada da ev hanımlarıyle neredeyse fahişelerle kıyaslayan bir yazı.
Bu neyin kafasıdır anlamadım, yada fahişelere karşı sempatisi mi var ama bana son derece itici geldi. :KK51:

Son düzenleme:
Türk kadınlarının en az yüzde 55’i böyledir. Her kesimde, her yaşam tarzında bu tip kadınlar mevcuttur. Zengin-fakir, çirkin-güzel, genç-yaşlı, laik-antilaik, ilkokul veya üniversite mezunu diye ayırt etmeye gerek yok.

“Standart Türk kadını” yapımı budur. Ortalama üstü zeka ve sinsilik, ağlamaklı dini duygular, ortalama üstü yemek zevki… Gelişme: Çocuk doğurmaya ve tüketmeye yönelik! ZEHRA YAVUZ. gıybeti dedikoduyu eleştiriyor sözde ama tanımadığı Türk kadınları hakkında bu kadar çirkin bir genelleme yaparak kaç milyon Türk kadınının kul hakkına giriyor acaba...Türk kadınına karşı bu kadar nefret ve aşağılama dolu bir yazı yazması için çok büyük travma yaşamış olmalı..................!!!!!!!
yüzde 55 i. vay canına.
demekki bu tarz kadınlar bu ülkede kadınların yarısından fazlaymış..:KK14:
bu durumda bu kişinin bahsettiği ahlaksız ev kadınları ,kadınlarımızın yarısından fazla.
hani azınlıktı..
:KK6:

Kadınları kategorize edenin yine bir kadın olmasına neden şaşırmadım acaba ???
Bir yazıda fahişe olmasınlarda ne yapsınlar tarzında bir yazı.
Burada da ev hanımlarıyle neredeyse fahişelerle kıyaslayan bir yazı.
Bu neyin kafasıdır anlamadım, yada fahişelere karşı sempatisi mi var ama bana son derece itici geldi. :KK51:

benim şahsen fahişelere karşı sempatim yok, ben sadece acıyorum.
ama asla kınamıyorum, allah şaşırtmasın

bir çin atasözü derki ''Kızı olan orospuya, oğlu olan hırsıza gülmesin." :KK14:

hayır güzelim bu yazısında böyle bir istatistiksel bir genelleme yok.. diger ıkı yazısında var ve o 2 yazıyıda buraya paylasmadım...

hayır güzelim bu yazısında böyle bir istatistiksel bir genelleme yok.. diger ıkı yazısında var ve o 2 yazıyıda buraya paylasmadım...
ama işte bu yazı da kadının asıl düşüncesini ortaya koyuyor. onu yazanda bu kadın
bu yazısında da böyle düşünüyor demektir. görüşü bu işte kadının. belli.

Son düzenleme:

ben bu yazısında var demedim ki,bu da aynı kadının kaleminden çıkan bir yazı yüzde 55i böyle derken alttaki satırları kastediyor!!!!!!!!!

yüzde 55 i. vay canına.
demekki bu tarz kadınlar bu ülkede kadınların yarısından fazlaymış..:KK14:
bu durumda bu kişinin bahsettiği ahlaksız ev kadınları ,kadınlarımızın yarısından fazla.
hani azınlıktı..
:KK6:

hayır tatlım bu yazısında böyle bir istatistiksel bir genelleme yok.. diger ıkı yazısında var ve o 2 yazıyıda buraya paylasmadım... onlarında konularıda cok bambaska... bu yazısında yuzdelık bır dılım olsun yada ıstatıksel bir rakam vermemıs.. arkads sanırım dıger yazılarını okuyup buraya yazdı.. burada tek soylenılen evhanımları 2 ye ayrılır bırtanesı toplıma ıyı yararlı olan hanımlarımız dıgeri kötü ahlaklı ev hanımlarımız diye.. ben kotu ahlaklı evhanımlarımızdan konusup onların yasadıgı asalak yasam tarzından dedıkodusundan gıybetınden ıftırasın bahsetmıs.. kul hakkından bahsetmıs.. genelleme yok tatlım sadece kötü ahlaklı ev kadınlarını soyluo

oglu ıle gelının arasını bozan
yerı geldıgınde gelınıne ıftıra atan dedıkodusu yapan
baska ev hanımlarının aile ıcını merak eden
yıne baska ev hanımları hovardalık yapıorsa bunu yedi düvene duyuran ve daha bunun gıbı bır suru sey.... KÖTÜ AHLAKLI EV HANIMLARINDAN bahsetmıs..

“Standart Türk
kadını” yapımı budur. Ortalama üstü zeka ve sinsilik, ağlamaklı dini duygular, ortalama üstü yemek zevki… Gelişme: Çocuk doğurmaya ve tüketmeye yönelik! ZEHRA YAVUZ

türk kadınları için bunları yazan bu kadını esefle kınıyorum.
kendi zeka seviyesine baksın o önce

bu yazar turk kadının tamamının fahişe olmasını istıyor

cerrie hanı çıkıyordun

konu ıkı taraftan ılerlıyor birini kapatın barı

benim şahsen fahişelere karşı sempatim yok, ben sadece acıyorum.
ama asla kınamıyorum, allah şaşırtmasın

Amin şaşırtmasında , düşürmesinde ama zaten benim yazdıklarımın sizinle bir ilgisi yok ki.
Tamamen yazara yapılmış bir yorum:))

kadının uslubu çok sert evet ama türk kadını bir avrupalı kadına görede çok farklı .eğri oturalım doğru konuşalım. biz tembelliğie alışmışız erkeklerde böle aslında . onlar gibi sistemlli değiliz . o yüzdende gelişemiyoruz .

X