- 16 Ekim 2011
- 776
- 191
-
- Konu Sahibi nefeskesen
ben bu yazısında var demedim ki,bu da aynı kadının kaleminden çıkan bir yazı yüzde 55i böyle derken alttaki satırları kastediyor!!!!!!!!!
O makaleyi buldum. tamam böyle kadınlarda var. ama kalkıp türk kadınlarının yüzde 55 i böyle derse,orada ayıp eder işte.hayır tatlım bu yazısında böyle bir istatistiksel bir genelleme yok.. diger ıkı yazısında var ve o 2 yazıyıda buraya paylasmadım... onlarında konularıda cok bambaska... bu yazısında yuzdelık bır dılım olsun yada ıstatıksel bir rakam vermemıs.. arkads sanırım dıger yazılarını okuyup buraya yazdı.. burada tek soylenılen evhanımları 2 ye ayrılır bırtanesı toplıma ıyı yararlı olan hanımlarımız dıgeri kötü ahlaklı ev hanımlarımız diye.. ben kotu ahlaklı evhanımlarımızdan konusup onların yasadıgı asalak yasam tarzından dedıkodusundan gıybetınden ıftırasın bahsetmıs.. kul hakkından bahsetmıs.. genelleme yok tatlım sadece kötü ahlaklı ev kadınlarını soyluo
oglu ıle gelının arasını bozan
yerı geldıgınde gelınıne ıftıra atan dedıkodusu yapan
baska ev hanımlarının aile ıcını merak eden
yıne baska ev hanımları hovardalık yapıorsa bunu yedi düvene duyuran ve daha bunun gıbı bır suru sey.... KÖTÜ AHLAKLI EV HANIMLARINDAN bahsetmıs..
kadının uslubu çok sert evet ama türk kadını bir avrupalı kadına görede çok farklı .eğri oturalım doğru konuşalım. biz tembelliğie alışmışız erkeklerde böle aslında . onlar gibi sistemlli değiliz . o yüzdende gelişemiyoruz .
cook tesekur ederım yorumun ıcın.. senınle aynı dusuncelerı paylasıyorum belincim.. ama bazı seyler okunmadan onyargılar olması normal..öpüyorum en kokulusundan...
O makaleyi buldum. tamam böyle kadınlarda var. ama kalkıp türk kadınlarının yüzde 55 i böyle derse,orada ayıp eder işte.
Kocasından dayak yese de aşağılansa da boşanmak istemez. Ağda gibi yapışır. Buna da kılıf uydurur: Kocaya itaat, sabır
haklısın cnm bende bılıorum bu makaleyı.. ama suankı konumuz buradakı yazı.. ve benım paylastıgım yazıyı yorumlamanızı ısterım.. o yazılar erkek versıyonu paylasıldı ztn burada... ama bu sekılde yorumlanmadı tabi.. benım bu yazımda ıstatıksel yok yıne yazıyorum, kotu ahlaklı evhanımlarımızdan konusup onların yasadıgı asalak yasam tarzından dedıkodusundan gıybetınden ıftırasın bahsetmıs.. kul hakkından bahsetmıs.. genelleme yok tatlım sadece kötü ahlaklı ev kadınlarını soyluo
yıne baska ev hanımları hovardalık yapıorsa bunu yedi düvene duyuran ve daha bunun gıbı bır suru sey.... KÖTÜ AHLAKLI EV HANIMLARINDAN bahsetmıs ve bu, bu yazının konusu.. aslında ıkımızde aynı yola cıkıcazdayorumların cok tesekkur ederım vakıt ayırıp okudugun ıcın.. farklı gorus ve yorumlarınıda beklerım cnm tesekkurler
valla çok kibarsın.haklısın cnm bende bılıorum bu makaleyı.. ama suankı konumuz buradakı yazı.. ve benım paylastıgım yazıyı yorumlamanızı ısterım.. o yazılar erkek versıyonu paylasıldı ztn burada... ama bu sekılde yorumlanmadı tabi.. benım bu yazımda ıstatıksel yok yıne yazıyorum, kotu ahlaklı evhanımlarımızdan konusup onların yasadıgı asalak yasam tarzından dedıkodusundan gıybetınden ıftırasın bahsetmıs.. kul hakkından bahsetmıs.. genelleme yok tatlım sadece kötü ahlaklı ev kadınlarını soyluo
yıne baska ev hanımları hovardalık yapıorsa bunu yedi düvene duyuran ve daha bunun gıbı bır suru sey.... KÖTÜ AHLAKLI EV HANIMLARINDAN bahsetmıs ve bu, bu yazının konusu.. aslında ıkımızde aynı yola cıkıcazdayorumların cok tesekkur ederım vakıt ayırıp okudugun ıcın.. farklı gorus ve yorumlarınıda beklerım cnm tesekkurler
kadın çok doğru söylemiş! ev kadını değil dikkat ettiyseniz KÖTÜ AHLAKLI EV KADINI diyor ! ama ne hikmetse herkes anlamak istediği gibi anlıyo.
valla bence o makale çok doğru saptamalarla dolu . ben katılıyorum . türk kadınının büyük çoğunluğu bu anlattığı gibi .
bencede balım.. aslında dolaylı yoldan kadın haklarından bahsetmıs.. ve bunu yıne bız kadınlar degıstırebılırz demıs.. cunku kadın degerlıdır onu sorgulamıs dıger paylastıgım yazıda da.. ama bazı arkadslarımız konun ıcınde bır kac cumleye takılıp konunun butunun anlamını yorumlayamamıs...herkesın fıkrı kendinedir... ama mesajlarınla aynı dusuncelerı paylasıyorum.. ıyıkıde yazdın yavrukusum... cooookk tesekkur ederımm vakıt ayordogo ıcın..
valla çok kibarsın.
çok kızmıştım kadına.
beni sakinleştirdin.
ama kadını sevmedim .onuda ekleyim
sen çok zarifsin o ayrı.
Güzel yazı... Teşekkürler.
Tartışmaya devam ediniz.
:)
bohem bir evkadını olarak:) ( o da ne demekse :)) aslında yazdığı birçok şeye katılıyorum. cinsellikten sanki kendisi zevk almıyormuş gibi bunu bir araç olarak kullanan kadın sayısının istatiğini bilmem ama çok olduğundan eminim.