- 7 Ağustos 2010
- 1.151
- 850
-
- Konu Sahibi nefeskesen
arkadaş çok fazla suzan avcı filmi izlemiş. oraya birde elinde siigara konken oynayan kadın figürü eklese tam olurdu.
nerde yaşıyor bu kişi. yüksek sosyetede mi
türk ev kadınlarının yüzde kaçı böyle yahu.
yemesin kimseyi
Yazı alışılmışın dışında biraz sert uslupta bazı gerçekleri dan diye suratına çarpan bir içeriği var.Kul hakkı yemek yanında toplumdaki temel sorunların kaynağı olan kadınlardan da bahsedilmiş.Rahatsız edici görünsede özünde çok doğru tespitleri var.Hoşuma gitti...
parasız olduğunda insan yolda bi su alamıyo bile en basitinden örnek.
erkekleri erkekler doğurmayacağına göreo zaman toplumda kadın dövenler, kadın bıçaklayanlar,kadın öldüren erkekleri kim doğurdu kim yetiştirdi SİZCE ?
Genelleme yapmamış.
Bilakis "kötü ahlaklı ev kadını" diye ayırmış.
Kötü ahlaklı ev kadını derken de kimleri kastettiğini açıklamış.
Bence bir çok noktada haklı bir yazı olmuş.
Herkesin bilip te, kimsenin cesaret edemediği bir çok şeyi dile getirmiş.
tabikide . hem çalışmamak çok saçma zaten. herkes birey . nasıl erkek çalışmak zorundaysa kadında çalışmalı . bütün gün evde otur onu bunu çekiştir . bilmiyorum bana göre değil . annemin lafı var kocan trilyoner olsa çalışıcaksın der kimseye güven yok bu devirde helede erkeklere hiç
Ay carrrrrrriiieee
erkekleri erkekler doğurmayacağına göre
olay kadınlarmı . şu dediğinniz örneklerde.
yoksa o ülkenin sosyo kültürel yapısı mı.
yada o erkeği yücelten gelenekler mi.
kadın çok doğru söylemiş! ev kadını değil dikkat ettiyseniz KÖTÜ AHLAKLI EV KADINI diyor ! ama ne hikmetse herkes anlamak istediği gibi anlıyo.
Ev hanimiyim ve calismiyorum.
Ev hanimlariyla fahiseligi bir tutan yaziyida anlamis degilim.. Koca parasi yiyen fahiseden daha mi kotu oluyor.
Annelerimiz ninelerimiz ne ya peki cok merak ettim..
yazıdan çıkan anlam da bu zaten. bedavaya ömrünü harcama diyo. neden bedava diyorum. çünkü ev hanımlığında, karın tokluğuna ev işi yapıp ömrü bitiyo insanın....
Annelerimizi, ninelerimizi, hemcinsini asalak olarak gören ancak bir kadın olabilirdi zaten...
Ev hanimiyim ve calismiyorum.
Ev hanimlariyla fahiseligi bir tutan yaziyida anlamis degilim.. Koca parasi yiyen fahiseden daha mi kotu oluyor.
Annelerimiz ninelerimiz ne ya peki cok merak ettim..
bende onu soyluorum ztn fazlaca uslubu sert bu yuzden cogu arkads yazıda yazılan kalıplardan bahsedıor... dusuncelerınıze katılıorum yorumladıgınız ıcın tesekkurler
ya bide insanın hayalleri vardır bir yerlere gelmek için çaba harcar . amaçsız olmak önce kendine zarar zaten ... ben anlayamam . bana kocam baksın ben yiyeyim bütün gün evde oturayım diye hiç düşünmedim . eşim trilyoner olsa işimi bırakmam . çalışan kadın her zaman özgürdür .
sen benden çok yaşıycan
bende aynı şeyi söylicektim