Merhaba kızlar meme büyütme ameliyatı olacağım yapan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

İnşallah iyi geçer ameliyatiniz bence yatıp dinlenin ameliyatınız erken saatte dinlenmiş bi şekilde girin burayada yazmayı unutmayın
Evet yeni 360 cc
cicislerimle taburcu olduk ağrılarım malum şekilde ama ameliyattan sonra biraz dinlenince ayaklanmak daha iyi yapıyor yattikca kötü hissediyorum kaldırın beni dedim iyiyim taburcu olmak istiyorum dedim eve geldim şükür ilaçlarımı aldım ağrılarla idare ediyorum bakalım gece nasil gececek memeli olmak kadar güzel bişey Yok

Tatlım bugün oldum ve taburcuyum şuan evimdeyim 360 cc biraz ağrılarım var haliyle ama memelerim süper gözüküyor

Tatlım bugün oldum ve taburcuyum şuan evimdeyim 360 cc biraz ağrılarım var haliyle ama memelerim süper gözüküyor
Çok çok geçmiş olsun çok sevindim ilk günden taburcu olmuşsunuz bir iki gün sıkın dişinizi ağrıdan da korkmayın ilk gün benim zor geçti ilk ayağa kalkamamistim ama her geçen gün dahada azalıyor hızlı bir şekilde

Kas altı mıydı sizin bide yuvarlak mi
Yuvarlak kas altı damla istiyordum ama doktorum damlanın daha ilerleyen yaşlarda tercih etmemi soyledi yine sen bilirsin dedi araştırdım baaya sonra yuvarlak daha uygun diye düşündüm bakalım bandajlar ve korse sütyen çıkınca ne olacak merakla bekliyorum ama ucundan baktim çok güzel gozukuyorlar yaşasın artık memem var

Ay inşallah ya sabaha göre çok çok iyiyim şükür teşekkür ederim

Benim yuvarlak hoşuma gidiyor ya bence pişman olmazsınız yuvarlak çok güzel duruyor

Oldum kızlar ameliyat 163. Boy 58 kilo 350 cc yaptı çok ağrılı bir süreçti hala da görmüş değilim bu arada 2. Gün ama iğne ve ilaçlar olmasa ayakta duramıyorum

Benim yuvarlak hoşuma gidiyor ya bence pişman olmazsınız yuvarlak çok güzel duruyor
İnsallah bakalım canım durup durup bakıyorum ya kadın ne kadar güzel olursa olsun meme yoksa estetik durmuyor bunu bir kez daha farkettim meme herşey yaa
Oldum kızlar ameliyat 163. Boy 58 kilo 350 cc yaptı çok ağrılı bir süreçti hala da görmüş değilim bu arada 2. Gün ama iğne ve ilaçlar olmasa ayakta duramıyorum
Benimde ikinci günüm ağrılarım azaldı ilaçlarla tâbi doktorum yuvarlak 360 cc biraz top gibi duruyor özellikle bunu istemediğimi dile getirmiştim bu görüntü olmasın diye zamanla düzeleceğini söylüyorlar bakalım korku içindeyim ya duzelmezse

Merhaba tam şekil alması ne kadar sürdü banaa da dün yuvarlak 360 cc polytech yapildi top gibi duruyor korkuyorum hep böyle kalıcak diye

Çok çok geçmiş olsun Azıcık sık dişini yarın daha iyi olacaksın her geçen gün azalıyor merak etme

Merhaba tam şekil alması ne kadar sürdü banaa da dün yuvarlak 360 cc polytech yapildi top gibi duruyor korkuyorum hep böyle kalıcak diye
1 ay da ödemlerim indi protezler oturdu ama bana göre hala gereksiz büyükler. merak etmeyin öyle top gibi kalmıyorlar tek sevdiğim tarafı içinde protez var gibi değil dokunduğumda kendi göğsüm gibi içinde birşey var gibi değil ve meme uçlarında hissizlik falan olmadı

Hangi marka idi

Canım nasıl oldun memişlerin ne durumda
Baya iyiyim 10. Günde araba kullanmaya başladım. Hala yan yatamıyorum, şekillendiler baya ama şöyle bir durum var bir memem çok az farkla diğerinden büyüktü birine 325cc birine 350cc takıldı fakat 350 takılan baya baya büyük duruyor umarım ödemdir inince fark kapanır. İstediğim kıyafetleri denedim kıyafetleri deneyince daha çok hissediyorsun şimdi değdi yaptırdığıma diyorsun sizde durumlar nasılllll???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…