Merhaba kızlar meme büyütme ameliyatı olacağım yapan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

Merhaba çok geçmiş olsun ilk amaliyati oldum biyopsi sonrasi kitle birden büyümeye başladı meme ucuna çok yakın olduğu için meme ucu alındı bugün ilk kontrolüm vardı maalesef patoloji sonucum koltuk alti lenfoma da ilk evre kanser 😞 diren çıkartmaya gidince onkoloji yönlendirecek dr bütün herseyim temiz çıkmıştı dr bile şaşırdı benim silikon amaliyati için 6 ayı bulur dedi dr
. Korkma geçecek. Önemli olan diğer organlara sıçramamış. Benim Mr dahil tüm tetkiklerde koltuk altı temiz çıkmıştı. Tümör alınırken koltuk altı lenf biyopsisi yapılıyor. Orada önce tek lenfte gördüler. Bekçi lenf diye bir şey var. Onda ca çıkarsa belli sayıda lenf alınıp bakılıyor. Benim 3 lenfte çıktı. Eş zamanlı diğer memede boşaltıldı silikon takıldı. İyi ki diğer memede boşaltıldı. Çünkü onda da başlangıç çıktı. Şimdi sakın korkma bitanem. Bu arada yanlış yazmışsın. Lenfoma değil. Lenflerde çıkan kanser meme kanseri. Lenfoma ile ilgisi asla yok. Şimdi güzelce koltuk altın temizlenecek. Sakın tüm lenfler alınmasın. İyi bir onkoloji genel cerrahi bul. Sadece kanser görülen lenfler alincak. Koltuk altını açıp mavi boya verecekler. Boyanan lenfler alınacak. Büyük ihtimalle kemoterapi göreceksin. Kaç yaşındasın. Büyük ihtimalle kızım yaşındasın. Hiç korkma. Buradan bana yaz. Ben sana her konuda yardımcı olurum yavrum. Bu konuda çok bilgim var. Kendim yaşadığım için çok araştırdım.Silikon kemoterapi ve radyoterapi bitince mi takılacak. Benim tedavi öncesi takıldı. Benimde meme ucu alındı.Açıkçası bir şeyi çok anlamadım. Sen de sadece meme ucunu mu aldılar. Kitle ne oldu. Silikon neden 6 ay sonra takılacak ?? Sevgiler canım.

Son düzenleme:
Kitle ve meme içi boşaltıldı meme ucu alındı içine geçici implant konuldu silikon için meme çok küçük deriyi genişletmek için sisirecek dr tedavi sonrası galiba ışın falan alırım diye erteliyor tam açıklama yapmadi lenf 8mm metrelik bir alan dedi korkulacak bir durum yok dedi ilk başta iki memeyi boşaltıp silikon takacakti amaliyathanede meme ucuna çok yakın dedi silikonu ertelemem gerekiyor dedi koltuk altından örnek alacam onun sonucuna göre silikon için amaliyat gününu kararlastirirz dedi bugün sonuç böyle çıkınca ertelemek durumundayım dedi canm sizin tedavi sureci nasıldı ne kadar sürdü kusura bakmayın tekrar hatırlatmak istemezdim ama çok şaşkınım Loiseauxrouge Loiseauxrouge

Kitle ve meme içi boşaltıldı meme ucu alındı içine geçici implant konuldu silikon için meme çok küçük deriyi genişletmek için sisirecek dr tedavi sonrası galiba ışın falan alırım diye erteliyor tam açıklama yapmadi lenf 8mm metrelik bir alan dedi korkulacak bir durum yok dedi ilk başta iki memeyi boşaltıp silikon takacakti amaliyathanede meme ucuna çok yakın dedi silikonu ertelemem gerekiyor dedi koltuk altından örnek alacam onun sonucuna göre silikon için amaliyat gününu kararlastirirz dedi bugün sonuç böyle çıkınca ertelemek durumundayım dedi canm sizin tedavi sureci nasıldı ne kadar sürdü kusura bakmayın tekrar hatırlatmak istemezdim ama çok şaşkınım Loiseauxrouge Loiseauxrouge
Öncelikle 2 memede boşaltıldığı için harika bir şey yapmışsın. Böylece memede nüks riski yüzde 1 e düşüyor. Geçici implant çok iyi. Memeye işin alırsan silikon olmaz. Ben koltuk altına almıştım. Tümör kaç cm. Genelde 5 cm e kadar memeye ışın verilmiyor. Ama buna konsey karar verecek. Tedavi 6 ay sürecek. Önce kemoterapi görülüyor. 3 haftada 1 kırmızı ilaç sonra her hafta beyaz ilaç. Kemoterapi birince 1 ay radyoterapi sürecek.. Koltuk altında lenfte ca olduğu için büyük ihtimalle kemo verirler. Önce çok üzülüyor insan. İlk kemo korkutuyor. Ama korkma. Bir başladı mi geçip gidiyor. Şimdi patoloji sonucunda her2 faktörü önemli. Brca diye de geçer. Pozitifse tedavi bitince herceptin diye bir ilaç var 9 ay onu damardan veriyorlar. Ama negatifse radyoterapi sonrası tedavi bitecek. Hormon pozitifse 10 yıl hap kullanacaksın. 6 ay sonra her şey bitecek.Tedavin bitince kısa süre sonra silikon takılır. Sonra yine benim gibi estetik yaptıracaksın.😊 Hayatına gülerek devam edeceksin.

Öncelikle 2 memede boşaltıldığı için harika bir şey yapmışsın. Böylece memede nüks riski yüzde 1 e düşüyor. Geçici implant çok iyi. Memeye işin alırsan silikon olmaz. Ben koltuk altına almıştım. Tümör kaç cm. Genelde 5 cm e kadar memeye ışın verilmiyor. Ama buna konsey karar verecek. Tedavi 6 ay sürecek. Önce kemoterapi görülüyor. 3 haftada 1 kırmızı ilaç sonra her hafta beyaz ilaç. Kemoterapi birince 1 ay radyoterapi sürecek.. Koltuk altında lenfte ca olduğu için büyük ihtimalle kemo verirler. Önce çok üzülüyor insan. İlk kemo korkutuyor. Ama korkma. Bir başladı mi geçip gidiyor. Şimdi patoloji sonucunda her2 faktörü önemli. Brca diye de geçer. Pozitifse tedavi bitince herceptin diye bir ilaç var 9 ay onu damardan veriyorlar. Ama negatifse radyoterapi sonrası tedavi bitecek. Hormon pozitifse 10 yıl hap kullanacaksın. 6 ay sonra her şey bitecek.Tedavin bitince kısa süre sonra silikon takılır. Sonra yine benim gibi estetik yaptıracaksın.😊 Hayatına gülerek devam edeceksin.
Ben şubat ayında tüp bebek tedavisine başladım cnm ama öncesinde dr 3 aylık DEHA diye bir hormon ilacı verdi günde 3 doz alıyordum ben hic arastirmadan kullandım sonuç bu kitle biranda büyüdü zaten bayağı da büyüktü ve meme ucu tamamen içine çökmüştü bugün çok fazla detay vermedi dr bir kac gün sonra diren icin tekrar gidicem ozaman onkoloji ye yonlendiricem dedi kemoterapi süreci çok ağırmi geciyor 😞 yaşım 36 cnm

Ben şubat ayında tüp bebek tedavisine başladım cnm ama öncesinde dr 3 aylık DEHA diye bir hormon ilacı verdi günde 3 doz alıyordum ben hic arastirmadan kullandım sonuç bu kitle biranda büyüdü zaten bayağı da büyüktü ve meme ucu tamamen içine çökmüştü bugün çok fazla detay vermedi dr bir kac gün sonra diren icin tekrar gidicem ozaman onkoloji ye yonlendiricem dedi kemoterapi süreci çok ağırmi geciyor 😞 yaşım 36 cnm
Canım kızım kemoterapi koruyucu tedavi olarak verilecek. Kırmızı kemo biraz sıkıntılıdır. 3 haftada bir verilir. İlk 2 gün bir şey olmuyor. Sonraki 5 gün mide bulantısı yapıyor. Ama sadece 5 gün sürüyor. Sonraki kemo beyaz ilaç. O çok kolay geçer. Radyoterapi zaten hiç hissetmiyorsun. Bunları hiiiç düşünme. Hepsi geçip gidiyor. Patoloji sonucunu aldın mı ? Aldıysan burada paylaş. Ben bilgi veririm. Habersiz bırakma. Her konuda kafana takılan bir şey olursa bana sor. Çok öpüyorum. Unutma bu erken teşhis. Hiç korkma.

Canım kızım kemoterapi koruyucu tedavi olarak verilecek. Kırmızı kemo biraz sıkıntılıdır. 3 haftada bir verilir. İlk 2 gün bir şey olmuyor. Sonraki 5 gün mide bulantısı yapıyor. Ama sadece 5 gün sürüyor. Sonraki kemo beyaz ilaç. O çok kolay geçer. Radyoterapi zaten hiç hissetmiyorsun. Bunları hiiiç düşünme. Hepsi geçip gidiyor. Patoloji sonucunu aldın mı ? Aldıysan burada paylaş. Ben bilgi veririm. Habersiz bırakma. Her konuda kafana takılan bir şey olursa bana sor. Çok öpüyorum. Unutma bu erken teşhis. Hiç korkma.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sıkıntısız en hafif şekilde atlatırım almayı unuttum ama bir kaç gün sonra direni cikartirmak için gidicem ozaman sonuçlarımı alacağım size atarım 😊 bende öpüyorum sizi Allah'a emanet olun 🥰

Loiseauxrouge Loiseauxrouge ablacığım meme başınız estetik açıdan nasıl duruyor yeniden yapıldığı için eskisi gibi doğalmi duruyor
Canım kızım meme başını kulak arkasından kıkırdak alarak yaptı. Yani orada bir meme ucu oldu. Etrafındaki pembe hare için dövme yapıldı. Benim önce kemo öncesi ameliyat yapıldı 2 meme boşaltıldı eş zamanlı silikon takıldı. Tümör 5.1 cm.di . 5 cm olunca memeye radyoterapi veriliyor. Aslında ameliyat sırasında tümör ölçümü en fazla 3 cm dediler çünkü patolog 3 cm ölçmüş. Hatta 3 cm den küçük denildi. Nedense patoloji sonrası 5.1 denildi ki şüphelerim var. Fazla kemoterapi vermek içinde türlü oyun dönmüş olabilir. O kadar fark kime sorsam olmaz dediler. Mr ultrason tüm görüntülü tetkiklerde 3 cm çıkmıştı. Aslında 2 .evre başıydım. Tümörü 3 cm ölçünce hoca sıilikonları taktı. Memeye radyoterapi alınmayacak denildi. Patoloji sonucunda 5.1 cm geldi. Çok üzüldüm. Çünkü ışın silikonu mahvediyor . Bu defa konsey toplandı memeye 1mm için ışın verilmemesine karar verildi. Sadece koltuk altına ışın aldım.Ve ameliyattan 20 gün sonra kemo başladı. Memeler şahaneydi ama birinin ucu yoktu. Işın dahil tüm tedavi bitince meme ucu yapıldı. Bir ay sonrada dövme yaptırdım.Canım çok estetik duruyor. Dimdik bomba gibi. Valla gençken böyle güzel memelerim yoktu. Endişe etme. Ama kanser estetik cerrahi olsun. Bende 2 cerrah çalıştı. Biri meme onkoloji genel cerrahi diğeri meme kanseri estetiğinde uzman plastik cerrah.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim ablacığım 😊 Allah razı olsun rabbim birdaha yaşatmasın inşallah 🤲 psikolojik açıdan sordum görünüm duzeliyormu diye merak ettim dün çok fazla bir açıklama yapmadı dr yalnızca kemoterapi ile radyoterapi de alabilirsin belki dedi yanlış yönlendirmek istemem en doğru açıklamayı onkoloji yapar dedi meme ucu kitle çok yakın olduğu için almak zorunda kaldi bilmediğim bir durum içerisindeyim belki size çok fazla soruyorum kusuruma bakmayın niyetim sizi üzmek değil 😊 biraz bilgi edinmek ne ile karsilasacagimi bilmediğim için Loiseauxrouge Loiseauxrouge

Çok teşekkür ederim ablacığım 😊 Allah razı olsun rabbim birdaha yaşatmasın inşallah 🤲 psikolojik açıdan sordum görünüm duzeliyormu diye merak ettim dün çok fazla bir açıklama yapmadı dr yalnızca kemoterapi ile radyoterapi de alabilirsin belki dedi yanlış yönlendirmek istemem en doğru açıklamayı onkoloji yapar dedi meme ucu kitle çok yakın olduğu için almak zorunda kaldi bilmediğim bir durum içerisindeyim belki size çok fazla soruyorum kusuruma bakmayın niyetim sizi üzmek değil 😊 biraz bilgi edinmek ne ile karsilasacagimi bilmediğim için Loiseauxrouge Loiseauxrouge
Canım her zaman sor. İstersen dakika başı sor. Ben senin psikolojini çok iyi anlıyorum. Her zaman severek cevap veririm. Hiç çekinme.

Ben varım canım. 2 meme boşaltıldı 7 yıl önce. İkisine de Mentor 325 cc pürtüklü takıldı. Tek memede tümör temizlendi. Hem dikleştirme hem protez takıldı. Bomba gibi oldu. Yüce rabbim bir daha yaşatmasın. Kafana takılan her şeyi bana sorabilirsin. En iyisini yapıyorsun.Şimdi nasılsın. Mutlu musun. Kaç cc ne marka pürtüklü mü takıldı ? Zor geçti mi.
Merhaba memnun musunuz 325ccden önceki ölçüleriniz nasıldı meme dokunuz var mıydı

Merhaba arkadaşlar ben meme büyütme ameliyatı olacağım 75A bedenim 167 boy kilo 51 omuzlarım çok geniş değil dar 350 yada 375 CC taktırmayı düşünüyorum küçük olmasından korkuyorum tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Boyum 170, kg 57, 400 CC takıldı. Şuan üst kısımlarda ödem var ama olması gereken boyutta gibi ne büyük ne küçük. İlk 4 gün yataktan sabahları yardımla kalktım.ilk günden beri yemek ve WC ye kendim gittim. 6.gün kendim banyo yaptım. Bugün 9.gün baskı hissi hariç normal yaşantıma döndüm. Evde işlerimi kendim hallediyorum. Kısa süreli yan yatabiliyorum. Yorulmadığım sürece rahatsızlık veren hiçbir şey yok. Beklediğimden çok daha hızlı toparladım.

X