Merhaba kızlar meme büyütme ameliyatı olacağım yapan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

Canım ben 167 51 kilo 400 CC taktırdım çokta memnunum

Fuat beye mi ameliyat olucaksin

Anladım canım peki ölçülerin kaç şuan benim yaptırmadan önce göğüs altı ölçüm 73 göğüs ölçüm 78
Valla olcmedi hiç sütyen olarak 75 a takıyorum sadece emzirmeden dolayı yok denecek kadar deforme oldular ama dokum var inşallah beklediğim sonuca ulaşırım pişman olmam

Yeni Cicişler baya ağrılar bittimi kendi işini halledebilir düzeye geldinmi nasılsın nasi geçiyor
Benim ilk gün agriliydi serumlara rağmen şuan iyiyim kendi işimi kendim halledebiliyorum 3 gün kendim yataktan kalkmaya başladım ağrılarım oluyor tabi ama dayanılmayacak bi ağrı değil tek sıkıntım sırt üstü yatamamak doktorum yan yatabilirsin dedi ama yatamıyorum ağrım oluyor

Valla olcmedi hiç sütyen olarak 75 a takıyorum sadece emzirmeden dolayı yok denecek kadar deforme oldular ama dokum var inşallah beklediğim sonuca ulaşırım pişman olmam
İnşallah iyi geçer ameliyatiniz bence yatıp dinlenin ameliyatınız erken saatte dinlenmiş bi şekilde girin burayada yazmayı unutmayın

Bende 1 nisan da ameliyat oldum 400cc takıldı boy 1.60 kilo 58 3 dogum sonrasu sadece deri vardı. Acıkcası ben boyutundan cok memnunum iyikide daha kücügü yada daha büyügü olmamış diyorum

Bende 1 nisan da ameliyat oldum 400cc takıldı boy 1.60 kilo 58 3 dogum sonrasu sadece deri vardı. Acıkcası ben boyutundan cok memnunum iyikide daha kücügü yada daha büyügü olmamış diyorum
Merhaba Sizin durumunuz nasıl şuan ödemeleriniz ne zaman indi morarma falan oldumu

Merhaba bende sol meme kitle vardı patolojim riskli çıktığı için 1 haziranda amaliyat olucam silokona karar verdik iki memeyide boşaltıp sikon takacak açıkçası bende biraz korkuyorum çevremde bu tarz amaliyat geçiren de olmadı sizlerin amaliyat sonrası süreç nasıl geçti kac gün sonra normal yasantiniza döndünüz sigara kullanımı etkiliyormu iyileşme sürecini kullanan arkadaşlar varsa

Ben yazdım süreci yukarı ordan okuyun isterseniz 3 günden sonra düzeliyor tam değil ama yanlış anlaşılmasın yemek yeme yataktan tek başına kalkma giyinme bu tar şeyler sigara kullanıyorum maalesef günde bi 10 tane falan ameliyat sonrası içmedim bir kaç gün şuan tekrar başladım bir iki tane içiyorum bu şekilde simdillik bı sıkıntım yok çok şükür

Geçmiş olsun dr amaliyat öncesi bırakırsan doku açısından daha iyi olur dedi bir kac gündür bayağı kendimi zorluyorum açıkçası

Geçmiş olsun dr amaliyat öncesi bırakırsan doku açısından daha iyi olur dedi bir kac gündür bayağı kendimi zorluyorum açıkçası
Evet benim doktorum da söyledi ama işte bende azaltmaya çalıştım 5 6 tane içiyordum sonrasında içmedim sigara aklıma bile gelmiyordu ilk iki gün çünkü ağza konulan tüpten dolayı acı yanma vardı sonrasında bitane sigara yaktım ve memislere baktım vicdan azabıyla geri attım içmedim zaten biraz toparlayinca tekrar içicem diyip kendimi oyaliyordum

Hayırlı olsun bu arada normal silikon amaliyati kadar kolay olurmu tamamen içinin bosaltilip silikon yerlestirilmesi biraz korkutuyor aslında

Hayırlı olsun bu arada normal silikon amaliyati kadar kolay olurmu tamamen içinin bosaltilip silikon yerlestirilmesi biraz stres yapıyorum galiba
İnanın hiç bilmiyorum keşke bilsem de bilgilendirsem ama illaki vardir sizin durmunuzda olan biraz daha bi bakın araştırın yapan arkadaşlar muhakkak vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…