Ne kadara nerde yaptıracaksınız. Ben bir doktorun sayfasında görmüştüm. Dümdüz memede bile 350 cc oldukca güzel duruyor. Daha önce burnunun 2 haftalıklen darbe aldıgınızı yazmıssınız. Burnunuzda şekil bozuklugu oldu mu.Merhaba arkadaşlar ben meme büyütme ameliyatı olacağım 75A bedenim 167 boy kilo 51 omuzlarım çok geniş değil dar 350 yada 375 CC taktırmayı düşünüyorum küçük olmasından korkuyorum tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Fuat yüksele olucam ameliyatımı fotoğraf gösterdi aslında güzel duruyordu ama hala karar vermiş değilim CC konusunda ameliyat günü çizimler yapılacak tekrar konuşacaz farklı biri herhalde burnuma herhangi bir işlem yapmadım karıştırdiniz herhaldeNe kadara nerde yaptıracaksınız. Ben bir doktorun sayfasında görmüştüm. Dümdüz memede bile 350 cc oldukca güzel duruyor. Daha önce burnunun 2 haftalıklen darbe aldıgınızı yazmıssınız. Burnunuzda şekil bozuklugu oldu mu.
Fuat yüksele olucam ameliyatımı fotoğraf gösterdi aslında güzel duruyordu ama hala karar vermiş değilim CC konusunda ameliyat günü çizimler yapılacak tekrar konuşacaz farklı biri herhalde burnuma herhangi bir işlem yapmadım karıştırdiniz herhaldeNe kadara nerde yaptıracaksınız. Ben bir doktorun sayfasında görmüştüm. Dümdüz memede bile 350 cc oldukca güzel duruyor. Daha önce burnunun 2 haftalıklen darbe aldıgınızı yazmıssınız. Burnunuzda şekil bozuklugu oldu mu.
Fiyatlar sabit 24 bin ama ben Nisan'da görüştüm Mayıs'ta fiyatlar güncellenecek dendi bana şuan ne kadar inanın bilmiyorum muayene ücretsiz arayıp fiyat bilgisi alabilirsiniz telefondan veriyorlar ben başka hiçbir doktorla görüşmedim kafam karışmasın diye profesör olması ve okuduğum yorumlarla karar verdim ayın 11 de ameliyatımNe kadara nerde yaptıracaksınız. Ben bir doktorun sayfasında görmüştüm. Dümdüz memede bile 350 cc oldukca güzel duruyor. Daha önce burnunun 2 haftalıklen darbe aldıgınızı yazmıssınız. Burnunuzda şekil bozuklugu oldu mu.
Çok teşekkür ederim inşallah seneye sizde yapmış olursunuzFiyatlsr cok yüksek. Rinoplasti amelıyatımdan 1 yıl gecmeden baska ameliyat olmayı düşünmüyorum. Üstelik suan agır işte calısıyorum benim için sakıncalı olur. Sizin için hayırlısı olsun umarım cok beğenirsiniz.
Merhaba eğer çok büyük memeler istemiyorsanız omuzlarınız dar ve ince yapılı iseniz 350 üstü yüzünüzden önce memelerinize merhaba der insanlar bence. Ben 164 boyunda 60 kiloyum ve omuzlarım geniş 80 B kullanıyordum emzirme kaynaklı sarkma yok ama göğüsleri deki yumuşama için yaptırdım.göğüs dokum vardı Doktor 360 CC polytech uyguladı. 3 hafta oldu bence büyük bile oldular memnun olmadım fakat doktor ödem gidince bir beden küçülğr dedi ve istediğim gibi olacak sanırım. 75 A kullanan dar omuzlu ve göğüs dokusu olmayan bir arkadaşım 300 CC mentor kullandı ve oda 80 B kullanıyor şuan yani bu biraz omuz ve vücut yapınıza ayrıca göğüs kafesi genişliğinize ve meme dokunuza bağlı. Özetle aynı CC silikon herkeste farklı durabiliyorMerhaba arkadaşlar ben meme büyütme ameliyatı olacağım 75A bedenim 167 boy kilo 51 omuzlarım çok geniş değil dar 350 yada 375 CC taktırmayı düşünüyorum küçük olmasından korkuyorum tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Evet o yüzden doktora bırakicam kararıMerhaba eğer çok büyük memeler istemiyorsanız omuzlarınız dar ve ince yapılı iseniz 350 üstü yüzünüzden önce memelerinize merhaba der insanlar bence. Ben 164 boyunda 60 kiloyum ve omuzlarım geniş 80 B kullanıyordum emzirme kaynaklı sarkma yok ama göğüsleri deki yumuşama için yaptırdım.göğüs dokum vardı Doktor 360 CC polytech uyguladı. 3 hafta oldu bence büyük bile oldular memnun olmadım fakat doktor ödem gidince bir beden küçülğr dedi ve istediğim gibi olacak sanırım. 75 A kullanan dar omuzlu ve göğüs dokusu olmayan bir arkadaşım 300 CC mentor kullandı ve oda 80 B kullanıyor şuan yani bu biraz omuz ve vücut yapınıza ayrıca göğüs kafesi genişliğinize ve meme dokunuza bağlı. Özetle aynı CC silikon herkeste farklı durabiliyor
lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin. sizin meme dokunuz olabilir karşı tarafın yoktur size hoş olan cc boyutu karşı tarafa küçük olur. rica edeceğim doğru bilgi verin. mesela önce kendi memenizin yapısını yazıp sonra kaç cc konuldu görüntü nasıl. vs vs umarım anlarsınız demek istediğimi.350 375cc kesinlikle vücudunuza uygun bir boyut olur. ben 1.65 48 kilo iken ameliyat oldum 300-325 takıldı ve inanılmaz doğal duruyor
soruyu soran kişiyle vücut yapılarımız benzer olduğu için bu yorumu yaptım zaten.lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin. sizin meme dokunuz olabilir karşı tarafın yoktur size hoş olan cc boyutu karşı tarafa küçük olur. rica edeceğim doğru bilgi verin. mesela önce kendi memenizin yapısını yazıp sonra kaç cc konuldu görüntü nasıl. vs vs umarım anlarsınız demek istediğimi.
bende fuat yüksele 18inde olacağım ameliyatın nasıl geçti nasıl olduuu yardımcı olursan çok sevinirim umarım güzel olmuştur. süreç çok ağrılı mıydı en çok da onu merak ediyorumFuat yüksele olucam ameliyatımı fotoğraf gösterdi aslında güzel duruyordu ama hala karar vermiş değilim CC konusunda ameliyat günü çizimler yapılacak tekrar konuşacaz farklı biri herhalde burnuma herhangi bir işlem yapmadım karıştırdiniz herhalde
Fiyatlar sabit 24 bin ama ben Nisan'da görüştüm Mayıs'ta fiyatlar güncellenecek dendi bana şuan ne kadar inanın bilmiyorum muayene ücretsiz arayıp fiyat bilgisi alabilirsiniz telefondan veriyorlar ben başka hiçbir doktorla görüşmedim kafam karışmasın diye profesör olması ve okuduğum yorumlarla karar verdim ayın 11 de ameliyatım
Merhaba canım az kalmış ameliyatına şöyle söyliyim ilk gün zor geçti çok baskı oluyo nefes almada zorlanıyorsun ama hiç korkma geçiyor hepsi ilk kalmaya çalışınca baş dönmesi terleme falan oldu ama söylediğim gibi öyle dayanılmayacak bi ağrı olmuyor pişman mıyım asla çok mutluyum şuan yıllardır hayalini kurduğum şey gerçek oldu ne olacak ki bı iki günlük acıdan bugün dusumuda aldım iyi geldi şuan tek sıkıntım sırt üstü yatamamak sırtım çok ağrıyor normaldede hiç uyumam sırt üstü uyumayıbende fuat yüksele 18inde olacağım ameliyatın nasıl geçti nasıl olduuu yardımcı olursan çok sevinirim umarım güzel olmuştur. süreç çok ağrılı mıydı en çok da onu merak ediyorum
Hiç stres yapma ben gece gündüz böyle girip girip araştırıyordum nasıl olacak nasıl geçicek üstelik her gece rüyamda ameliyat olduğumu görüyordum o derecebende fuat yüksele 18inde olacağım ameliyatın nasıl geçti nasıl olduuu yardımcı olursan çok sevinirim umarım güzel olmuştur. süreç çok ağrılı mıydı en çok da onu merak ediyorum
En güzel ameliyattan çıkınca şöyle bi aşağılara bakıyorsun göğüslerine çok güzel bi duygubende fuat yüksele 18inde olacağım ameliyatın nasıl geçti nasıl olduuu yardımcı olursan çok sevinirim umarım güzel olmuştur. süreç çok ağrılı mıydı en çok da onu merak ediyorum
Çok güzel yazmışsın bir rahatlama geldi şu anHiç stres yapma ben gece gündüz böyle girip girip araştırıyordum nasıl olacak nasıl geçicek üstelik her gece rüyamda ameliyat olduğumu görüyordum o dereceameliyathanede de korkuyordum ama sakinleştirici yaptılar heyecan korku hiçbir şey kalmadı çok rahat girdim ve çıktım korkutma kendini sakın giricem cikicam ve çok güzel memelerim olucak de
Hiçbir sıkıntı yaşamazsın dedi doktorum yarın dimi ameliyatÇok güzel yazmışsın bir rahatlama geldi şu anmeme ucundan kesi yapıcak o beni biraz şüphelendiriyor. Ama bakalım umuyorum güzel olucak çok geçmiş olsun bu arada
Merhaba arkadaşlar ben meme büyütme ameliyatı olacağım 75A bedenim 167 boy kilo 51 omuzlarım çok geniş değil dar 350 yada 375 CC taktırmayı düşünüyorum küçük olmasından korkuyorum tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler