Kamera kayıtlarında eşinizin eve geldiği saati görmüşsünüz, yani eşinizi görmüşsünüz.Eşinizden sonra bayanın geldiğini görmüşsünüz.Daha sonra bayanın gittiğini, bir kaç dakika sonrada eşinizin çıktığını görmüşsünüz. Fakat eşiniz size eve gelmedim demiş...
Ne yazıkki burada konduramayacak bir durum kalmamış.Eşiniz zaten ''gelmedim'' diyerek yalan söylüyor. Eşinizde, bahsi geçen bayanda binada 4 saat bulunmuş.Ve iş saatleri içerisinde eşinizin 4 saat boyunca evde olduğunuda biliyorsunuz.
Bana kalırsa herşey ortada...Üzgünüm.Ayrıca bu kadar şeyden bahsedip, kamera kayıtlarına baktığınızı ve kendisini gördüğünüzü söylememişsiniz.Bu da çok mantıksız bi davranış oluyor.
Sevdiğinizden ve güvendiğinizden dolayı konduramamanızı anlayabiliyorum, fakat ne yazıkki sizde durum artık kendinizi kandırmak oluyor.Sadece duyduğunuzla kalsanız konduramamanız normal, fakat eşinizin girişini çıkışını gördüğünüz halde konduramıyorum diyorsanız bu kendinizi kandırmak oluyor artık çünkü. Bilmiyorum anlatabildimmi. Allah yardımcınız olsun ne diyimki.Gerçekten üzüldüm.