- 24 Mayıs 2018
- 6
- 3
- 6
- 25
- Konu Sahibi papatyacayindan
Uzun süren bir ilişkim var, gerçekten sevgisine inandığım bir adamla beraberim. Seviyorum, seviyor herşey mükemmel görünüyor fakat inanılmaz takıntılı. Geçmişimde bazı bağımlılıklarım vardı. Kötü bir çevreye sahiptim, kötü arkadaşlıklarım vardı. Şimdi çok şükür herşeyden arındım, bana çok yardım etti. Ben bütün herşeyi bitirdikten sonra onun takıntıları başladı. Her gün başka bir yanlışımı yüzüme vuruyor, başka hatalarımı gün yüzüne çıkarıyor. Bana çok iyilik yaptı fakat artık bu yaptıkları canımı çok yakıyor. Seviyorum, çok seviyorum bunun için bitiremiyorum ilişkiyi. Ona kendimi verdim, herşeyimi tüm hayatımı. Sürekli gitmekle tehdit ediyor, kötü sözler söylüyor ama ne o gidebiliyor ne ben. Bir yerden sonra artık gidecek korkusuyla yaşamak yemin ederim dayanılabilecek gibi değil. Sürekli gitmesinden korktuğum için yalan söylüyorum ve o da sürekli eskileri açıp tekrar tekrar sorup kavgalar çıkartıyor. Yalan söylesem de söylemesem de sürekli kavga ediyoruz. Lütfen bana yardımcı olup görüşlerinizi söyleyebilirmisiniz, inanın çok ihtiyacım var.