- 3 Kasım 2021
- 99
- 26
- 3
- 39
- Konu Sahibi kapikuluhande
Valla yok bilmem.Dmitri Ivanenko'yu bilir misiniz peki siz? Alexandra Proca'nin boson alanı denklemini? Var mı bilginiz? Sanmam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yok bilmem.Dmitri Ivanenko'yu bilir misiniz peki siz? Alexandra Proca'nin boson alanı denklemini? Var mı bilginiz? Sanmam.
en azından Kürk Mantolu Madonnayı şarkıcı Madonna sanan üyelerden değil.buna da şükürDmitri Ivanenko'yu bilir misiniz peki siz? Alexandra Proca'nin boson alanı denklemini? Var mı bilginiz? Sanmam.
Anlayamadım.Terapist çıktı arkadasgsvvsvz
Valla yok bilmem.
yaaa ölüyorumBilmezsiniz tabii nereden bileceksiniz, Nükleer fizikçi bunlar.
Arkadaşlar hepinize iyi geceler uykum geldi sağolun dertleştik burda.merak etmeyin muhtemelen sabaha banlanıırm.ama ben bir gelişme olduğunda başka nick alıp kendimi tanıtıp anlatırım sizlere.hoşçakalın.
Tamam söz yazacam.sizi sevdim ya . dalga geçmek için değil , gerçekten ruhsal olarak değişmeler oldukça yazarsanız sevinirim
Yahu 15 dakka önce yazdigu mesaja bakin, bi de simdi yazdigina, hala bunu ciddiye alip yaziyo musunuz?Gitsem içim soğuyacak biliyorum.ne olur özellikle şu duruma yorum yapar mıısnız.okulumun karşısında bacısı var 2 saat de dersim vardı bakıcıya para vermeyeyim bacına bırak dedim.yaa ablam bişey demez de eniştem çocuk elini oraya vurdu buraya vurdu diye huylanır dedi.yani istemezler çocuğu diyor.sadece 2 saat.ama biz evliyken o bacısı ve eniştesi gel bizi köye götür oraya götür buraya götür diyorlardı çok rahat
Sen niye yazıyon o zman?Yahu 15 dakka önce yazdigu mesaja bakin, bi de simdi yazdigina, hala bunu ciddiye alip yaziyo musunuz?
Tüm yorumları okuyamadığım için sanırım anlayamadım ne demek istediğinizi. Konu sahibinin terapi bilgisi var mı demek istediniz? Ne kadar bilgi sahibi olursa olsun ciddi anlamda psikolojisi bozulmuş, umarım ciddi bir tedavi olur, mesleği var önünde güzel bir hayat olabilir aslında.Terapist çıktı arkadasgsvvsvz
Artik sana yazmıyorum farkindaysanSen niye yazıyon o zman?
Aynen defalarca kendimi gizlemeye çalıştım olmadı her seferinde buldular artık saklamıyorum bende.Bu arada tekrae geldiğinde kendini tanıtmana gerek yok ya. Mağara de ya da tekrar evleneceğiz diye boşandık de başta hemen anlarız zaten. Sen kendini tanitmasaydin da burdaki akıllı kadınlar hemen anlardı.
Tamam canım sorun değil.bana da yazabilirsin.Artik sana yazmıyorum farkindaysan
Mağara demesen hep iyiydi bundan sonra yer altı şehri falan de sen.Aynen defalarca kendimi gizlemeye çalıştım olmadı her seferinde buldular artık saklamıyorum bende.
Magarada mi yaşiyomus?Mağara demesen hep iyiydi bundan sonra yer altı şehri falan de sen.
Hayır eski eşi mağaraya götürmüş hamile iken. Düşsün de bebeğini düşürsün diye.Magarada mi yaşiyomus?