• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba ben geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim anlamadiğım ilk başlarda bacımlı konuşuyordunuz, sizi dalgaya alan yorumlara bile allah rızası için tayin isteyim mi istemeyim mi diyordunuz, mahalleden Kadriye teyze gibi bir uslubunuz vardı. Ki o uslupla psikolog olmanız imkansız. Sonra bir anda ciddileştiniz, uslubunuz degisti. Sastim kaldım.
Hee gıı, gocasigilin bacilari bakmiyolladi bunun ogalana, sonra bi baktik, Freud'u begenmem ben Ericcson'cuyum aslinda moda evriliverdi. Darwin bile bu derece bi evrilmeyi hayal edememisti.

Okumuş görmüş mesleği olan biri simdi bosanmamiz lazim tekrar evleniriz diyen bir adama tamam diyor boşanıyor ve hic bisi talep etmeden ! Çocuğunun baba eksikligini düşünüyorsun ama gelecegini düşünmedinmi mesela nafaka almiyormusun ? Bu adamla aynı şehirde nasil yasayabiliyorsunuz gercekten hayret ettim nafaka almiyorsan hemen dvaa ac tekrar al nafakani ve tayin iste.Merak etme çocuğun baba eksikliği yaşamaz ama sen zorlanirsin bu adamin yokluğundan yazdiklariniz bunu gösteriyor.Ne baba olmus ne koca iletişim bile kurmazdim böyle biriyle dava mi acar catir catir nafakami alir gideceğimi söylemeden basar giderdim.Sizi arayacgini da hic düşünmüyorum

Hee gıı, gocasigilin bacilari bakmiyolladi bunun ogalana, sonra bi baktik, Freud'u begenmem ben Ericcson'cuyum aslinda moda evriliverdi. Darwin bile bu derece bi evrilmeyi hayal edememisti.
Psikoloji bilginiz var mı hanımefendi? Piageti bilir misiniz? Peki maslovun ihtiyaçlar hiyerarşisini? Gelişim psikolojisi hakkında ne tür bilgilere sabipsiniz? Çoklu zeka kuramına katılır mıısnız mesela?

Psikoloji bilginiz var mı hanımefendi? Piageti bilir misiniz? Peki maslovun ihtiyaçlar hiyerarşisini? Gelişim psikolojisi hakkında ne tür bilgilere sabipsiniz? Çoklu zeka kuramına katılır mıısnız mesela?
heee biliyozzz psikoloji okumadan anlatıldı derslerimizde bunlar.

Ne oldu demin kocam beni becerirken öyle demiyodu diyodun? Kafa bi oyle, bi boyle, tepecikten alsancaka cabuk isinlandin? Sen de troll degilsen ben de bi halt bilmiyorum

Ya hipnozu boşverin ben büyük kazık yedim nasıl soğuyacak içim? Siizn içiniz nasıl soğurdu böyle bir durumda?
Kazık falan yememişsiniz, her şey kör göze parmak olmuş ama siz bile bile tamam demişsiniz. Neden nasıl demişsiniz onu bir türlü anlayamadım.

Valla beni becerirken gayet istekliydi ne olduysa hamile kaldıktan sonra oldu.kendimi zorla becerttirmedim yani.
Kuzum senin psikolojin bozulmuş, en kısa zamanda hemen tayin al uzaklaş kaç kurtar kendini. Babasız büyüyen çok çocuk var taş gibiler, sinir hastası edeceksin bu gidişle kendini, asıl sinir hastası bir anneyle büyüyen çocuklar yara alıyor. Al çocuğu kendine yeni hayat kur. Mesleğin de var kimseye muhtaç değilsin. Terapi alıyor musun bu arada?

Kuzum senin psikolojin bozulmuş, en kısa zamanda hemen tayin al uzaklaş kaç kurtar kendini. Babasız büyüyen çok çocuk var taş gibiler, sinir hastası edeceksin bu gidişle kendini, asıl sinir hastası bir anneyle büyüyen çocuklar yara alıyor. Al çocuğu kendine yeni hayat kur. Mesleğin de var kimseye muhtaç değilsin. Terapi alıyor musun bu arada?
Evt alıyorum.

Terapist çıktı arkadasgsvvsvz

Bunları bilmek için psikolog olmaya gerek yok ki.

Dmitri Ivanenko'yu bilir misiniz peki siz? Alexandra Proca'nin boson alanı denklemini? Var mı bilginiz? Sanmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X