- 6 Mart 2024
- 6.266
- 9.350
- 118
- Konu Sahibi goddesxxlll
-
O sizdeymiş . Bizdede düğünden sonra el öpme yapılır akrabalara herkes harçlık tutuşturur ellerine bu kadar . Kaynana kayınbabanın insiyatifine kalmış şeyin beklentisine girmeyin ailenden şiddetten başka bişey görmemişsin kaçmışsın eşine sahip çık altın takı para die yuvandaki düzeni kaçırmaBizde nişanlı çiftler memlekete gider kayınvalide kayınpeder altın takar bileklik kolye farketmiyor erkek ise elbisesini ayakkabısını alır erkek akrabalarına gezer her gezdiği yerden para verirler evlendikten sonra ilk bayramınızı eşinizle geçirirsiniz takılır diye biliyorum
Bunun için mi eşinizle tartışıyorsunuz?Geldiler annemle konuşuyorum erkek kardeşim ve babamla konuşmuyorum benim asıl sorum ilk bayramımda kayınvalidem kayınpederim ile geçireceğim için bir şey takacaklar mı
İki kere istemeye gelmişler ailesi vermemiş kendı gıdıncede bi çeyrek bileklik takmışlar kolunaBizde kaçana düğün vs yapılır ama srkadaşımın eşinin erkek kardeşi kız kaçırdı ona yspılmamış anlatınca şaşırmıştım onlarda da böyle olabilir ortada nişan yok düğün yok yapmsyabilirler belki istemediler sizi
Hayır geleneksel kafada değilim memleketin en zengin kızını kaçırdılar da ondanTaki falan beklediginize gore siz bayaa geleneksel bir kafadasiniz sanirim.
Baby en zengin kızını kaçırdılarsa sana takacakları takının üzerine düşme boşverHayır geleneksel kafada değilim memleketin en zengin kızını kaçırdılar da ondan
Eşinize ailenizin size şiddet gösterdiğini falan anlatmayın öncelikle..Merhabalar ben kaçarak evlendim annemden şiddet görüyordum 21 yaşına kadar gördüm en sonda dayanamayıp kaçarak evlendim annem ve babam aynı köylü benim eşim ise babamın akrabası gurbet gelini olduğum için hiç bir yeri bilmediğim için aile apartmanında oturuyorum ilk kaçtığım zaman kayınvalidem çeyrekli ipli bileklik taktı düğün yapıldı düğün sabahı hiç bir şey takmadılar balayına gitmedik eşim balayına gideceğiz dedi kayınvalidem denize gittin arabanda vardı altında gezdin tek yatmaya eve geldin diyor büyük eltim Karadeniz’e balayına gitti bizim kurban bayramımızda köyde kayınvalide kayınpeder nişanlıyken altın takılır nişanlısı kızın elbisssini ayakkabısını alır evlendikten sonra ilk bayramı el öpmeye gidince kayınvalide ve kayınpeder ne takmalıdır bu arada Eltim nişanını kınasını her şeyini yaptı
Siz kendiniz kaçmışsınız, kimse zorla bir şey yapmamış. Sizi döven ailenizin zengin olması, eş ailesini sorunu değil.Hayır geleneksel kafada değilim memleketin en zengin kızını kaçırdılar da ondan
Az kalsın en zengin ölü kızı olacakmissin . Hayır takı takmayacaklad. Huzursuz mutsuz bir evde büyümüşsin para sana mutluluk getirmemiş . Otur evinde güzel güzel mutlu olmaya çalış bunu öğren deneHayır geleneksel kafada değilim memleketin en zengin kızını kaçırdılar da ondan
Sizin ailenız ne yaptı size yada damada düğündeHayır geleneksel kafada değilim memleketin en zengin kızını kaçırdılar da ondan
Hala takı mı derdiniz ya?Geldiler annemle konuşuyorum erkek kardeşim ve babamla konuşmuyorum benim asıl sorum ilk bayramımda kayınvalidem kayınpederim ile geçireceğim için bir şey takacaklar mı
Kolye taktılar bileklik ,set ,bilezik ,dolar ve EuroSizin ailenız ne yaptı size yada damada düğündememleketın en zengin kızı öldüresiye şiddetten kendı kaçmış yalnız hâlâ yanlış açıdan bakıyorsunuz .
Bence bu tur beklentilere girmek yerine evliliginizde huzur ve mutlulugu yasayin derim.yil olmus 2025 hala bayramda takilacak mi , seyranda takarlarmi.bosverr.esinle bayramda gidin bir tatile misler gibi keyfinize bakinHayır geleneksel kafada değilim memleketin en zengin kızını kaçırdılar da ondan
Tamam baba parası bu kadar bundan sonra eşinizde varsa yiyeceksınız . Ailesinin malı mülkü parası varsa sizi ilgilendirmez yapmak istememişler yapmamışlar düğünde elalem içinde yapmayan bayram da mı yapacakKolye taktılar bileklik ,set ,bilezik ,dolar ve Euro
Merak ettim bi foto atsanıza ailenizin taktıklarını . Set falan erkek tarafı işi ya şaşırdımKolye taktılar bileklik ,set ,bilezik ,dolar ve Euro
E yani ailesi zengin, bize de kaçtı geldi kilosuyla altın takalım mı diyecekler, mecburlar mı evlenmişsin iş bitmiş, hoş evlenmemiş olsan da sen istedin diye yapmak zorundalar mı emin değilim yaniHayır geleneksel kafada değilim memleketin en zengin kızını kaçırdılar da ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?