Merhaba arkadaşlar eşimin ailesinden dolayı sürekli tartışıyoruz

goddesxxlll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
8
6
1
21
Merhabalar ben kaçarak evlendim annemden şiddet görüyordum 21 yaşına kadar gördüm en sonda dayanamayıp kaçarak evlendim annem ve babam aynı köylü benim eşim ise babamın akrabası gurbet gelini olduğum için hiç bir yeri bilmediğim için aile apartmanında oturuyorum ilk kaçtığım zaman kayınvalidem çeyrekli ipli bileklik taktı düğün yapıldı düğün sabahı hiç bir şey takmadılar balayına gitmedik eşim balayına gideceğiz dedi kayınvalidem denize gittin arabanda vardı altında gezdin tek yatmaya eve geldin diyor büyük eltim Karadeniz’e balayına gitti bizim kurban bayramımızda köyde kayınvalide kayınpeder nişanlıyken altın takılır nişanlısı kızın elbisssini ayakkabısını alır evlendikten sonra ilk bayramı el öpmeye gidince kayınvalide ve kayınpeder ne takmalıdır bu arada Eltim nişanını kınasını her şeyini yaptı

kayınvalidem denize gittin arabanda vardı altında gezdin tek yatmaya eve geldin diyor büyük eltim Karadeniz’e balayına gitti bizim kurban bayramımızda köyde kayınvalide kayınpeder nişanlıyken altın takılır nişanlısı kızın elbisssini ayakkabısını alır evlendikten sonra ilk bayramı el öpmeye gidince kayınvalide ve kayınpeder ne takmalıdır bu arada Eltim nişanını kınasını her şeyini yaptı
Burada noktalama işareti yok anlatım bozukluğu var duzenleyın isterseniz anlaşılmak için

Eşinizin ailesi yapması gereken şeyleri yapmadı diye konuyu uzatmayın. Zaten evlenmişsiniz. Bu sebeplerden tartışmayın bence. Kendi değerinizi iki elbise üç altın bilezikle ölçmelerine çanak tutmayın. Keşke kaçmasaydınız.
En sonda öldüreceklerdi ondan kaçtım canımı kurtardım bazı anneler gibi terlikle yada bir tokatla geçmiyordu bir meyve suyu için saçımı tutup banyo duvarlarına çarptı bayıldım ve çocuktum o zaman

Geldiler annemle konuşuyorum erkek kardeşim ve babamla konuşmuyorum benim asıl sorum ilk bayramımda kayınvalidem kayınpederim ile geçireceğim için bir şey takacaklar mı
Bu saatten sonra eşinizden beklentıye girin . Oranın adetlerini bilemem bizim burda yapmazlar öyle takı falan

En sonda öldüreceklerdi ondan kaçtım canımı kurtardım bazı anneler gibi terlikle yada bir tokatla geçmiyordu bir meyve suyu için saçımı tutup banyo duvarlarına çarptı bayıldım ve çocuktum o zaman
Çok üzüldüm. Eşinize ve ailesine yaşadıklarınızı anlatmayın. Sahipsiz görürlerse onlar da kötü davranabilir. Üzgünüm ama bazı insanlar böyle. Zor durumda gördüklerine daha merhametsiz davranıyorlar. Siz eşinizle mutlu olmaya bakın. Boşverin altını takıyı. Hiç açmayın konusunu.

Burda her gün yeni bir şey öğreniyorum bayramda geline bir şey mi takılıyor?? 🤣🤣 bak şimdi ben kaynanama çatmaz mıyım hshshdhdhd
Bizde nişanlı çiftler memlekete gider kayınvalide kayınpeder altın takar bileklik kolye farketmiyor erkek ise elbisesini ayakkabısını alır erkek akrabalarına gezer her gezdiği yerden para verirler evlendikten sonra ilk bayramınızı eşinizle geçirirsiniz takılır diye biliyorum

Senin dediğin elbiseydi, takı tokaydi meselesi nisanda olur onu da yapan yapar, istemeyen gene yapmaz, evlenince ise öyle ilk bayram seyran falan diye bı durum yok yani, hele kactigin için eltiye yapıldı bana da olsun demeni kim ciddiye alacak sanıyorsun ki... Evlenmişsin bitmiş, alacağın hicbirsey yok, beklentin olmazsa kavgan da olmaz o yüzden unut gitsin 🤷🏻‍♀️

Bizde nişanlı çiftler memlekete gider kayınvalide kayınpeder altın takar bileklik kolye farketmiyor erkek ise elbisesini ayakkabısını alır erkek akrabalarına gezer her gezdiği yerden para verirler evlendikten sonra ilk bayramınızı eşinizle geçirirsiniz takılır diye biliyorum
Ama siz nişanlı değilsiniz ki evlisiniz. Kimseden bi şey beklemeyin. Bunu kendinize yapmayın lütfen.

Valla çok saçma beklentilere girmişsin canım.

Back
X