• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bugün birisi ile buluşma oldu ama sanırım çok cimri ve beğenmedi beni sizce?

Dünyanın en güzel kızı da olsanız sizden etkilenmeyebilir. Olay sadece dış görünüşte değil yani. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, adam tam bir nezaketsiz ayıymış. Umursamaya değmez.
Yok kuzum yalnis anlaşılmasın ben güzelim demedim sadece kendime guveniyorum

Çok zoruma gitti varya kendine bakmadan kirildim yani o masadan kalkmak istedim bir an önce bide düşüneyim nedir ya ne saçma güzel kız ama düşüneyim lafa bak
Ya canım çok mu lazım kendini insanlara beğendirmek gibi bir mesuliyetin yok, bence sen direkt o arkadaşına beğenmedim olmaz düşünmesine gerek yok de.

Cimri mi aptal mı öte koy gitsin . Çay ne yaaa ...aslında böyle küçük şeyler tüyo veriyor kişiliği hakkında insan bir sorar ne içmek istersin diye konuşmaya kendi tercihini belirlemeye hakkın yok demektir bu ben ne dersem o olur gibi .

Cimri mi aptal mı öte koy gitsin . Çay ne yaaa ...aslında böyle küçük şeyler tüyo veriyor kişiliği hakkında insan bir sorar ne içmek istersin diye konuşmaya kendi tercihini belirlemeye hakkın yok demektir bu ben ne dersem o olur gibi .
Canımsın tesekur ederim güzel yorumunuz için kesinlikle haklısın iyiki de olmadı

muhtemelen baskı yapılmıştır bir görüş diye, zorla gelmiş, kendini beğendirmemek için de yapması gerekeni yapmış
siz nasıl fotodan görüp beğenmediğiniz halde gittiyseniz muhtemelen o da aynı şekilde gelmiş.
aksine umut verecek hareketleri olmadığı için bir nebzede olsa doğru davranmış.
ilgilense, muhabbet etse ama sonra istemiyorum dese bu sefer de üzerinde başka bir yük kalacaktı. madem istemiyorsun neden muhabbet ettin, ilgilendin olacaktı.

Beğenmese bile oraya kadar gelmişse nezaketen ne içeceğini sorup,muhabbet etmeliydi. Bukadar zorrakiyse hiç gelmeseydi. Ben daha çok sana takildim,olumlu haber gelse tamam mı diyeceksin?
Ondan haber gelmeden sen olumsuzu yolla çünki adam dallamanın teki.

İlk buluşma cafe de oldu bizi birileri tanıştırdı resimlerden gördük birbirimizi aslında hoşuma gitmişti neyse cafeye girdi çocuk oturduk sohbet ettik ama sürekli ben konu açtım :KK43: biraz tutuk ve cimri birisi bana ne içersin demeden çay söyledi , ben kendime güveniyorum neyse , saat baya ilerleyince kalkalım mi dedim oda tamam olur dedi numaramı filan almadı bende asla istemedim sinir oldum neyse bu aracı kadına demiş ki güzel kız ama ben biraz düşüneyim burda sinir oldum sanki peşinden ben geliyor musum gibi kızlar enerjim düştü motivasyon gitti bu çocuk beğenmedi için mi böyle davranmış oluyor ?
soğan erkeği miş öküz teki insan sorar ne içersin diye , aman uzak dur sonuçta karekteriyle kabul ediyordsun insanı düzeltmeye kalktığın an al sana ayrılık boşanma :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Beğenmese bile oraya kadar gelmişse nezaketen ne içeceğini sorup,muhabbet etmeliydi. Bukadar zorrakiyse hiç gelmeseydi. Ben daha çok sana takildim,olumlu haber gelse tamam mı diyeceksin?
Ondan haber gelmeden sen olumsuzu yolla çünki adam dallamanın teki.
Hayir ben çok gururluyum kuzum olumlu gelse bile reddexegim çok kırıldım cunku

soğan erkeği miş öküz teki insan sorar ne içersin diye , aman uzak dur sonuçta karekteriyle kabul ediyordsun insanı düzeltmeye kalktığın an al sana ayrılık boşanma :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Evet o an çözdüm ben ciddiyim bebeğim ya bu kadar da olmaz dedim

İlk buluşma cafe de oldu bizi birileri tanıştırdı resimlerden gördük birbirimizi aslında hoşuma gitmişti neyse cafeye girdi çocuk oturduk sohbet ettik ama sürekli ben konu açtım :( biraz tutuk ve cimri birisi bana ne içersin demeden çay söyledi , ben kendime güveniyorum neyse , saat baya ilerleyince kalkalım mi dedim oda tamam olur dedi numaramı filan almadı bende asla istemedim sinir oldum neyse bu aracı kadına demiş ki güzel kız ama ben biraz düşüneyim burda sinir oldum sanki peşinden ben geliyor musum gibi kızlar enerjim düştü motivasyon gitti bu çocuk beğenmedi için mi böyle davranmış oluyor ?
Cimrilikten daha önemli bi problem var bence. O da sizin adınıza ne içeceğinize karar vermesi. Bunlar küçük gözüken ama aslinda çok önemli ipuçları bence.

Ilk bulusmada ne alirsin demeden cay söyleyen adami lutfen siz de begenmeyin. Araciya önce siz olumsuz haber verin 🌼

Ben de gecen sene biriyle görüsmüstüm ve onun istedigi yerde bulusmustuk. Hic tarzim olmamasina ragmen belki cevreyi bilmedigi icin burayi tercih etti demis sorun yapmamistim.
Neyse latte söyledik, lattenin maliyetini hesapladi. (Asla eli dar, zor durumda falan degildi bahsettigim kisi range roverla falan gezen bir adam) Ayrilir ayrilmaz engelledim 🤢🤮
Hıyar çok. Sıkma canını.

Back
X