- 27 Mart 2019
- 30.136
- 110.510
- 598
- Konu Sahibi Minnoskedim
Anladım kızHa ahahahahahyok değilim kiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım kızHa ahahahahahyok değilim kiz
Ahahaha cok güldüm yaBir an zorunlualan konusu sandım çok şükür değilmiş.
Yok kuzum yalnis anlaşılmasın ben güzelim demedim sadece kendime guveniyorumDünyanın en güzel kızı da olsanız sizden etkilenmeyebilir. Olay sadece dış görünüşte değil yani. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, adam tam bir nezaketsiz ayıymış. Umursamaya değmez.
Ahaha bencede kız haklısın ay enerjim yeri e geldi valaAdam kendi karar vermis senin ne içeceğine bile.. bence olmadı diye şükret kuşum![]()
Ya canım çok mu lazım kendini insanlara beğendirmek gibi bir mesuliyetin yok, bence sen direkt o arkadaşına beğenmedim olmaz düşünmesine gerek yok de.Çok zoruma gitti varya kendine bakmadan kirildim yani o masadan kalkmak istedim bir an önce bide düşüneyim nedir ya ne saçma güzel kız ama düşüneyim lafa bak
Canımsın tesekur ederim güzel yorumunuz için kesinlikle haklısın iyiki de olmadıCimri mi aptal mı öte koy gitsin . Çay ne yaaa ...aslında böyle küçük şeyler tüyo veriyor kişiliği hakkında insan bir sorar ne içmek istersin diye konuşmaya kendi tercihini belirlemeye hakkın yok demektir bu ben ne dersem o olur gibi .
soğan erkeği miş öküz teki insan sorar ne içersin diye , aman uzak dur sonuçta karekteriyle kabul ediyordsun insanı düzeltmeye kalktığın an al sana ayrılık boşanmaİlk buluşma cafe de oldu bizi birileri tanıştırdı resimlerden gördük birbirimizi aslında hoşuma gitmişti neyse cafeye girdi çocuk oturduk sohbet ettik ama sürekli ben konu açtımbiraz tutuk ve cimri birisi bana ne içersin demeden çay söyledi , ben kendime güveniyorum neyse , saat baya ilerleyince kalkalım mi dedim oda tamam olur dedi numaramı filan almadı bende asla istemedim sinir oldum neyse bu aracı kadına demiş ki güzel kız ama ben biraz düşüneyim burda sinir oldum sanki peşinden ben geliyor musum gibi kızlar enerjim düştü motivasyon gitti bu çocuk beğenmedi için mi böyle davranmış oluyor ?
Hayir ben çok gururluyum kuzum olumlu gelse bile reddexegim çok kırıldım cunkuBeğenmese bile oraya kadar gelmişse nezaketen ne içeceğini sorup,muhabbet etmeliydi. Bukadar zorrakiyse hiç gelmeseydi. Ben daha çok sana takildim,olumlu haber gelse tamam mı diyeceksin?
Ondan haber gelmeden sen olumsuzu yolla çünki adam dallamanın teki.
Evet o an çözdüm ben ciddiyim bebeğim ya bu kadar da olmaz dedimsoğan erkeği miş öküz teki insan sorar ne içersin diye , aman uzak dur sonuçta karekteriyle kabul ediyordsun insanı düzeltmeye kalktığın an al sana ayrılık boşanma![]()
etrafta erkekler kalmadı ki o...çocukları kaldıEvet o an çözdüm ben ciddiyim bebeğim ya bu kadar da olmaz dedim
Cimrilikten daha önemli bi problem var bence. O da sizin adınıza ne içeceğinize karar vermesi. Bunlar küçük gözüken ama aslinda çok önemli ipuçları bence.İlk buluşma cafe de oldu bizi birileri tanıştırdı resimlerden gördük birbirimizi aslında hoşuma gitmişti neyse cafeye girdi çocuk oturduk sohbet ettik ama sürekli ben konu açtımbiraz tutuk ve cimri birisi bana ne içersin demeden çay söyledi , ben kendime güveniyorum neyse , saat baya ilerleyince kalkalım mi dedim oda tamam olur dedi numaramı filan almadı bende asla istemedim sinir oldum neyse bu aracı kadına demiş ki güzel kız ama ben biraz düşüneyim burda sinir oldum sanki peşinden ben geliyor musum gibi kızlar enerjim düştü motivasyon gitti bu çocuk beğenmedi için mi böyle davranmış oluyor ?
Oda öyle kisilikmis gerçi çoğu hemcinsim yaşiyodur illaki bu durumu olmasın daha iyietrafta erkekler kalmadı ki o...çocukları kaldı
Böyle biri için neden moralinizi bozup sters oluyorsunuz ki size de mutlaka karşı tarafdan haber gelecektir sizde ona göre cvp verirsinizYok demedi kuzum direk çay istedihahah sinriim bozuk vala