Merhaba arkadaşlar bugün birisi ile buluşma oldu ama sanırım çok cimri ve beğenmedi beni sizce?

Ay bunlar kuzum demekki cimri cimri olrak o arabalara biniyorlar bide şey gixigima gitti düşünmem gerek demiş tövbe ya size de çok geniş olsun o zaman gittiği iyi olmus

Yok canım nereye çekecem konuyu.Beğenmemiş olur yada çok beğenmiştir bu yüzden kendine güvenememiştir filan
Yok kuzum çok kırıldım beğenen insan numaramı isterdi hani bu özgüven nedir anlamadım çok ağrıma gitti

Konu seni beğenip beğenmemesi değil. Adam tam anlamıyla hödük. Bende evlenmeden önce buluşmadıysam 200 kişiyle randevuya çıkmışımdır. Kimiyle cafede oturduk, kimiyle yemek yedik. Bir tanesi bile benim adıma sipariş vermedi. Medeni 2 insan gibi oturup sohbet ettik. Sadece bir buluşmam çok kötü geçti. Adam beni evine götürmeye çalıştı. Onda da ben “seninle eve gideceğime, benzin döker kendimi yakarım” diye bağırınca kaçtı
İnsanlar tanışmak maksadıyla buluşur. Beğenmezlerse 2. Kez görüşmezler. Sen de kafana takma. Bir dahakine aracılarına daha düzgün tipler seçmesini söyle.

Düşünerek zahmet etmesin hiç..Benim için olumsuz deseydiniz keske..Size de itici gelen seyler olmus artı o "düşüneyim"ne demek ya? Açarsak; ya şu tamam da şurasına ya da şuna takıldım önemsesem miiii? Önemsemesem mi? Hayırdır sen ya? Birsey ya vardır ya yoktur..Ortası diye birşey olmaz bu işlerde..Egoya bakın tavaannn...

Sen direk aracı olan arkadaşına “benim için olumsuz, düşünmesin hiç” deseydin keşke. O da aynen adama iletseydi. Tam sinir krizi geçirmelik tip ya

Çayın yanına bir şey söylemedi, aç mısın sormadı mı? Çengelköy hıyarı tam.
Çengelköy hıyarı güzeldir haksızlık etmeyelim şimdi. Bu adam tam Kemal Sunal’ın filminde otobüste kocaman sulu sulu yendiği hıyar aha da bu.

Direk reddet hiç kibar değil ve bariz cimri...

Bence begenmis olabilir ki gelmis adam gorusmeye. Begenmese neden gelsin. Dusuneyim derken sanirim x kisi ile belki ayrilmissa acaba barisir miyiz diye dusundugunden bi umidi olup beklediginden olabilir. Bu sebepten sizi kacirmak istemiyodur hem de hemen gorusmeye baslayip vebal almak istemiyodur. Bence iyi dusunun. Caya da takilmayin bence. Belki heyecandan dusunememistir vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…