Merhaba arkadaşlar bugün birisi ile buluşma oldu ama sanırım çok cimri ve beğenmedi beni sizce?

Minnoskedim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
266
87
18
İlk buluşma cafe de oldu bizi birileri tanıştırdı resimlerden gördük birbirimizi aslında hoşuma gitmişti neyse cafeye girdi çocuk oturduk sohbet ettik ama sürekli ben konu açtım biraz tutuk ve cimri birisi bana ne içersin demeden çay söyledi , ben kendime güveniyorum neyse , saat baya ilerleyince kalkalım mi dedim oda tamam olur dedi numaramı filan almadı bende asla istemedim sinir oldum neyse bu aracı kadına demiş ki güzel kız ama ben biraz düşüneyim burda sinir oldum sanki peşinden ben geliyor musum gibi kızlar enerjim düştü motivasyon gitti bu çocuk beğenmedi için mi böyle davranmış oluyor ?

Bir an zorunlualan konusu sandım çok şükür değilmiş.

Bilemeyiz ki. Belki muhabbet akmadığı için düşüneyim demiş. Belki halihazırda aklında kalbinde biri var. Seçenekler bol. Sizi beğenmemiş demektense uyuşamamış demeyi tercih ederim. Aman zaten size ne istediğinizi zormadan çay söyleyen hıyar sizi beğense nee beğenmese ne.

Alnindan öperim senin ya beni anladın evet çay ne ya kuru kuruya bide çay içtim aracı kadın sormuş nasıl buldun guzelmi diye kız güzel ama düşünmem gerek demiş ona ayar oldum bide cimri bide kuzum sohbeti hep ben açtım

Çayın yanına bir şey söylemedi, aç mısın sormadı mı? Çengelköy hıyarı tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…