- 10 Mart 2020
- 266
- 87
- 18
- Konu Sahibi Minnoskedim
-
Çok zoruma gitti varya kendine bakmadan kirildim yani o masadan kalkmak istedim bir an önce bide düşüneyim nedir ya ne saçma güzel kız ama düşüneyim lafa bakBana beğenmemiş gibi geldi
Kendi tipi de yok kuzum çok üzüldüm keske gitmesydimMalesef
Ya aracı kadına demiş ki güzel kız ama düşünmem lazım demiş olaya bak hele sen kimsinsize haber gelince ya bende olumsuz düşünüyordum zaten çok iyi oldu diyin
çünkü onada haber gidecektir mutlaka
Alnindan öperim senin ya beni anladın evet çay ne ya kuru kuruya bide çay içtim aracı kadın sormuş nasıl buldun guzelmi diye kız güzel ama düşünmem gerek demiş ona ayar oldum bide cimri bide kuzum sohbeti hep ben açtımBir an zorunlualan konusu sandım çok şükür değilmiş.
Bilemeyiz ki. Belki muhabbet akmadığı için düşüneyim demiş. Belki halihazırda aklında kalbinde biri var. Seçenekler bol. Sizi beğenmemiş demektense uyuşamamış demeyi tercih ederim. Aman zaten size ne istediğinizi zormadan çay söyleyen hıyar sizi beğense nee beğenmese ne.
Çayın yanına bir şey söylemedi, aç mısın sormadı mı? Çengelköy hıyarı tam.Alnindan öperim senin ya beni anladın evet çay ne ya kuru kuruya bide çay içtim aracı kadın sormuş nasıl buldun guzelmi diye kız güzel ama düşünmem gerek demiş ona ayar oldum bide cimri bide kuzum sohbeti hep ben açtım
Yok demedi kuzum direk çay istediÇayın yanına bir şey söylemedi, aç mısın sormadı mı? Çengelköy hıyarı tam.
Ay niye bozuyorsun sinirini. Vallahi heççç değmez. Önümüzdeki maçlara bakalımYok demedi kuzum direk çay istedihahah sinriim bozuk vala
Hah vala kuzu o ne oluyir dediğinizBaşlığı görünce zorunlualan dedim destan gibi başlık çünkü
Değilmiş
Bide bı kasıntı göreceksin haber gelirse istemiyorum dicegimAy niye bozuyorsun sinirini. Vallahi heççç değmez. Önümüzdeki maçlara bakalım
De ki bana ne yiyeceğimi bile sormayan kendi kendine ne içeceğime karar veren düşüncesiz biriyle olamam ahahahahBide bı kasıntı göreceksin haber gelirse istemiyorum dicegim
Başka bi üye var konu başlıkları dediğim gibi destan gibi olur başlık konunun ta kendisini anlatırHah vala kuzu o ne oluyir dediğiniz
Hahahah süper di ya bu cevapDe ki bana ne yiyeceğimi bile sormayan kendi kendine ne içeceğime karar veren düşüncesiz biriyle olamam ahahahah
Ha ahahahahahBaşka bi üye var konu başlıkları dediğim gibi destan gibi olur başlık konunun ta kendisini anlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?