Teşekkür ediyorum canım benimEllerine sağlık canım ,gerek tarifin gerek sunumun süper görünüyor.Ben de genelde bu ölçüyle yaparım da yeşil soğanı değil kuru soğanı kavururdum yağda ,bir dahakine öyle deneyeyim .
Yaa acıktımmmmm
Teşekkür ediyorumHer öğün böyle soğuk salatalar yiyebilirim. Bayılıyorum. Hem bence çok sagliklilar. Çoğunda sebze, yoğurt, yeşillik, bakliyat.
Ellerinize sağlık. Ama margarine eksi puan. Sıvıyağ ya da biraz zeytinyağı ile daha sağlıklı olurdu
Teşekkür ediyorumEllerinize sağlık çok güzel olmuş ben margarin kullanmıyorum sıvı yağ kullanırim hep mercimek köftesinde
Ayy, hakkınızı helal edinHamile olup ta dayanamayıp bile bile konuyu açıp resimlere bakanlar burda mı
helal olsun canım senin suçun yok kendim ettim kendim buldum ne diye bakıyorum dimiAyy, hakkınızı helal edin
helal olsun canım senin suçun yok kendim ettim kendim buldum ne diye bakıyorum dimi
Teşekkür ediyorum canım benimEllerine sağlık canımYarışmada başarılar dilerim Immmm çok severim mercimek köftesini olsa da yesek
Teşekkür ediyorum canımellerine sağlık canım yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ediyorum canım benimEllerine sağlık canm dokturmussun yine :)
Ben teşekkür ederimElinize sağlık 4 kişiye göre ayarlayamıyordum mercimek köftesinin malzemelerini. İyi oldu bu. Teşekkürler