Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya yasmin hanımcım ben sizin tarifi 4 değil 2 kişilik yapmak istiyorum ama :/ Ne zamandır canım çekiyor da. 1 bardak kırmızı mercimek yarım bardak bulgur demişsiniz 4 kişilik için ama 2 kişilikte bunu nasıl ayarlayacağım? Yarım bardak mercimek çeyrek bardak ince bulgur mu koyayım olur mu öyle?
Ya yasmin hanımcım ben sizin tarifi 4 değil 2 kişilik yapmak istiyorum ama :/ Ne zamandır canım çekiyor da. 1 bardak kırmızı mercimek yarım bardak bulgur demişsiniz 4 kişilik için ama 2 kişilikte bunu nasıl ayarlayacağım? Yarım bardak mercimek çeyrek bardak ince bulgur mu koyayım olur mu öyle?
Sadece mercimek köftesi yiyilecekse 2-3 kişi rahat doyar, 4 kişiye yetmez. Dilersen ajda bardağını ölçü olarak kullan canım, kahve boyu çay bardağı da az gelir çünkü