• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Mercimek çorbası Su böreği ve Fırın sütlaç-Torku süt sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Abla, kardeş ile görüşüldü, yarışma kurallarına aykırı bir durum söz konusu değildir.

1 Mutfaktan 2 tarif çıkartılabilir, 2 yarışmacı katılabilir. Buna hile demek yerine neden tek mutfak sorgulaması yapılsaydı(hatta bunu da genele yazarak değil editörlere bildirilerek) belki daha az kalp kırılırdı.

yarışmada başarılar ...

Abla, kardeş ile görüşüldü, yarışma kurallarına aykırı bir durum söz konusu değildir.

1 Mutfaktan 2 tarif çıkartılabilir, 2 yarışmacı katılabilir. Buna hile demek yerine neden tek mutfak sorgulaması yapılsaydı(hatta bunu da genele yazarak değil editörlere bildirilerek) belki daha az kalp kırılırdı.

yarışmada başarılar ...
Açiklama yapıp en adaletli şekilde davrandiginiz icin size ve @Lisabella ablaya cok tesekkur ederim. Burda kalp kırmaktansa yönetimle gorusmek en mantıklısı. Zaten benim icim rahattı. Umarım diger arkadaslarin ici de rahat etmistir.
Tekrar tesekkur ederim.

Açiklama yapıp en adaletli şekilde davrandiginiz icin size ve @Lisabella ablaya cok tesekkur ederim. Burda kalp kırmaktansa yönetimle gorusmek en mantıklısı. Zaten benim icim rahattı. Umarım diger arkadaslarin ici de rahat etmistir.
Tekrar tesekkur ederim.
Benim icim rahat etmedi şahsen.soylediklerimin hala arkasindayim.madem o kadar guveniyordun o kadar emindin kendinden,kafani kuma gömüp ölü taklidi yapacagina,gelseydin savunsaydin kendini de tarifini de.yazik

Benim icim rahat etmedi şahsen.soylediklerimin hala arkasindayim.madem o kadar guveniyordun o kadar emindin kendinden,kafani kuma gömüp ölü taklidi yapacagina,gelseydin savunsaydin kendini de tarifini de.yazik
Göz göre göre kandirilmaya devam edin diyorlar. Boşver hiç değmez cocom. Ama benim hakkım helal değil. Keşke bende ablamla katilsaymisim. Herkes hak yiyemiyor maalesef.

Göz göre göre kandirilmaya devam edin diyorlar. Boşver hiç değmez cocom. Ama benim hakkım helal değil. Keşke bende ablamla katilsaymisim. Herkes hak yiyemiyor maalesef.
Bende hakkımı asla ama asla hala etmiyorum.bu sofra asla tek bir kisinin,hele ki konu sahibi gibi yaşı küçük birinin yapabilecegi birsey değil.Aglayanin malı gulene yaramaz elbet çıkar birgün acısı.kardeslerin vicdanlarina birakiyorum diycem ama,nerde onlarda vicdan.....olsaydı boyle olmazdı.

yarışmada başarılar ...
Aynı mutfak, aynı tabak, aynı masa , aynı masa örtüsü, aynı parke, belki de aynı insan. Ama biri evli biri bekar iki kardeş..

İnsanların özel hayatını bilemezsiniz, dün gece de yazdım yaptığınız hoş değil diye ama anlatamadım sanırım kendimi.

Telefonda görüştük açıklamaları beni tatmin etti, günahlarına giriyorsunuz...

İnsanların özel hayatını bilemezsiniz, dün gece de yazdım yaptığınız hoş değil diye ama anlatamadım sanırım kendimi.

Tartışmaya girmeyeceğim diye birşey yazmadım. Elinize sağlık.

Size ve esinize soz verdigimden dolayı bisey yazmiyorum. Polemige girmiyorum. Siz zaten gerekeni yazmissiniz. Elinize saglik.. Yonetimi sorgulamaya kimsenin hakki olmadıgıni ďüsünuyorum...

yaa ben 3 tarifi yapinca yorgunluktan soframa bi cacik bi salata bile yapamadım.masallah su böreği var sarmalar kofteler etler tatlılar yani mümkün degil tek basina yapilabilecek seyler degil bunlar.hayir yani birde her kategoride ikisi birden yarismaya katiliyorlar.istersem 100 kere katilip birinci olamayayim.kul hakkina girmekten iyidir.vicdanlari rahat olacak miydi acaba cok merak ediyorum.ama ben hakkimi helal etmiyorum
Allah aşkına karni yarik pilav ve corbayla mi cacik yapmaya halin kalmadi.? kendinden pay bicip baskalari yetistiremez diye dusunmen abesle istigal. Cogu insan günlük 3 cesit yapiyor zaten.
Hee bi de baklava varmış. O da cok cok bi saatlik is.
Sorun yok oyna devammm:KK53:

gercekten bu sofrayi bir gunde tek basina hazirlayamaz misiniz? Ben iki cocukla cikaririm bunu. :deli:

Valla bu yarismalarda ne isiniz var o zaman diyesim geldi:KK53:

Allah aşkına karni yarik pilav ve corbayla mi cacik yapmaya halin kalmadi.? kendinden pay bicip baskalari yetistiremez diye dusunmen abesle istigal. Cogu insan günlük 3 cesit yapiyor zaten.
Hee bi de baklava varmış. O da cok cok bi saatlik is.
Sorun yok oyna devammm:KK53:
Size katılıyorum. Becerikli bi kadın rahatlıkla böyle bi sofra kurar. Yemek külturumuz corba ana yemek zeytinyaglilar pilavlar ara sicaklar tatlilardan olusuyor. Bir iftar sofrası,helede yarisma icin bu kadar özendiğim bir sofrada eksik olmaması gerektiğini düsündüm. Yani boregi acmak bile sadece yarım saatimi aldı. Sizin gibi becerikli kadınları görmek beni cok sevindirdi. :)))

gercekten bu sofrayi bir gunde tek basina hazirlayamaz misiniz? Ben iki cocukla cikaririm bunu. :deli:

Yorumlari okuyunca bunu yazmaya gelmistim. tebrik ediyorum :)

konu sahibi yarismada basarilar cok guzel gozukuyor hersey.

Sahalarda görelim sizi. Öyle kuru kuruya konuşmak olmuyor:olamaz:

Hanımlar,
üye banlı değil mi? Banlı olan birini alıntılayıp olayı sıcak tutmanın kimseye yararı yok, yönetici gerekli açıklamayı yapmış, olay kapanmış.
Bu konudan cok sıkıldım bende Mune abla. Konumda artik bu tür yorum yapılmasını istemiyorum.

Back