• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Mercimek çorbası Su böreği ve Fırın sütlaç-Torku süt sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
gercekten bu sofrayi bir gunde tek basina hazirlayamaz misiniz? Ben iki cocukla cikaririm bunu. :deli:

Valla bu yarismalarda ne isiniz var o zaman diyesim geldi:KK53:
Benimde bazılarına sizin burda ne isiniz var diyesim geldi ama demedim :deli:

Biz hep burdayiz bekliyoruz böyle bir sofrayi tek basiniza 2 çocukla sayın karanfil:21:

Biz hep burdayiz bekliyoruz böyle bir sofrayi tek basiniza 2 çocukla sayın karanfil:21:
Neden bazılarına ne işiniz var burda diyesiniz geldi? Sonuçta oylama için genele bildirim gönderiliyor. Bu da demek oluyor ki herkesin yorum yapma hakkı var.

Off simdi her damarina bastigim gelip boyle tek laf mi sokacak akli sira?

Tamam bekle bak biraz once ekurine carsamba gunu eklicem dedim. Az sayfalari okuyun tek tek yazdırmayin

Neden bazılarına ne işiniz var burda diyesiniz geldi? Sonuçta oylama için genele bildirim gönderiliyor. Bu da demek oluyor ki herkesin yorum yapma hakkı var.
Kahve dövücünün hınk deyicisi mi demiştiniz demin? Tam size uydu ne güzel..

Yorum yapmaya değil de ortalık karıştırmaya gelmiş gibisin? Hayırdır bu ne şiddet bu ne celal :duduk:
Off simdi her damarina bastigim gelip boyle tek laf mi sokacak akli sira?

Tamam bekle bak biraz once ekurine carsamba gunu eklicem dedim. Az sayfalari okuyun tek tek yazdırmayin
Yoo laf sokmadim öyle mi algiladiniz arka planda "ekurinle" ? Okudum da yazdım zaten bekliyoruz diye.

Yorum yapmaya değil de ortalık karıştırmaya gelmiş gibisin? Hayırdır bu ne şiddet bu ne celal :duduk:

Yoo laf sokmadim öyle mi algiladiniz arka planda "ekurinle" ? Okudum da yazdım zaten bekliyoruz diye.
ahahaha arka plan derken? Siz öyle mi yapiyorsunuz? Ay ne kadar ayip:KK12:

M Mitsuomi cim kapali kapilar arkasinda sofran baya konusulmus ne mutlu sana :)
Grup halinde saldiriya gecmelerinden bunu anlayabiliyoruz.
Haktan hukuktan bahsederken birazda acaba hakkina mi gireriz gunahini mi aliyoruz diye dusunmemekte olabiliyormus demek ki.
Eglenceli bir aktivite bu hale nasil getirilebildi cidden durum icler acisi.

Back