- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Evet banli siteden suresiz atilmadi donunce cevap yazarHanımlar,
üye banlı değil mi? Banlı olan birini alıntılayıp olayı sıcak tutmanın kimseye yararı yok, yönetici gerekli açıklamayı yapmış, olay kapanmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet banli siteden suresiz atilmadi donunce cevap yazarHanımlar,
üye banlı değil mi? Banlı olan birini alıntılayıp olayı sıcak tutmanın kimseye yararı yok, yönetici gerekli açıklamayı yapmış, olay kapanmış.
Ahahahahah. Görelim.Ahahahahah görün bakalim. Sali gunu iftar davetim var çarşamba konuyu acarim
Kişisel tartışma olmamalı, konularda birbirine karıştırılmamalı.Evet banli siteden suresiz atilmadi donunce cevap yazar
Çok mantıklı bence de herkes uygularsa bu yöntemi sorun kalmaz kesinlikleKişisel tartışma olmamalı, konularda birbirine karıştırılmamalı.
Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek oluncaKişisel tartışma olmamalı, konularda birbirine karıştırılmamalı.
Heh gel gel ben de nerede kaldi diyordum.Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olunca![]()
Kahve dövücünün hınk deyicisi diye de bir deyimimiz de var bilir misin?Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olunca![]()
Benimde bazılarına sizin burda ne isiniz var diyesim geldi ama demedimgercekten bu sofrayi bir gunde tek basina hazirlayamaz misiniz? Ben iki cocukla cikaririm bunu.
Valla bu yarismalarda ne isiniz var o zaman diyesim geldi![]()
Neden bazılarına ne işiniz var burda diyesiniz geldi? Sonuçta oylama için genele bildirim gönderiliyor. Bu da demek oluyor ki herkesin yorum yapma hakkı var.Benimde bazılarına sizin burda ne isiniz var diyesim geldi ama demedim
Biz hep burdayiz bekliyoruz böyle bir sofrayi tek basiniza 2 çocukla sayın karanfil![]()
Off simdi her damarina bastigim gelip boyle tek laf mi sokacak akli sira?Benimde bazılarına sizin burda ne isiniz var diyesim geldi ama demedim
Biz hep burdayiz bekliyoruz böyle bir sofrayi tek basiniza 2 çocukla sayın karanfil![]()
Kahve dövücünün hınk deyicisi mi demiştiniz demin? Tam size uydu ne güzel..Neden bazılarına ne işiniz var burda diyesiniz geldi? Sonuçta oylama için genele bildirim gönderiliyor. Bu da demek oluyor ki herkesin yorum yapma hakkı var.
hi hiKahve dövücünün hınk deyicisi mi demiştiniz demin? Tam size uydu ne güzel..
Yorum yapmaya değil de ortalık karıştırmaya gelmiş gibisin? Hayırdır bu ne şiddet bu ne celalNeden bazılarına ne işiniz var burda diyesiniz geldi? Sonuçta oylama için genele bildirim gönderiliyor. Bu da demek oluyor ki herkesin yorum yapma hakkı var.
Yoo laf sokmadim öyle mi algiladiniz arka planda "ekurinle" ? Okudum da yazdım zaten bekliyoruz diye.Off simdi her damarina bastigim gelip boyle tek laf mi sokacak akli sira?
Tamam bekle bak biraz once ekurine carsamba gunu eklicem dedim. Az sayfalari okuyun tek tek yazdırmayin
Gülüyorum müsadenizle. Aynaya bakmak ister misiniz laf soktuğunuzu zannederken?Kahve dövücünün hınk deyicisi mi demiştiniz demin? Tam size uydu ne güzel..
ahahaha arka plan derken? Siz öyle mi yapiyorsunuz? Ay ne kadar ayipYorum yapmaya değil de ortalık karıştırmaya gelmiş gibisin? Hayırdır bu ne şiddet bu ne celal
Yoo laf sokmadim öyle mi algiladiniz arka planda "ekurinle" ? Okudum da yazdım zaten bekliyoruz diye.
Buyrun,kibarca gülün ama tüm hücrelerinizle..Gülüyorum müsadenizle. Aynaya bakmak ister misiniz laf soktuğunuzu zannederken?
Dur kiz arka plana gidelim burdan cok anlasildiGülüyorum müsadenizle. Aynaya bakmak ister misiniz laf soktuğunuzu zannederken?
Evet anlaşılıyorDur kiz arka plana gidelim burdan cok anlasildi![]()
Ağzımla gülüyorum ben ama başka güldüğünüz yeriniz varsa aydınlatın.Buyrun,kibarca gülün ama tüm hücrelerinizle..