- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
Daha önce hediye konusunda sana demiştiNasil yani siz ootaniye kardes misiniz??? Aaa bilmiyordum cok sasirdim
Ay ben sandim ki hani burda arkadassiniz sen ondan büyüksün diye abla dedi sandim ben gercekten kardes olduğunuzu bilmiyordumDaha önce hediye konusunda sana demişti
Madalyalardan belli olmuyor muAy ben sandim ki hani burda arkadassiniz sen ondan büyüksün diye abla dedi sandim ben gercekten kardes olduğunuzu bilmiyordum
Belli belli :)))) simdi canim sana birsey sorucam.ootani bu sofrayi tek basina mi hazirladi yoksa sende yardim ettin mi??baksana sofrada yok yok nerdeyse.sarmalar kofteler etler falan cok iyi.kolay degil böyle guzel bi sofra hele ki tek basinaysan.gerci kardesin evli mi degil mi bilmiyorum da :))Madalyalardan belli olmuyor mu
Konuyu okusaydın benim orada olmadığımı anlardınBelli belli :)))) simdi canim sana birsey sorucam.ootani bu sofrayi tek basina mi hazirladi yoksa sende yardim ettin mi??baksana sofrada yok yok nerdeyse.sarmalar kofteler etler falan cok iyi.kolay degil böyle guzel bi sofra hele ki tek basinaysan.gerci kardesin evli mi degil mi bilmiyorum da :))
Konuyu okusaydın benim orada olmadığımı anlardın
Kesinlikle katiliyorumKazen , @Lisabella artık ciddi olarak kendimizin salak yerine konulduğumuzu düşünüyorum. manolya1458 kardeşlerin 'haksız' rekabet içerisinde olduğunu konusunda artık gerçekten tek bir şüphem kalmadı. Bir çok konuda tabaklara , örtülerek varana kadar aynı. 100 kere katılıp kazanamayabilirim ama aptal yerine konulmak istemiyorum.
Yok yani kardeşlerden biri evli, evi ayrıyken tezgah, tabak, masa örtüsü nasıl aynı olur? manolya bazen başka tezgahlı resim koyuyor, bazen anlaşılmasın diye altına siyah fırın tepsisini koyuyor, deve kuşu gibi kafalarını sokmuşlar kuma ,vücutları görünmüyor sanıyorlar.Kesinlikle katiliyorumKazen abi Nevreste bunca emek verip yoruluyoruz.bunlari hakettigimizi düşünmüyorum.tabaklardan tutupta tezgahlara kadar hersey ayni.Kazanip kazanmamak degil mühim olan.resmen salak yerine konmamiz.ben bu iki uyenin kardes olduklarini dahi yeni öğreniyorum.ikisi ayni anda yarismaya katiliyorlar,bana kalirsa ikisi birden yapiyorlar bütün tarifleri.biz 3 menüyü bir araya getirinceye kadar canimiz çıktı.tek bir kisinin asla ama asla hazirlayabilecegi bir sofra degil bu.lutfen bende gerekenin yapilmasini rica ediyorum
Ben bu kategoride yokum ama bakıyorum çoğu yarışmacı,kiminin küçük çocuğu var bırak yemek yapmayı,çekim yapmada bile insan zorlanıyor.38 yaşında kadınım.Ben bile tek başına yardım olmadan bu masayı hazırlayamam.
yaa ben 3 tarifi yapinca yorgunluktan soframa bi cacik bi salata bile yapamadım.masallah su böreği var sarmalar kofteler etler tatlılar yani mümkün degil tek basina yapilabilecek seyler degil bunlar.hayir yani birde her kategoride ikisi birden yarismaya katiliyorlar.istersem 100 kere katilip birinci olamayayim.kul hakkina girmekten iyidir.vicdanlari rahat olacak miydi acaba cok merak ediyorum.ama ben hakkimi helal etmiyorumYok yani kardeşlerden biri evli, evi ayrıyken tezgah, tabak, masa örtüsü nasıl aynı olur? manolya bazen başka tezgahlı resim koyuyor, bazen anlaşılmasın diye altına siyah fırın tepsisini koyuyor, deve kuşu gibi kafalarını sokmuşlar kuma ,vücutları görünmüyor sanıyorlar.
Yapma Allah aşkına Kul hakkı düşünen zaten kalkışmaz böyle şeylere. 1 değil 2 değil her yarışmada insanlar salak yerine koyulmaya çalışılmaz.yaa ben 3 tarifi yapinca yorgunluktan soframa bi cacik bi salata bile yapamadım.masallah su böreği var sarmalar kofteler etler tatlılar yani mümkün degil tek basina yapilabilecek seyler degil bunlar.hayir yani birde her kategoride ikisi birden yarismaya katiliyorlar.istersem 100 kere katilip birinci olamayayim.kul hakkina girmekten iyidir.vicdanlari rahat olacak miydi acaba cok merak ediyorum.ama ben hakkimi helal etmiyorum
Aynen öyle.Allaha havale ettim.yaziklar olsun.hic anlasilmayacak sandilar herhaldeYapma Allah aşkına Kul hakkı düşünen zaten kalkışmaz böyle şeylere. 1 değil 2 değil her yarışmada insanlar salak yerine koyulmaya çalışılmaz.
Kazen , @Lisabella artık ciddi olarak kendimizin salak yerine konulduğumuzu düşünüyorum. manolya1458 kardeşlerin 'haksız' rekabet içerisinde olduğunu konusunda artık gerçekten tek bir şüphem kalmadı. Bir çok konuda tabaklara , örtülerek varana kadar aynı. 100 kere katılıp kazanamayabilirim ama aptal yerine konulmak istemiyorum.
Kesinlikle katiliyorumKazen abi Nevreste bunca emek verip yoruluyoruz.bunlari hakettigimizi düşünmüyorum.tabaklardan tutupta tezgahlara kadar hersey ayni.Kazanip kazanmamak degil mühim olan.resmen salak yerine konmamiz.ben bu iki uyenin kardes olduklarini dahi yeni öğreniyorum.ikisi ayni anda yarismaya katiliyorlar,bana kalirsa ikisi birden yapiyorlar bütün tarifleri.biz 3 menüyü bir araya getirinceye kadar canimiz çıktı.tek bir kisinin asla ama asla hazirlayabilecegi bir sofra degil bu.lutfen bende gerekenin yapilmasini rica ediyorum
Ben bu kategoride yokum ama bakıyorum çoğu yarışmacı,kiminin küçük çocuğu var bırak yemek yapmayı,çekim yapmada bile insan zorlanıyor.38 yaşında kadınım.Ben bile tek başına yardım olmadan bu masayı hazırlayamam.
Yok yani kardeşlerden biri evli, evi ayrıyken tezgah, tabak, masa örtüsü nasıl aynı olur? manolya bazen başka tezgahlı resim koyuyor, bazen anlaşılmasın diye altına siyah fırın tepsisini koyuyor, deve kuşu gibi kafalarını sokmuşlar kuma ,vücutları görünmüyor sanıyorlar.
Açılan konular buraya açılıyor ve bitmeden devam ediyordu, her yarışmada fark edilir, bir şey yapılır diye zaten genele yansıtmadık, ortada hile, emek hırsızlığı varsa ortaya çıkarana değil yapana yakışmaz. Adresler farklıyken aynı, mermer, tabak, masa vs nin nasıl mantıklı açıklaması olacaksa artık, ben haksız çıkayım özürümü dilerim.Bu başlığa yazmak yerine bölüm editörüne bunu özelden yazsaydınız çok daha yakışan olurdu.
Bu yaptığınız hiç yakışmadı...
Nevreste konuyu inceleyelim ona göre hareket edelim...
Su böreği anlatılmış bunun hiç bir mahsuru yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?