Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

nasılsın zkızlar bende ev işlerini bitirdim şimdi yemek zamanı

doğum günün kutlu olsun sinemcim nice mutlu yıllara eşinle bebişinle a.s.

neyse ben çıkıyorum kızlar kocik gelecemk şimcik yemek yapım aşkıma gelmeye çalışırım öğleden sonra inşallah görüşürüz öpüyorum herkesiiiiiiiiiiiiiiii mucksssssssss

off benim midem çok fena yaa komşu ablamla çarşıya gitcez ordanda kayınvalidesi öldü 7si varmış bugün akşam ordayım yanlız bırakmayım ablacımı kuran dinliyim biraz üşengeçlik yapıp hiç okumuyorum ya bayadır bari hazırını dinliyim
nasılda halsizim sormayın off dışarı çıkınca kendime gelirim çünkü dışarısı resmen buzzzz hertaraf kar ve hala inceden yağıyo kocamdan zor izin aldım çok sıkı giyincem die akşama kar yağarsa daha çok nasıl çıkıcaz eve bilmem ayrıca acaip sis var

herkeslere günaydınlarrrr kıslar nasılsınız BUGÜN BENİM HAYATIMDAKİ EN GÜZEL DOGUM GÜNÜMMMMMMMMMMMMMM ALLAHIMA BİN ŞÜKÜRLER OLSUN :Saruboceq:

adsc4b1z1nr.png

seneye 3 kişi olarak kutlayacaksın ne güzel canım benim herşey gönlünce olsun

biz çok iyiyiz canım sen nasılsın oğlum bomba gibi akşam babasını bir tekmeledi anlatamam ya çok mutluyum

kızlar ben çıkıyorum kocaman öptüm sizi.kendinize iyi bakın.görüşmek dileğiyle....

ayyyyyyyy canım keşke yazın yine gelsen aslında si.belle ikiniz beraber gelseniz onda ekmek yapmayı öğretcem sanada bazlama o ne demek mayalı hamurdan yapılıyor bilirsirdir o kadarlık herhalde buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnngelde yeriz kız etliekmegin lafıomı olurrr:roflol:

canım ya keske gelebilsem inan dünden beri canım istiyo etli ekmeği ama bizim burda yapmıyolar malesef eşim işten gelirken sormus bulamamıs.sibel benden fazla yerse ama hepsini ben yiycem yaaaaaaaaaa iştahım çok ama çok açıldı canım sıkılıyo kilo alacağım cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook :roflol: :roflol: :roflol:

X