- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
kızlar divinty falan nerde biliyomusunuz...
valla canım o banlanmış artık nasıl banlanıyorsa vale_14 öyle söylemişti bir ay yoktu herhalde bir aydan eksildi artımksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar divinty falan nerde biliyomusunuz...
saolasın canım benimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5İyİkİİİİİİİ doĞdunnnnnn sİnem İyİİkİİİİ doĞdun İyİkİİİİİİİİİdoĞdunnnnnnnnnn sİnem mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
doğum günün kutlu olsun sinemcim nice mutlu yıllara eşinle bebişinle a.s.
neyse ben çıkıyorum kızlar kocik gelecemk şimcik yemek yapım aşkıma gelmeye çalışırım öğleden sonra inşallah görüşürüz öpüyorum herkesiiiiiiiiiiiiiiii mucksssssssss
herkeslere günaydınlarrrr kıslar nasılsınız BUGÜN BENİM HAYATIMDAKİ EN GÜZEL DOGUM GÜNÜMMMMMMMMMMMMMM ALLAHIMA BİN ŞÜKÜRLER OLSUN :Saruboceq:
ayyyyyyyy canım keşke yazın yine gelsen aslında si.belle ikiniz beraber gelseniz onda ekmek yapmayı öğretcem sanada bazlama o ne demek mayalı hamurdan yapılıyor bilirsirdir o kadarlık herhalde buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnngelde yeriz kız etliekmegin lafıomı olurrr:roflol:
allah razı olsun canım benimmmmmmmmmm cümlemizzzz mutlu mesut olsun inşallahhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
seneye 3 kişi olarak kutlayacaksın ne güzel canım benim herşey gönlünce olsun