- 12 Ağustos 2009
- 10.088
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
i. geceler kocişte taktı kızıo burAYA GİRMEME ANLATMA HERŞEYİNİ DİO KIZIO BANA KARDEŞİMİ ALDIK BU AKŞAM BENLE KOCİŞ İŞE GİTTİ ŞİMDİ OYUN OYNUCAKTA KALAMICAM İYİ GECELER HERKEZE
ANNEM İÇİN GEÇMİŞ OLSUN DİYENLERE TEŞEKKÜR EDERİM BAYA YANMIŞ KOLU SU TOPLAMIŞ BACANDADA VARMIŞ AMA ÇOK DEĞİLMİŞ ARABA DONMUŞ ONA SICAK SU KAYNATMIŞ KOVALARI GÖTÜRÜRKEN KAYMIŞ DÜŞMÜŞ HEMEN KAZANI ÇIKARTMIŞ DOKTOR İYİKİ ÇIKARMIŞIN DEMİŞ HEMEN SUYA TUTMUŞ İYİ GELMİŞ İYİ BAKIOMUŞ DOKTOR KOLUMDA FISTIKLAR VAR DİO SU TOPLAMIŞ ÇOKTA ÖLE OLMUŞ KIYAMAM YA ÜZÜLDÜM BENDE
HADİ İ. GECELER
Günaydın herkese :) Nasılsınız? Ben dün biraz yemek yapayım dedim çok yorulmuşum erkenden uyuyakaldım.Eski enerji yok artık zor nefes alıyordum eşim hastayım sandı.Birbirimizin yüzünü doğru dürüst göremedik bile o geldi ben yattım uyudum.Sabahta erkenden gitti.Neyseki bugün biraz daha iyiyim.Son zamanlar zor geçiyor demekki o yüzden hamişler son ay bir an evvel kurtulmak istiyorlar bu durumdan.Daha ne şikayetlerim başlayacak kimbilir.Neyse bunada şükür.Rabbim sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almak nasip etsin.