Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

canlar düştü yerlere elim elim kan içinde yanıma gel yanıma anne
iki yanımdaki polis ellerim kelepcede beni bul beni anne mafoldumben mafoldumben

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, mavi_qozlu+, mutluyum1111+, papatya0, sinemis84, sirrinenur, xaysex+

Ay anne dedın gene annem geldı aklıma yanmıŞ anam ya sıcak suyla kıyamam ben ona

off yemek dedinizde aklıma geldi ne yapsam yaa aman hergün hergün sıkıldım ha
arıyımda hazır getirsin hiç havamda değilim güzellik uykusunada yattım aldığım enerjii mutfakta harcadım gene uykum geldi

haksever geçmiş olsun arkadaşım oyoy analara kıyılırmı yaa

Ay anne dedİn gene annem geldİ aklıma yanmıŞ anam ya sıcak suyla kıyamam ben ona

geçmiş olsun canım yanığı çokmu benim annemde bikaç yıl önce koluna kaynayan çaydanlık dökülmüştü.çok ağlamıstım ya mafoldumben mafoldumben kıyaamam bende anneme

arıyım dedimde aklıma geldi bu saate kadar niye aramadı herifim beni bi fırça atayım şuna

benim anneme gerzek bi doktor beyninde ur var demişti kabus dolu geçen 1haftayı anlatamam

aman kızım senin koca ne olsa yiyordur iş benim geri zekalı kocada yemeğinden bıktım valla adamın bi insan öyle yemekmi seçer bışşşşşşşşşşşklava:klava:

kızlar komsum geldi bende çıkyorum allaha emanet olunn görüşürüzzz

abdest alırken düşmüştü banyoda kafasını vurmuştu oyoyy tamagrofi çekmişlerdi acilde işte acildeki doktor bu kadar oluyo

benim anneme gerzek bi doktor beyninde ur var demişti kabus dolu geçen 1haftayı anlatamam

beyninde urmu var demiş kızım senin kaynanyala anneni de adam akkıllı bi odktor muayne etse baya iyi olacakbilmiyorumkismileolumunekankayizsmile:roflol::roflol:

aman kızım senin koca ne olsa yiyordur iş benim geri zekalı kocada yemeğinden bıktım valla adamın bi insan öyle yemekmi seçer bışşşşşşşşşşşklava:klava:

yiyoda genede bişeler hazırlamak gerekiyo işte

mavişte gitti ama özbekle papatya rufeydaaaaaaaaaaaa geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

abdest alırken düşmüştü banyoda kafasını vurmuştu oyoyy tamagrofi çekmişlerdi acilde işte acildeki doktor bu kadar oluyo

geçmiş olsun canım evet bazı gerizekalı doktorlar doğru dürüst muane etmeden yanlış seyler söyleyebiliyorlar.

ayy ben hamileyken hiç naz yapamam annesini çağırır yardıma falan allah muhafaza sinirden düşer bebem huha aslında iyide olabilir su getirsene kız kaygana aklinialirimsmile

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yemek secen erkekten nefret ediyorum ya çok şükür eşim seçmiyo.seçseydi galiba tencere kafasına gecerdi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…