Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

tatlım son gönderdiğin modelde güzel bence ayy öbüründedn vazgeçtim bu olsun bence

tatlım son gönderdiğin modelde güzel bence ayy öbüründedn vazgeçtim bu olsun bence

bende bu ikisi arasında kaldım 6 metrekare alacağım 280 tl ikisini getirsinler sereyim hangisi hoşuma giderse artık çok saol canım benim olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canım çok güzel halılar var şimdi yeni çıkanlar çok hoş kararsız kalıyo insan
ayrıca dikkat et canım halında laylon karışımı olmasın yoksa çer çöp hepsi yapışıyo makinede çekmiyo

mutluyum canım bi ara listeye kızımı eklersin canım dimi ellerinden öper tatlım

hemde baya yardımcı oldun canım çok saol tekrar fiyatıda uygun 30tl aksitle

rica ederim canım ne demekk fiatıda uygunmus çok güzel bence hiç vakit kaybetme derim

ayrıca dikkat et canım halında laylon karışımı olmasın yoksa çer çöp hepsi yapışıyo makinede çekmiyo

evet haklısın canım bu arada sen nasılsın canım

sezencim yaren listeden silinmiş galiba geçmişte okudum çok üzüldüğünü belirtmiş beryale sölesek ekler geri

canım bizimkiler aile boyu merinos kullanıyo çok güzel birde yün o yüzden bende hepsini değiştiriyorum çocuk olunca dahada zorlaşır temizlik o yüzden

sezencim yaren listeden silinmiş galiba geçmişte okudum çok üzüldüğünü belirtmiş beryale sölesek ekler geri

doğum yapanlar silindi ama ben onları ilk sayfaya koydum canım yarenede mesaj attım ilk sayfaya bak görürüsün beryal kendi isminide silmiş

X