Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği
açıkcası ben evlenirken halı almadım evime alsakta böyle markalı halılar alacaklarını sanmıyorum ben sadece model secerim canım marka konusunda bişi diyemem hiç kullanmadım marka halı
açıkcası ben evlenirken halı almadım evime alsakta böyle markalı halılar alacaklarını sanmıyorum ben sadece model secerim canım marka konusunda bişi diyemem hiç kullanmadım marka halı
banada marka almadılar salona kendim almıştım çok kötü çıktı yazın diğerlerini değiştim borcu yeni bitti şimdi salon için bakıyorum burdaki linkte 2,beendim
bizde iyiyiz çok şükür canım hayırdır halımı alıyosun lila koltuğa uygun galiba biraz göz gezdirdim de yazdıklarınıza inşallah bulırsun içine sineni canım
banada marka almadılar salona kendim almıştım çok kötü çıktı yazın diğerlerini değiştim borcu yeni bitti şimdi salon için bakıyorum burdaki linkte 2,beendim