Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

hoş geldin megryan nasılsın canım

Nolsun burnumu çekip duruyorum sabahtan beri.Gece karnım çok kaşınıyor diye açmıştım üşüttüm herhalde şimdide burnumu çekiyorum... Sen nasılsın canım ? Nasıl gidiyor hamişlik ?

Nolsun burnumu çekip duruyorum sabahtan beri.Gece karnım çok kaşınıyor diye açmıştım üşüttüm herhalde şimdide burnumu çekiyorum... Sen nasılsın canım ? Nasıl gidiyor hamişlik ?

iyi gidiyo çok şükür benimde hergece karnım açık bende bugidişle bronşit olcam valla dikkat etmeliyiz senin de az kaldı canım heyecan basmıştır şimdi çatlak varmı canım

sezencim ben burdayım senin adını görüyorum ama megryann ismi çıkmıyoo

lila rengi koltuk takımına hangi renk halı gider mor almıştım kaşmirin ki ama iğrenç öıktı ne alayım

mavi kız tahlil sonuçları nasıl çıktı

lila rengi koltuk takımına hangi renk halı gider mor almıştım kaşmirin ki ama iğrenç öıktı ne alayım

tatlım daha dra göstermedim tahlil sonuçlarımı ama temiz görünüyor tahliller sağlık ocagına kaydımıda yaptırdım 22 haftalıkken gidicem tetanoz aşısı olmaya canım
halıya gelince sade lila deilde karısık olsun iki renkli güzel gider yoksa ağır kaçar tek renk mesela krem yeşil lila olabilir yada krem yada beyaz lila

bak sana örnek vericem bi tane ama resim yükleyemiyom ekrana bilmiyom nasıl yükleniyo

canım bak en üstte http ile başlayan yer var orayı sağ tıkla kopyala yapıştır sayfaya

tatlım resimleri albüme yükledim oraya yapamdım bi bak sana üç tane örnek buldum

çember olan hoşuma gitti benim ben lilayı çok severimm yatak odamın örtüsü perdesi lila halı çok hoşuma gitti genelde lila rengi giymeyi tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…