Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

delümmmm benim özlemişim heeeeeeeeeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bende özledim seni yevruuuuuuuuuuuummmmmmm bi dogurayım ilk işim sülüyü sana yollamak :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bende özledim seni yevruuuuuuuuuuuummmmmmm bi dogurayım ilk işim sülüyü sana yollamak :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

yok anam yok akıllanmaz he bu karı oğlanıda sapık edecek sempatiksalakcinni

inşallah bende ozaman hamiş olurumda sülü de düz duvara tırmanır muhahahahahah:roflol::roflol::roflol:

yok anam yok akıllanmaz he bu karı oğlanıda sapık edecek sempatiksalakcinni

inşallah bende ozaman hamiş olurumda sülü de düz duvara tırmanır muhahahahahah:roflol::roflol::roflol:

sen hamiş kalda cicim ben sülüyü başka hatunlara yollarım :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

muhahahaha benim başım yandı başkalarınında yanmasın serap ezgüye vercem seni ben anca o başeder seninle heeeee

aaaa yok cicim nezaman yaptırıcan hadi hayırlısı inşallah bebişin gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yarısına geldim bile canım iğnelerin 1 hafta 10 güne kadar nasip olursa yumoşlarım büyümüş olur ve 15 güne kadar toplanır

inşallahh herşey yolunda giderse mart sonunda bebe haberimi alırım allahın izniyle inşallahhh tabi önce hayırlısıyla :lepi:

ay elchınım hadi hayırlısı kıs bekliyorum güzel haberleriniiiiiiiiiiiiiiiii:Saruboceq:

ben kaçıyorum kızlar işler beni bekler görüşürüz öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…